irefutabil Reputație: 1032 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2013 PUSTOAICA sexy si nebunatica, fara fite iti ofera momente de extaz intr-o locatie curata, eleganta si discreta. Vino si te asigur nu vei regreta. Zona centrala, 26 Oct 04:02 100 L A fost cineva?
paraditu86 Reputație: 8 Postat Octombrie 12, 2014 Postat Octombrie 12, 2014 Stiu ca este vechi topicul dar totusi sa dau o mana de ajutor zic eu ca nu strica.Deci in locatie sunt in prezent (verificat vineri 10.10.2014 doua fete una fff slaba si una durdulie) de vb la telefon o sa vb cu "matroana" care este extrem de draguta si iti face "si pe "mama si pe tata".....cred ca poate si sa te sodomizeze cu limba daca e nevoie.....totul e sa ajungi acolo....locatia e soooper....as putea sa jur ca e cea din poze dar dupa ce afli ca ai vb cu alta fata care nu face nimic iti alegi...si mergi la dush....ca asa e civilizat.Cand ajungi in camera de lucru fata pe care ai aleso iti explica ca nu ai platiti decat pentru masaj cu o finalizare manuala (a se citi laba) si daca vrei si altceva tre sa cotizezi la ea separat ( e ca si cand ai face evaziune la bani castigati din ecaziune).....plm o experienta ffff neplacuta asa ca recomand ca nr ss fie la DE EVITAT!!!! SA AVETI CE.... 3
aligatoru marius Reputație: 2 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 8, 2015 Fata sta pe TINERETULUI e distrusă poze false multa grabă si multe voci de bardati din bucătărie va recomandam sa evitati blocul 3 d palatul copiilor 1
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 8, 2015 Fata sta pe TINERETULUI e distrusă poze false multa grabă si multe voci de bardati din bucătărie va recomandam sa evitati blocul 3 d palatul copiilorEste cuib in blocul 3 d, a confirmat un alt coleg pe alt topic.
papuasul Reputație: -472 Postat Ianuarie 24, 2015 Postat Ianuarie 24, 2015 True, true! Doua, poate chiar trei in locatie (cand am fost erau doar doua), naspete si fara legatura cu pozele actuale din AT "noua venita in capitala, bla, bla, bla".Cand intrebi de fata din poze, ba e pe tura de zi, ba e pe tura de noapte, ba nu's ce probleme si "fix" astazi nu ajunge. Disponibilitate de la 11.00 pana mult spre dimineata. 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum