Sari la conținut

Mona **matura cu forme 0760172842

Postări Recomandate

Postat

Buna,mă numesc Mona am 45 de ani,1.60 și 68 kg;Mă prezint că fiind o doamna sociabila și plăcută prin simplitate .Sunt noua atat in domeniul acesta cât și pe site.

Cadoul pentru compania mea este de 200ron pentru o oră ,care include :sex oral protejat sau neprotejat daca eu consider că se poate,sex normal in diferite poziții și finalizare corporala.

Pentru moment programul meu în Brașov este de vineri până duminică .Va aștept cu programări la 0760172842. Pupici!

post-337292-0-63857500-1599778091_thumb.jpg

post-337292-0-06062100-1599778110_thumb.jpg

• Like 1
  • Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
  • Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
Postat

Bine ai venit doamna Mona . Daca doriti pune ti poze mai dezbracata sa ne facem o odeie .Multumesc in numele tuturor fratilor suferinzi de lipsa pizdii

Vizitator lancerevo
Reputație: 0
Postat

Am si eu o odeie: multumeste doar in numele tau. Chiar nu suntem statuti, suferinzi sau dornici de poze nud. Eventual mai da cate un fas fas cu Tom Ford

• Oras:Brasov
Postat

Sal tuturor . In legatura cu doamna . Am vb pe watzap . Pretul doamnei este de 200 lei ora dar include doar o finalizare.daca partida se termina mai repede restul timpului stai de vorbă cred .

Postat

Ora în compania mea este 200 de lei care conține 1 sau 2 finalizări ,iar pentru clienții mai grăbiți exista varianta de o fin 30 min la 100 de lei :)

• Oras:Prin spate...
Postat

Ce înseamnă acel 1 sau 2 finalizări? In funcție de cum e vremea? Înainte sa plec de-acas', sa ma uit la meteo sa vad ce zice Busu?

Postat

După ce i-am atras atenția hopa sa schimbat meniul și pe watzap se ținea tare 200 ora o finalizare 😂

Vizitator damian69
Reputație: 0
Postat

Dupa cum comunica e pe repede inainte

Postat

1 sau 2 fin in decursul unei ore nu înțeleg ce vi se pare așa complicat,nu oblig pe nimeni să mă viziteze fiecare este liber la decizie . Răutățile văd că sunt în floare..dar eu va urez o seara buna și să nu uităm este loc pentru toată lumea sub Soare ;)

• Like 1
Postat

Pai ar trebui sa fie loc pentru toată lumea sib soare. Dar tu ești atât de mare încât nu incapem cu totii sub soare ;)

Postat

Ma ce aveti cu doamna? Mergeti la coresi la alea de 20 ani sa va repezeasca si sa va ia 300. Doamna ofera 1 ora cu 1 sau 2 finalizari in functie de cat il tine pe fiecare. Nu e obligatoriu cu 2.

Eu asa am inteles din anunt

• Like 3
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Ma ce aveti cu doamna? Mergeti la coresi la alea de 20 ani sa va repezeasca si sa va ia 300. Doamna ofera 1 ora cu 1 sau 2 finalizari in functie de cat il tine pe fiecare. Nu e obligatoriu cu 2.

Eu asa am inteles din anunt

Toată lumea a înțeles ce a precizat doamna, doar ca unii se fac ca nu inteleg, sau nu vor să înțeleagă.🤔🤔

Postat

Toată lumea a înțeles ce a precizat doamna, doar ca unii se fac ca nu inteleg, sau nu vor să înțeleagă.

inteleptule, multumim ca luminatu-ne-ai.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...