Sari la conținut

De la A la Z ... Caracterizarea userilor

Postări Recomandate

• Oras:Ghimpata
Postat

Ionica,scuze frate,suntem in 2013...esti o cauza puerduta frate....asta asa,ca sa fiu dulce in exprimare.....pe romaneste,esti prea prost pt vremurile pe care le traim.....hai du-te dracu!

• Oras:in mintea multora
Postat

Ionica, doar atat ai putut, hai tata ca stiu ca daca te  :onloo mai mult sunt sigur ca mai scoti o pruna. Curaj branzica, ca poti.

PS : Jack, prietene aia e cumva bruneta din cuibul zburatoarei pregatita sa iti gaseasa printre frunze si tufe crenguta?  ;)

Sper ca tii la gluma, fara suparare acum  :D

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

bomboana de pe coliva acestui forum.  :pope

Nu-s' ce sa zic de coliva si parastas, dar o intrebare doar asa, de verificare... voi realizati ce magnet e toata caterinca asta, pentru "mase", nu?

As fi tare curios sa arunc o privire pe o statistica de trafic - in urma cu, sa zicem, 1 an (cam de cand sunt eu pe-aici), si, comparativ, ACUMA.

Nu stiu sigur ce ar sugera rezultatele - coliva sau sampanie...  ;)

post-53465-0-27645000-1383172175_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu propun sa-i ignoram pe toti derbedeii de cartier imbecili si cu educatie de neanderthalieni, pana se vor satura sa mai posteze pe forumul asta

Postat

Doctoras, perfect de acord cu tine. Numai ca in cazul tau, dupa 1500 de postari tot nu te-ai saturat si tot mai vrei, de unde deduc ca prostia nu doare, pacat, mare pacat. 

Postat

Prost esti tu bai nici nu stii cat de inteligent sunt eu! Dispari de aici ca imi produci nervi si greata!

Postat

De cand ma invart pe aici, io unu' mi-am format cateva idei despre ce si cum se-ntampla (desi tac, ca nu-mi place sa ma bag).

Iar referitor la "iuresul" creat de colegi, (cred ca) inteleg, in principiu, cam unde bat ei - ma intreb doar daca nu cumva efectul e intr-o anumita masura invers...

Postat

Bai ia astia rebranduitii care va dati inteligenti, rezolvati aici o problema de matematica:

o paleta de tenis si o minge costa 1,10 euroi, paleta costa cu 1 euro mai mult decat mingea, cat costa mingea?

Postat

Prost esti tu bai nici nu stii cat de inteligent sunt eu! Dispari de aici ca imi produci nervi si greata!

:laugh2  Unde vrei sa plec, inteligentule, exemplifica ca m-ai facut curios. 

Ia zi tu, cand ai nervi ce faci, te duci cumva la zara kids sa tii descarci pe sugaci. 

Vezi ca aici nu suntem la grupa mica, si nici macar in grajd unde am auzit ca tii tu lectii, doctoras veterinas.

Mai bine ne-ai mai spune cate ceva despre sarloata ca mi s-a facut pohta de anusul ei primitor. Daca ii dau un telefon sii ii spun ca iar ai scapat pe forum, iar dormi pe pres la noapte.

Postat

Sarlotistule(chris73),si acasa tot asa de 'dezghetat' esti?

Da, sunt foarte "dezghetat" si acasa si peste tot unde ma calca cineva pe nervi! In primul rand ma calca pe nervii prostii, baietii de cartier si glumetii care se cred destepti dar nu sunt! Dar si aia care sunt destepti si in loc sa faca ceva constructiv se tin de caterinca

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu propun sa-i ignoram pe toti derbedeii de cartier imbecili si cu educatie de neanderthalieni, pana se vor satura sa mai posteze pe forumul asta

si cine sta la tara si e derbedeu e scutit de ignore?

oricum mi se pare cea mai tare propunere a ta de cand esti gagicul Sarlotei.

mai ai sclipiri de inteligenta din cand in cand, dar acum cred ca ai beculetele arse. :laugh2 :laugh2

thecat, tare asta ''razi manca-mi-ai pula'' . prinde rau de tot la romani . :laugh2

Postat

Avocatule rezolva problema aia cu mingea ca sa-mi demonstrezi ca nu esti prost!

Postat

thecat, tare asta ''razi manca-mi-ai pula'' . prinde rau de tot la romani . :laugh2

Nu-i meritu' meu, am capturat-o si eu de mult, tot de pe internet (dupa ce evident ca a prins si la mine, ca un bun roman ce sunt...)  :laugh2

Postat

Sarlotzel,promit solemn ca la prima intrevedere cu Sarlota iti trimit prin ea raspunsul la intrebare.

Postat

Pai cat te gandesti mah la ea?! Fa-o acum in 5 minute! Ce e asa de grea problema? Hai ca e usoara-n plm! Valabil si pentru ceilalti! Care o face pe primul e destept!

Postat

Ca la caterinca de cacat nu va intrece nimeni! Sunt curios si cu colegii de serviciu si cu sefii si cu clientii tot asa mistocari sunteti?

Postat

Acuma ne masuram in sisteme de 2 ecuatii cu 2 necunoscute? :)

(later edit - si caterinca e OK, doar ca n-are rost sa punem la suflet si sa raspundem la provocari dand cu alta piatra mai mare ;))

Postat

Care 2 ecuatii cu 2 necunoscute? E o banalitate care se rezolva in cap intr-un minut! Daca au ceva in cap dar n-au! In locul creierului e lichid cefalorahidian

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...