Sari la conținut

De ce nu am voie sa am un topic de promovare în Vâlcea?

Postări Recomandate

• Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
Postat

Eu nu sunt mizerie, tratez doar un borat ca tine ca atare muistule!

Avocat ziceau astia ca esti ?Am nevoie de tine te platesc bine flamandule sa ma reprezinti intr-o cauza vrei?
  • Oras:Sinaia
Postat

Avocat ziceau astia ca esti ?Am nevoie de tine te platesc bine flamandule sa ma reprezinti intr-o cauza vrei?

Hai sictir, poată mata o sa plătesti ca esti idiot, cretin și probabil ești în pârnaie deja! Nu ma bag pentru jegoși ca tine, esti un parnaias poponar! 

• Minus 1
Postat

Hai sictir, poată mata o sa plătesti ca esti idiot, cretin și probabil ești în pârnaie deja! Nu ma bag pentru jegoși ca tine, esti un parnaias poponar!

Auzi ba avocatule iti place asa mult sa vorbesti urat sa injuri si sa faci pe toata lumea in fel si chip ,cine te crezi ma sluga mea ?Ia spune Eu nu ti -am bagat pula in gat nici in mata de ce afirmi chestii debitate de mintea si creieru tau ala infect si putred?
Postat

Auzi ba avocatule iti place asa mult sa vorbesti urat sa injuri si sa faci pe toata lumea in fel si chip ,cine te crezi ma sluga mea ?Ia spune Eu nu ti -am bagat pula in gat nici in mata de ce afirmi chestii debitate de mintea si creieru tau ala infect si putred?

Te-am citit ca ai metodele tale poponare! Tare sunt curios și tare vreau sa iti vad moaca când te scuip în ochi și te bat, în legitima apărare, de te caci pe tine, rozeta sparta în pârnaie! 

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Haii, încă 6 postări și dam iar pagina...

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Picon, hai sa ne certam! :))

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nimic?

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Oh ce mult va ia sa citiți... ðŸ˜

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acesta făcut acum, tot nearanjata... Sa dați pagina!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Te-am citit ca ai metodele tale poponare! Tare sunt curios și tare vreau sa iti vad moaca când te scuip în ochi și te bat, în legitima apărare, de te caci pe tine, rozeta sparta în pârnaie!

Clar ai probleme serioase la creieru tau ala defect .Cat despre bataia cu care te lauzi esti un lache date -n spume de distrus .Numa daca ma vezi te caci pe tine instant .Baga tare numa atat poti?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Clar ai probleme serioase la creieru tau ala defect .

Adică are și unu bun...Unde crezi ca îl are mai exact?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Clar ai probleme serioase la creieru tau ala defect .Cat despre bataia cu care te lauzi esti un lache date -n spume de distrus .Numa daca ma vezi te caci pe tine instant .Baga tare numa atat poti?

Hai marsh la culcare, deja ai început sa visezi poponare, vezi ca este coada în pârnaie unde ești, ți-o trag toți, maine ești rupt la rozeta! 

• Minus 1
Postat

Iarăși ești pe iarba? 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O cauza smechera sunt alea gen credius, etc...am vorbit eu mai zilele trecute pentru o cunoștință de-a mea, cu ei la telefon.Am făcut-o pe acea consiliera sa îmi închidă telefonul în nas...La 5 mii de lei vor 15 și persoana a încheiat contractul după ce a făcut o plata de 7k,si-a dat seama dar...in continuare este hartuita și amenințată la telefon.Cica angajații care s-au ocupat de închiderea contractului nu și-au făcut treaba și au mințit-o... Daca câștigi un proces de genu ești mare om!

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iarăși ești pe iarba?

Nu sunt, ca acuma noaptea sunt probabil mulți țânțari...Momentan doar pe lângă voi, încerc ceva gen, o distragere. Oricum va place mai mult observ, sa va F... între voi.
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Hai marsh la culcare, deja ai început sa visezi poponare, vezi ca este coada în pârnaie unde ești, ți-o trag toți, maine ești rupt la rozeta!

Pt Vis ala nu a avut niciodata creier este doar un om fara trecut prezent si viitor este o nulitate .

SI pt Tine acum avocatu lu peste cand nu cunosti o persoana si habar nu ai cine este vorbesti frumos nu o injuri .Contunua sa te ei cu dintii de pula mea virtual ca rad cu lacrimi la ce iti debiteaza creieru tau putred

Postat

Pt Vis ala nu a avut niciodata creier este doar un om fara trecut prezent si viitor este o nulitate .

SI pt Tine acum avocatu lu peste cand nu cunosti o persoana si habar nu ai cine este vorbesti frumos nu o injuri .Contunua sa te ei cu dintii de pula mea virtual ca rad cu lacrimi la ce iti debiteaza creieru tau putred

Esti un terminat, asta este sigur! 

• Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

stai ase ca n-am inteles bine....asta se cearta acum cu celalalt , dupa ce s-au lins in cur ??

Boschetareala pe fata .....asta inseamna sa fii cel mai mare boschetar din tomberone si sa ai valoare mare , uneori  sa si dialoghezi cu propriile-ti clone . ..in fine....sunt sigur ca ptr. 2 $ astia si-ar da si-n cap de foame....trecem peste , ca am alte trebi  de rezolvat si impachetat  aici

Postat

stai ase ca n-am inteles bine....asta se cearta acum cu celalalt , dupa ce s-au lins in cur ??

Boschetareala pe fata .....asta inseamna sa fii cel mai mare boschetar din tomberone si sa ai valoare mare , uneori  sa si dialoghezi cu propriile-ti clone . ..in fine....sunt sigur ca ptr. 2 $ astia si-ar da si-n cap de foame....trecem peste , ca am alte trebi  de rezolvat si impachetat  aici

Ce ai pățit "patroane", iar te-a futut ursul în cur somerule! :laugh2 Habar nu aveam cât costa o clona, bine ca te pricepi tu și mi-ai spus. Spre deosebire de tine, eu îmi asum ceea ce spun de pe un singur cont, tu ești doar o zdreanta, un mitoman, un bolnav psihic. Vecinii tai sunt îngroziți, sa nu mai vorbesc de fostele tale 3 concubin! 

• Minus 1
Postat

Stai relax este doar un sclerozat ori e batran ori e debil si frustrat ,din doua ,una ..o seara faina
Postat

'te draq de distrus , mai ia o pauza serioasa de la forum , ca pe langa faptul ca rad astia si cu pula de tine , te mentin si ocupat , benefic as zice , ca altfel iar se urca sticlele goale peste tine si te apuca tremuratul toata noaptea

Postat

Hai sa-ti spun franc ce esti tu aici: Fraiera forumului!

Cat colegele tale de breasla fac bani, tu faci trafic gratis!

Singuratatea? Ai nevoie de putere sa fii sngura, asta e senzatia fallsa ca i--ar pasa cuiva....

Pricepi sau nu, fa  ce vrei.

Postat

Stai relax este doar un sclerozat ori e batran ori e debil si frustrat ,din doua ,una ..o seara faina

nu mai zic nimic , ca mai distrus ca asta nu cred ca am mai intalnit prin mediul virtual

in loc sa dea o raita pe la cimitir , ca si celalalt , si s-o jeleasca pe mata' ca l-o facut atat de prost , sta atarnat zilnic si la orice ora pe aici  :X 

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Hai ca incepi sa te lamuresti =))

Cativa de aici clar trebuiesc ignorati pe unul l-ai descoperit nu"s multi dar mai ai cativa 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...