Sari la conținut

ANCA21 0727.199.762 Hotel Horoscop

Postări Recomandate

Postat

Salutari,

Dupa indelungi asteptari mi-am facut curaj sa sun la tipa din primul anunt, anunt care este  forum dar nu am avut timp sa-i dau curs. Tipa cica ar fi cea din primele poze, am cautat pe net dupa numar cat si dupa imagini si nu parea nimic suspect. Am mai gasit un singur anunt cu ea in care mai presteaza cu o colega. In al doilea anunt aduce la forme, e blonda, si am crezut ca am dat lovitura. 

O sun, si ca toate zdrentele, se jura ca e ea cea din poze, imi spune ca o gasesc langa hotel horoscop, stabilim o intalnire si ii dau bice spre uniiri. Mare aglomeratie la unirii, toti gramada la moaste, de abia gasesc un loc de parcare. Ajuns in zona, o sun si spune sa astept putin sa coboare un client si sa nu dau nas in nas cu el, in fine, astept 5 minute si dupa revine ea cu un telefon. 

E prima scara de dupa the harp irish pub etaj 3, intru si ma intampina o donsoara draguta bruneta, pe tocuri si infasurata cu un prosop. Ma roaga sa astept putin ca e colega la dus. Astept putin si vine colega, wow, doamne, o tiganca pitipoanca de 1,50 m maxim. Le intreb, bai frate unde e blonda, am venit de-am pulea.

Bruneta se scuza ca blonda nu este in locatie, imi venea sa o scuip si sa-i trag una peste muie. Stau cateva secunde in care mai trag un fum si o analizez pe bruneta, pielea alba ca laptele, craci frumosi, dragutza la fata dar pula sani, niste tate  mici flescaite si lasate, le spun ca nu raman si ma fac nevazut. Bruneta nu e cea din poze, daca era ea, ramaneam chit ca venisem la blonda.

Atentie, mare teapa, poze false, blonda nu stiu nici daca exista, brunteta ar merita incercata daca ar sta cu tricoul pe ea :-) iar romalesa , 2 la metru, nici platit nu i-as da   :felatie

Atat am de spus, va salut

blonda superba cu bun simt, te invit in compania mea pt a-ti oferi clipe de placere asa cum iti doresti, garantez realitatea pozelor, discretia si intimitatea, tot ce trebuie sa faci, este sa ma suni  0727.199.762

VINO, sa te incalzim cu formele noastre si cu show-ul nostru lesby real 100 %, te vom face sa iti doresti sa nu se mai termine, vino, poze reale si recente

post-38146-0-19162100-1382722075_thumb.jpg

post-38146-0-40601000-1382722080_thumb.jpg

post-38146-0-46530900-1382722086_thumb.jpg

post-38146-0-30558200-1382722124_thumb.jpg

post-38146-0-70868400-1382722124_thumb.jpg

• Like 5

Postat

Teapa asta este veche. Eu mi-am luat-o cel putin de un an, daca nu chiar mai bine. De fapt mi-am luat-o de doua ori, o data in zona Horoscop - Irish Pub si a doua oara, la cateva luni distanta, in zona Zepter. Textele clasice: "intre timp a trebuit sa plece", "raspundem toate pe telefoene si ea inca nu a ajuns", "azi nu poate sa vina, dar poti sa o alegi pe una din noi".

Probabil ca le tine intrucat sunt destule anunturi in AT unde ai parte de asa ceva. De mare folos aceasta sectiune, limiteaza tepele pe care le luam incercand sa dam de ceva nou.

• Like 1
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...