Sari la conținut

Andreea 0748765859

andreeaxx1

Postări Recomandate

• Oras:arad
  • Oras:arad
Acum 4 minute, Edieiben a spus:

Nu pot sa îți dau nr ei îl găsești pe forum  sau poate și a inchis telefonul

0748765859 acest număr este in titlu, nu are whatsapp pe acest număr și telefonul e.inchis.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

De ce nu pui tu anunțul ei aici ?

Linkul pe care l-am pus eu conține cifrele puse de tine ca fiind ultimele cifre din Nr ei, mai puțin 6 la sfârșit. Alt anunț nu există cu aceasta secvență de cifre. 

Pune anunțul aici că așa se face dacă vrei să ajuți.

D.

Link spre comentariu
On 3/8/2024 at 5:51 AM, robert78 said:

Știe cineva când e disponibila și unde?

WhatsApp nu mai are... Avea la un moment dat. Greu de spus dacă mai activează și pe unde. Din păcate...

Link spre comentariu
Reputație: 60
  • Oras:Oradea

Salutare, am fost la titulara topingului , de fiecare dată aceleași servicii de calitate, cu de toate, notele sun 10 pe linie și mai mult dacă se poate. Contactat pe numărul din titlu pe WhatsApp, că și prețuri 200 jumătate de oră, 300 ora. Am înțeles că stă doar până joi la noi, e in trecere. Spor să aveți!

Link spre comentariu
Reputație: 60

Bună confrați, văzând anunțul Andreei pe public repede mi-am făcut programare, ca de obicei pentru o oră și bine am făcut pentru că serviciile sunt la fel de bune cu de toate , nici nu se compară cu ce este mai nou in oraș. Numărul este același. Notele se deduc din comentariu, spor să aveți!

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare, țin  să  vă  anunț  că am fost  pe la Andreea azi,  azi o și ajuns,  e printre  singurele  pe la care mai merg , din cauza  serviciilor,  totul  a decurs  ca la carte cum s-ar zice, deci  spor la ciocane să  aveți și un weekend fain 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Acum 11 minute, budy11 a spus:

Salutare, țin  să  vă  anunț  că am fost  pe la Andreea azi,  azi o și ajuns,  e printre  singurele  pe la care mai merg , din cauza  serviciilor,  totul  a decurs  ca la carte cum s-ar zice, deci  spor la ciocane să  aveți și un weekend fain 

Pe numarul de telefon din titlu ai contactato?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...