predators Reputație: 35 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2013 Am cautat informatii despre Adelina dar nu am gasit aici nici o recenzie...asa ca ...manat de curiozitate cat si de dorinta unei aventuri cu una bruneta slim...cat mai slim...am purces spre rondul Alba Iulia unde domnisoara care mi-a raspuns la telefon mi-a indicat locatia.Draguta la telefon dar si mai draguta la vedere.Miniona,slim si bine aranjata.M-a cam luat tare la inceput prin faptul ca a enumerat serviciile care le presteaza si cele care nu le presteaza,incercand sa se faca inteleasa.I-am spus ca nu e cazul de ceva extravagant...pentru inceput si prima vizita las sa vad ce stie si cum vrea ea.Dupa o doza de cola si o tigara....a urmat un dus formal caci eram pregatit...curatenie in locatie...in baie...locatie de lux.Totul protejat a fost dorinta mea.... si chiar surpriza...si-a schimbat atitudinea devenind dulce si devotata situatiei.Terminat in caciulita intr-un "misionarul hotarat pe situatie".Nota; locatie 10oral 8normal 10atitudine 8halatul 200 ps....imi cer scuze pt. recenzia scurta ....fata merita mai mult de atat pt. felul cum arata..iar urmatoarea vizita am o promisiune de show erotic cu colega de camera care lipsea in momentul vizitei mele.Anuntul l-am gasit aici pe "nimfomane".Succes tuturor confratilor. 6
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 26, 2013 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 26, 2013 200 L ora ADELINA, 20 ani, new, bruneta sexy, iti doresti sa ma ai in patul tau sunt micul cadou pe care ti-l poti oferi, iti pot indeplini mici fantezii, oral, normal, masaj, te astept in Rond Alba Iulia (100 €), 26 Oct 10:16 0736.910.634 Bucuresti Poze furate :http://fapshare.urlgalleries.net/blog_gallery.php?id=5290701&t=3&g=milene+in+self+portrait+2 3 1
agnes22 Reputație: 2 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2013 da recunosc ca pe anuntul telefonic lucrez pe poze false deoarece sunt din bucuresti si am fost descoperita de un vecin ca lucrez in acest domeniu m-am trezit cu el la usa....si de accea imi este frica sa mai pun poze reale cu mine pe anuntul telefonic,iar pe nimfomane am pozele mele 100% reale deoarece pe acest site nu au acces toate categoriile de persoane...va pup
irefutabil Reputație: 1032 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2013 da recunosc ca pe anuntul telefonic lucrez pe poze false deoarece sunt din bucuresti si am fost descoperita de un vecin ca lucrez in acest domeniu m-am trezit cu el la usa....si de accea imi este frica sa mai pun poze reale cu mine pe anuntul telefonic,iar pe nimfomane am pozele mele 100% reale deoarece pe acest site nu au acces toate categoriile de persoane...va pup Deci, sa intelegem si noi : topic-ul asta http://nimfomane.com/forum/topic/6930-agnes-0732516989-fost-0727622487-piata-romana/ e tot al tau? Si daca da, cate numere de telefon ai sora mea ? 1
agnes22 Reputație: 2 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2013 am un singur numar de telefon 0736910634 pup
irefutabil Reputație: 1032 Postat Octombrie 29, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2013 Deci intelegem ca ai renuntat la topik-ul asta: https://nimfomane.com/forum/topic/6930-agnes-0732516989-fost-0727622487-piata-romana/ . In cazul acesta, daca spui ca nu ai nici o pb sa pui poze reale, aici, pe forum, asteptam cu nerabdare sa le vedem si noi. Si poate un moderator sa treaca in titlu si numele vechi, Agnes si fostul nr de tel 2
steev Reputație: 410 Postat Octombrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2013 Buna Agnes cum am scris si pe celalalt thread te rog in numele comunitatii daca esti amabila sa urci ceva foto noi cu tine, iti multumesc in prealabil. 2
steev Reputație: 410 Postat Ianuarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 15, 2015 Noi inca asteptam
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum