vasile9876 Reputație: 659 Postat Decembrie 1, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 1, 2020 La mulți ani frumusețe 😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
muntele venus Reputație: 31 Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Salutare!Dupa o perioada petrecuta in pribegie, odata intors pe meleagurile noastre, a fost musai sa trec pragul frumoasei Zena, chiar daca am incercat sa o vizitez inca de cand a venit prima data pe la noi, dar din pacate nu ne-am sincronizat. Zena este o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Are toate calitatile sa te poarte pe cele mai inalte culmi ale placerii, din toate punctele de vedere. Nu vreau sa fiu subiectiv, insa notele sunt de prisos. Totul a fost la superlativ!Locatie, curatenie, igiena fara cusur!Astept sa ne revedem curand!Te sarut cu drag! 2 Link spre comentariu
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Salutare!Dupa o perioada petrecuta in pribegie, odata intors pe meleagurile noastre, a fost musai sa trec pragul frumoasei Zena, chiar daca am incercat sa o vizitez inca de cand a venit prima data pe la noi, dar din pacate nu ne-am sincronizat. Zena este o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Are toate calitatile sa te poarte pe cele mai inalte culmi ale placerii, din toate punctele de vedere. Nu vreau sa fiu subiectiv, insa notele sunt de prisos. Totul a fost la superlativ!Locatie, curatenie, igiena fara cusur!Astept sa ne revedem curand!Te sarut cu drag!Multumesc frumos!!!Totul iese la superlativ,cand sunt oameni misto ca tine!!!Incantata sa te cunoscTe pup!❤ Link spre comentariu
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Decembrie 4, 2020 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Salutare!Dupa o perioada petrecuta in pribegie, odata intors pe meleagurile noastre, a fost musai sa trec pragul frumoasei Zena, chiar daca am incercat sa o vizitez inca de cand a venit prima data pe la noi, dar din pacate nu ne-am sincronizat. Zena este o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Are toate calitatile sa te poarte pe cele mai inalte culmi ale placerii, din toate punctele de vedere. Nu vreau sa fiu subiectiv, insa notele sunt de prisos. Totul a fost la superlativ!Locatie, curatenie, igiena fara cusur!Astept sa ne revedem curand!Te sarut cu drag!Multumesc frumos!!!Totul iese la superlativ,cand sunt oameni misto ca tine!!!Incantata sa te cunoscTe pup!❤ Link spre comentariu
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2020 Buna dragii mei😘⛔⛔⛔Va anunt ca incepand de maine nu am sa mai fiu in Satu Mare⛔⛔⛔....Va multumesc pentru gazduire si primirea frumoasa!!!â¤Va multumesc pentru vizite,si pentru cuvintele frumoase ce a-ti adresat aici si nu numai!!!Sper ca am fost pe placul vostru,desi poate nu pot multumii pe toate lumea🙈promit sa fiu mai profesionala data viitoare si sa aduc mereu imbunatatiri in serviciile mele!!!Cand am sa revin ,am sa va tin la curent aici pe forum!!!Va pupa tare si cu patima zana Zeny!!!Muultumesc!!!â¤ðŸ˜˜Un sfarsit de an excelent sa aveti,iar 2021 sa fie fix asa cum v ati propus!!!â¤â¤â¤ 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2020 Partajează Postat Decembrie 5, 2020 sa ramai tot omul frumos pe care l-am cunoscut!🌞 in calea ta, pe oriunde vei merge!😘🌹🤗t.a.k.e. c.a.r.e. !.!.!. Link spre comentariu
raduhot Reputație: 223 Postat Decembrie 5, 2020 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Partajează Postat Decembrie 5, 2020 Sărbători liniștite Zeny!Te așteptăm cu drag în 2021!🌹😘🎈 Link spre comentariu
muntele venus Reputație: 31 Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Ciao, draguta! Cand ne mai onorezi cu prezenta? Link spre comentariu
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 14 ore, muntele venus a spus: Ciao, draguta! Cand ne mai onorezi cu prezenta? Buna, Inca nu stiu,dar daca revin am sa anunt aici pe forum 😘 Te pup,si un an nou excelent sa ai!!!😘🤩🤩🤩 Link spre comentariu
muntele venus Reputație: 31 Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 5 ore, zenaidazeny a spus: Buna, Inca nu stiu,dar daca revin am sa anunt aici pe forum 😘 Te pup,si un an nou excelent sa ai!!!😘🤩🤩🤩 An nou fericit si tie!😘😘😘 Link spre comentariu
george2500 Reputație: 19 Postat Ianuarie 31, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 31, 2021 Ceau, când mai ajungi pe meleaguri sătmărene? 😘 Link spre comentariu
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Partajează Postat Februarie 1, 2021 Acum 15 ore, george2500 a spus: Ceau, când mai ajungi pe meleaguri sătmărene? 😘 Ceau, In curand as spune eu,dar n am o data exacta🙈 De indata ce stiu ceva sigur,anunt din timp pe forum!!! Te pup,si sper sa ne vedem curand!!!🤩🤩😘😘😘 Link spre comentariu
javradick Reputație: 479 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Februarie 14, 2021 La 01.02.2021 la 12:29, zenaidazeny a spus: Ceau, In curand as spune eu,dar n am o data exacta🙈 De indata ce stiu ceva sigur,anunt din timp pe forum!!! Te pup,si sper sa ne vedem curand!!!🤩🤩😘😘😘 Pe la Baia Mare când ajungi?? 1 1 Link spre comentariu
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 La 14.02.2021 la 22:50, javradick a spus: Pe la Baia Mare când ajungi?? Inca nu stiu🥰(ca sa ti raspund si aici) Pup Link spre comentariu
Ferince Reputație: 16 Postat Martie 6, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Martie 6, 2021 Ceau cand mai ajungi PE meleaguri satmarene???😀 Link spre comentariu
zenaidazeny Reputație: 352 Postat Martie 7, 2021 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Partajează Postat Martie 7, 2021 Acum 18 ore, Ferince a spus: Ceau cand mai ajungi PE meleaguri satmarene???😀 Inca nu stiu,dar cand am o data exacta anunt aici pe topic! Pup😘 Link spre comentariu
javradick Reputație: 479 Postat August 9, 2021 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat August 9, 2021 Zeny pe unde ești ne e dor de tine. 1 1 Link spre comentariu
comisirom Reputație: 84 Postat August 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 30, 2021 Mai stie cineva ceva de ea? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Acum 8 ore, comisirom a spus: Mai stie cineva ceva de ea? ...din pacate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum