milmoi3005 Reputație: -1 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Eden Oras:Eden Postat Septembrie 19, 2020 Infricosat de spusele acestui ins pe care mi le-a adresat incerc sa aflu care ar fi doleantele lui si de ce vrea sa ne "cunoastem"? Nu sunt homofob dar nu imi dau intalnire cu baietii..
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 19, 2020 Nu știu cine e...dacă e un "hărțuitor"...cel mai bun răspuns e "ignore"...cre'că-l doare cel mai tare să vorbească în gol... 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 19, 2020 Știu de tolerans_yok sau parcă așa ceva, un tip sau tipă care jignește din senin, fără să fi avut vreo treabă cu el...e același? 1
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2020 Infricosat de spusele acestui ins pe care mi le-a adresat incerc sa aflu care ar fi doleantele lui si de ce vrea sa ne "cunoastem"? Nu sunt homofob dar nu imi dau intalnire cu baietii..Nu erai tu vandame de ziceai ca ai ac de cojocul nu stiu cui?
Postări Recomandate