cabbal Reputație: 10 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2020 Hello, Acum ceva timp mergeam la cineva care s-a retras din activitate pentru penetrare anala si sex. Cum sunt nou in treaba asta cu penetrarea, pot spune ca mi-a placut si ea era foarte blanda cu mine. Caut ceva soft... nu.mi plac lucrurile extreme si umilirile, ranile, etc. Vreau sa am parte de ceva placut si o explozie pe cinste. Mentionez ca ar fi un mare plus daca ar fi vorba si de sex cu mine activ. As aprecia niate recomandari... piata pare cam saraca :( Va multumesc frumos
cabbal Reputație: 10 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 12, 2020 Cineva? O recomandare?
siana Reputație: -1369 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2020 Cineva? O recomandare? MA POTI CONTACTA IN PRIVAT, SA VORBIM. 2 1
cabbal Reputație: 10 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 16, 2020 MA POTI CONTACTA IN PRIVAT, SA VORBIM.Ar fi super daca ai lasa un numar de telefon valid pentru ca nu raspunzi la niciunul de pe profilul tau :)
siana Reputație: -1369 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2020 Ar fi super daca ai lasa un numar de telefon valid pentru ca nu raspunzi la niciunul de pe profilul tau :) Am un singur numar de telefon valabil : 0790546873. Raspund la telefon intre orele 10-20. Daca am treaba si nu pot raspunde, imi puteti lasa un mesaj si va raspund la el cand il vad. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum