Sari la conținut

Amy 0731586655

amy111

Postări Recomandate

• Oras:I'm at home everywhere
  • Oras:I'm at home everywhere
Postat
Acum 10 ore, amy111 a spus:

Iti multumesc frumos pentru recenzie🥰🥰🥰

Si ma bucur ca te ai simtit bine in compania mea,te mai astept cu mare drag pupiciii🥰🥰🥰🥰🥰😝😊😊😊😊😈😈👅👅

Acum 12 ore, amy111 a spus:

Dragilor sunt disponibila pentru programari. Va pwwwppaaaaa dulceata. Tot in acelasi cartier sunt. Sunt gata sa facem sa inceapa un weekend asa cum trebuieeee🥰🥰👻😈🍆

EC758ED0-AA16-4E10-BC16-7D7125651FB8.jpeg

Buna,

Saptamana viitoare vei mai fi in Oradea ?

• Oras:Oradea
Postat

Buna dimiiii,s a trezit dulceataaaaa!! Va astept pe la minee sa incepem weekend ul cum trebuie!!!🥰🥰🥰🥰💦👅😈😈

Va pupacesc! Ma mai gasiti disponibilă pana marti,inclusiv marti!💦🥰😈😈😈👅😘😘😊

4B1D3CEA-9CAB-49EB-A4E0-F1A4D7807650.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat

La vreo cateva ore dupa prima iesire de la Amy INCA ma intreb cum a fost posibil sa o ratez pana acum. 

Asa prezenta placuta cum are fata asta, asa lejeritate in a se purta frumos ceva incredibil. Nimic fortat, totul natural, plina de viata.

In plus de asta cu ochelari, codite si fundul ala incredibil e o adevarata fantezie. Cea mai faina experienta de mult timp.

Aspect 10-sanii foarte placuti la atingere, fundul...vezi poze n-are rost sa scriu ca....pfoai cum ii

Comportament/prezenta 100

Gfe 9(fara fk nu cred ca am dat vreodata peste 7)

Actiune 10 (de regula nu "servesc" LOT nefiind prea prieten cu prezervativele prefer sa am eu controlul dar cu ea a fost wow!)

Ce sa zic...cel mai "cu click" futay de fooooarte mult timp chiar e deosebita.

Pup Amy

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 12 ore, amy111 a spus:

Buna dimiiii,s a trezit dulceataaaaa!! Va astept pe la minee sa incepem weekend ul cum trebuie!!!🥰🥰🥰🥰💦👅😈😈

Va pupacesc! Ma mai gasiti disponibilă pana marti,inclusiv marti!💦🥰😈😈😈👅😘😘😊

4B1D3CEA-9CAB-49EB-A4E0-F1A4D7807650.jpeg

Esti o frumusețe, haide si la Arad 💋💋💋

• Like 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Postat

Bună Șogori ,vizitat aceasta domnișoară superbă Sâmbătă dimineață, făcut programare cu 2 zile înainte stabilit ora ,confirmare cu 30 min înainte, ajuns la locație Prima universității, ma așteptat superbă Amy într-un neglijeu transparent mai nou poarta ochelari făcând-o mai sexy cu acei ochelari ,ma servit cu un pahar cu apa povestit 2 minute , am întrat la un duș de refresh iar după aceia trecut în living pe canapea și a început cu un oral de vis ,superbă Amy în tot ceea ce faci după oral pus capișonul și am trecut la poziția linguriță (lateral) după câteva minute sa terminat acțiunea și am trecut la o țigară așteptând sa se resetez cel mic .Trecut la duș și înapoi pe canapea la acțiunea nr 2 .A început iar cu un oral f finuț, lins oo acțiune foarte plăcută dar din păcate cel mic nu sa putut reseta în totalitate fiind timpul prea scurt. Notele sunt 10 pe linie fiind a 5 sau a 6 oara la Amy un atuu în plus sunt acei ochelari, ești foarte sexy Amy .Felicitări. Apartamentul curat ,baie dotata cu de toate 10+ cine o vizitează pe aceasta dulceață nu regreta nimic Amy ești TOP

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 16 ore, nedned a spus:

La vreo cateva ore dupa prima iesire de la Amy INCA ma intreb cum a fost posibil sa o ratez pana acum. 

Asa prezenta placuta cum are fata asta, asa lejeritate in a se purta frumos ceva incredibil. Nimic fortat, totul natural, plina de viata.

In plus de asta cu ochelari, codite si fundul ala incredibil e o adevarata fantezie. Cea mai faina experienta de mult timp.

Aspect 10-sanii foarte placuti la atingere, fundul...vezi poze n-are rost sa scriu ca....pfoai cum ii

Comportament/prezenta 100

Gfe 9(fara fk nu cred ca am dat vreodata peste 7)

Actiune 10 (de regula nu "servesc" LOT nefiind prea prieten cu prezervativele prefer sa am eu controlul dar cu ea a fost wow!)

Ce sa zic...cel mai "cu click" futay de fooooarte mult timp chiar e deosebita.

Pup Amy

Te pupacesc dulce dulce 🥰🥰🥰😘😘👅

Iti multumesc frumos pentru recenzie!!!!😈🥰🥰🥰🥰😘😘😘👅👅😊😊

Postat
Acum 12 ore, crissd a spus:

Esti o frumusețe, haide si la Arad 💋💋💋

Ceau!!! Mersi frumos🥰🥰🥰😘😊😘 te pupacesc🥰

Momentan nu am in plan sa vin,dar daca voi veni cu siguranta va voi anunta🥰🥰🥰😈🥺😊

Duminica frumoasa sa ai!!!😘😘🥺👅👅😈😊😊

Postat
Acum 8 ore, poparemus a spus:

Buna anyg45, sex sub dus practici? Și la ce preț?

Ceau! Nu practic.😘

Postat
Acum 2 ore, Larzarzar a spus:

Bună Șogori ,vizitat aceasta domnișoară superbă Sâmbătă dimineață, făcut programare cu 2 zile înainte stabilit ora ,confirmare cu 30 min înainte, ajuns la locație Prima universității, ma așteptat superbă Amy într-un neglijeu transparent mai nou poarta ochelari făcând-o mai sexy cu acei ochelari ,ma servit cu un pahar cu apa povestit 2 minute , am întrat la un duș de refresh iar după aceia trecut în living pe canapea și a început cu un oral de vis ,superbă Amy în tot ceea ce faci după oral pus capișonul și am trecut la poziția linguriță (lateral) după câteva minute sa terminat acțiunea și am trecut la o țigară așteptând sa se resetez cel mic .Trecut la duș și înapoi pe canapea la acțiunea nr 2 .A început iar cu un oral f finuț, lins oo acțiune foarte plăcută dar din păcate cel mic nu sa putut reseta în totalitate fiind timpul prea scurt. Notele sunt 10 pe linie fiind a 5 sau a 6 oara la Amy un atuu în plus sunt acei ochelari, ești foarte sexy Amy .Felicitări. Apartamentul curat ,baie dotata cu de toate 10+ cine o vizitează pe aceasta dulceață nu regreta nimic Amy ești TOP

Ah ah ah..💦👅👅

Te pupacesc si iti multumesc pentru recenzieee!!!😘🥰😈😈👅🥺

Duminica frumoasa sa ai😘😘😈🥰🥰🥰

Postat

Pentru ca pleaca in curand am revenit azi la Amy si a fost parca mai bine ca ieri:)

In plus fata de notele de ieri as zice ca fata asta e ca o prajitura gustoasa din care iti vine sa musti da nu stii de unde sa incepi:)) ca un bob de strugure asa de aromat ca il bagi in gura si papilele gustative nu te lasa sa il inghiti sau ca prima muscatura din cea mai deeeeelicioasa ciocolata care nu stii daca sa o mananci pe toata sa sa lasi si pe mai tarziu..

Tare spre ca ti-a placut pe la noi si mai vii si alta "tura" Amy

😘😀😀

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 15 ore, nedned a spus:

Pentru ca pleaca in curand am revenit azi la Amy si a fost parca mai bine ca ieri:)

In plus fata de notele de ieri as zice ca fata asta e ca o prajitura gustoasa din care iti vine sa musti da nu stii de unde sa incepi:)) ca un bob de strugure asa de aromat ca il bagi in gura si papilele gustative nu te lasa sa il inghiti sau ca prima muscatura din cea mai deeeeelicioasa ciocolata care nu stii daca sa o mananci pe toata sa sa lasi si pe mai tarziu..

Tare spre ca ti-a placut pe la noi si mai vii si alta "tura" Amy

😘😀😀

Te pupacesccc dulce dulce! Si sa ne vedem cu bine data viitoare😘😘😘😘🥰🥰🥰👅👅😊😊😈🥺🥺

Postat

Noapte buna,ursuleții mei!!😈🥰🐻🐻

Va pupa dulceataaaaa,sa visați frumos!!🥰🥰😈😈🥺🥺😘😘😘😘😊😊😊

35B5992E-6899-4ED2-99F2-4F5E1797B20A.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Buna dimineata,puisorii mei!!!🥰🥰🥰🥰🥰

Astazi este ultima zi pentru dulceata la voi in oras,vreau sa stiti ca imi sunteti foarte dragi si asa o sa mi ramaneti😈🥰🥰🥰🥺🥺🥺🥺

Si sa nu uitati de mine niciodata,si sa stiti ca eu mereu voi veni la voi cu bratele deschise,eu pentru voi vin aici, pentru clientii mei dar si pentru cei care vor sa ma cunoasca!!!🥺😘😘🥰🥰🥰🐻🐻🐻🐻🐻🐻🥰🥰🥰

VA IUBICESC,OAMENII MEI DE SUFLET!!!!🥰🥰🥰🥰🥺🥺🥺🥺🥺🐻🐻🐻😊😊😊

88CCF5B1-3678-42F5-B9D7-E04F8158858A.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
40 minutes ago, amy111 said:

Buna dimineata,puisorii mei!!!🥰🥰🥰🥰🥰

Astazi este ultima zi pentru dulceata la voi in oras,vreau sa stiti ca imi sunteti foarte dragi si asa o sa mi ramaneti😈🥰🥰🥰🥺🥺🥺🥺

Si sa nu uitati de mine niciodata,si sa stiti ca eu mereu voi veni la voi cu bratele deschise,eu pentru voi vin aici, pentru clientii mei dar si pentru cei care vor sa ma cunoasca!!!🥺😘😘🥰🥰🥰🐻🐻🐻🐻🐻🐻🥰🥰🥰

VA IUBICESC,OAMENII MEI DE SUFLET!!!!🥰🥰🥰🥰🥺🥺🥺🥺🥺🐻🐻🐻😊😊😊

88CCF5B1-3678-42F5-B9D7-E04F8158858A.jpeg

Awww🥺 mai atins la corason😍🥰

Sper sa revii cat mai repede la noi😊

Nu avem cum sa uitam de tine si te vom astepta mereu cu bratele deschise🤗😘

Sa ai foarte mare grija de tine dulceata noastra😊 😘 🤗😍

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 14 ore, morpheus1 a spus:

Pe la Bacău când ajungi Amy? 

Ceau!!!! Momentan nu mi am propus sa vin,dar daca voi ajunge va anunt pupiciiiii🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😊😊😊😊🥺😘😘😘

Postat
Acum 4 ore, nickname90 a spus:

Awww🥺 mai atins la corason😍🥰

Sper sa revii cat mai repede la noi😊

Nu avem cum sa uitam de tine si te vom astepta mereu cu bratele deschise🤗😘

Sa ai foarte mare grija de tine dulceata noastra😊 😘 🤗😍

Te imbratisez!!!!! Te pup si sa ai grija de tineee🐻🥰🥰🥰🥰🥺😊😊😘😘☺️☺️

• Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, giovanni weed a spus:

Ai grijă de tine Amy și sper să ne revedem cât mai repede 😘😘👿

Ceau!!! Si tu sa ai de tineee,te pupacesc🥰🥰🐻😈👅👅😊😊

• Inimioara 1
Postat

Buna searaaaaaa,ursuleții mei frumosi!!!🐻🐻🐻🥰🥰🥰🥰🥰😈

Va era dor de mine??🤔🤔 De maine ma gasiti la voi in oras,șiiiiiiiiiii ce credeti.. am o surpriza pentru voi👅👅😝😝😝va mai aduc o puicuța foarte frumoasaaaaa in orasul vostru si v a lucra cu mine.🥰🥰😈😈😈😝😝

Maine va anunt cand ajungem,si sa dam drumul la distractieeeeew😝😈💦👅🥰🥰😊😊🎉🎉🎉🎊🎊🎁🎁🎁

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, amy111 a spus:

Va era dor de mine??🤔🤔 De maine ma gasiti la voi in oras,șiiiiiiiiiii ce credeti.. am o surpriza pentru voi👅👅😝😝😝va mai aduc o puicuța foarte frumoasaaaaa in orasul vostru si v a lucra cu mine.🥰🥰😈😈😈😝😝

Amy e vorba de aceiași fata cu care ai fost la Constanța ? 

• Confuz 1
  • Oras:ORADEA
  • Oras:ORADEA
Postat

2 hours ago, amy111 said:

Preturi la trio ? 

Postat
Acum 36 minute, americanu_28 a spus:

Amy e vorba de aceiași fata cu care ai fost la Constanța ? 

Ceau! Tipa cu care am fost in Ianuarie,nu era din Constanta…🙃🙃

Si nu,nu este ea este alta printesică😝😝😝🥰🥰😈😈

Postat
Acum 5 minute, brunetuu a spus:

Preturi la trio ? 

Le voi posta mainee😝😈🥰🥰 pupiciii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...