vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 22, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 22, 2020 Fiecare carte și tipul de lectură ce avem chef sa citim de-a lungul vieții noastre reprezinta evoluția noastră.Știu ca mai e un topic deschis, nu am chef sa îl caut dacă el a fost părăsit și lăsat în spate... Dacă vreți sa comentați, ok. Dacă nu, în plus încă unul nu strica sa uitam. 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 22, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Septembrie 22, 2020 https://humanitas.ro/humanitas/carte/nu-striga-niciodata-ajutor https://carturesti.ro/carte/daca-m-as-asculta-m-as-intelege-52589 1 2
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 Cauza fetișurilor (putere/bani, boli/doctori, preoți/icoane, curve/pizdă, dulciuri/cola etc.) de Aghiuță
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Septembrie 23, 2020 Cauza fetișurilor (putere/bani, boli/doctori, preoți/icoane, curve/pizdă, dulciuri/cola etc.) de AghiuțăÎntr-o zi am fost la mamaia mea la țară și ea era plecata la stațiuni, era bunica cu mine și eu am dormit în camera lui mamaie. Nu îmi venea sa dorm când toată lumea dormea...era mult prea multa liniște.Mi-am zis sa citesc dar biblioteca era în alta camera, inclusiv bagajele mele și nu am vrut sa fac gălăgie.Asa ca m-am uitat prin jur și am găsit pe un mobilier care acoperea peretele, ce ținea de protecție pentru pat, o cărțulie cu rugăciuni și descântece contra vrajilor.Am citit întreaga carte în seara acea și noaptea în vise am văzut numai draci și un prieten care îmi putea sa fie dușman în viata reala.In vis după ce am îndepărtat dracii, am întrat în casa amicului și la subsol avea o echipa de oameni ciudați care nu aveau haine dar nici organe sau sfarcuri, par...care munceau ceva pentru amicul meu. Probabil ca erau dracii înfrânți de mine.Din carte am citit cu foarte mare atenție psalmii 51,52 cred.Auzisem apoi după ceva ani, ca au o mare putere și ca oamenii slabi de minte pot inebunii dacă citesc asa ceva.E adevărat ca în vis, frica la vederea acelor draci...ma paraliza și nu puteam sa ma trezesc, chiar dacă reușeam nu puteam știi dacă e realitate sau vis.Apoi am obosit de la efortul de a ma trezi, a fost un blank...cred ca am adormit profund și la ceva ore după m-am trezit cu senzația ca e o prezența în camera. M-am pus pe marginea patului și am reflectat cu voce tare...ca dacă nu știu și nu cunosc ce este acea prezenta nu am de ce sa ma tem pentru ca nu știu dacă e rău sau bine.In acel moment parca mi s-a luat o piatra de pe inima și am găsit o liniște mentala foarte faina.Pana la acea întâmplare mai patisem de vreo 2,3 ori în viata, în momente de supra solicitare mentala și fizica sa simt acea prezenta în apropierea mea..iar de când am citit cartea au trecut peste 15 ani și nu s-a mai repetat, nu am mai simțit prezenta invizibila.M-am gândit apoi ca prezenta respectiva nu este decât decorporalizarea fricii mele, ca pur entitate...poate ca știți și voi persoane care dacă se enervează le simțiți sentimentul aproape palpabil în toată încăperea și simțiți nevoia urgenta sa ieșiți la aer. 1 3
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 Într-o zi am fost la mamaia mea la țară și ea era plecata la stațiuni, era bunica cu mine și eu am dormit în camera lui mamaie. Nu îmi venea sa dorm când toată lumea dormea...era mult prea multa liniște.Mi-am zis sa citesc dar biblioteca era în alta camera, inclusiv bagajele mele și nu am vrut sa fac gălăgie.Asa ca m-am uitat prin jur și am găsit pe un mobilier care acoperea peretele, ce ținea de protecție pentru pat, o cărțulie cu rugăciuni și descântece contra vrajilor.Am citit întreaga carte în seara acea și noaptea în vise am văzut numai draci și un prieten care îmi putea sa fie dușman în viata reala.In vis după ce am îndepărtat dracii, am întrat în casa amicului și la subsol avea o echipa de oameni ciudați care nu aveau haine dar nici organe sau sfarcuri, par...care munceau ceva pentru amicul meu. Probabil ca erau dracii înfrânți de mine.Din carte am citit cu foarte mare atenție psalmii 51,52 cred.Auzisem apoi după ceva ani, ca au o mare putere și ca oamenii slabi de minte pot inebunii dacă citesc asa ceva.E adevărat ca în vis, frica la vederea acelor draci...ma paraliza și nu puteam sa ma trezesc, chiar dacă reușeam nu puteam știi dacă e realitate sau vis.Apoi am obosit de la efortul de a ma trezi, a fost un blank...cred ca am adormit profund și la ceva ore după m-am trezit cu senzația ca e o prezența în camera. M-am pus pe marginea patului și am reflectat cu voce tare...ca dacă nu știu și nu cunosc ce este acea prezenta nu am de ce sa ma tem pentru ca nu știu dacă e rău sau bine.In acel moment parca mi s-a luat o piatra de pe inima și am găsit o liniște mentala foarte faina.Pana la acea întâmplare mai patisem de vreo 2,3 ori în viata, în momente de supra solicitare mentala și fizica sa simt acea prezenta în apropierea mea..iar de când am citit cartea au trecut peste 15 ani și nu s-a mai repetat, nu am mai simțit prezenta invizibila.M-am gândit apoi ca prezenta respectiva nu este decât decorporalizarea fricii mele, ca pur entitate...poate ca știți și voi persoane care dacă se enervează le simțiți sentimentul aproape palpabil în toată încăperea și simțiți nevoia urgenta sa ieșiți la aer. aparițiile din vise nu pot fi reale, nu ai de ce să te temi, din pacate pot persista dupa trezire cateva minute ce voiam eu să spun legat de fetișuri, e că sunt forme de defulare ale copiilor neiubiți, care prin bulimie, ipohondrie, idolatrie, diverse obsesii etc. își oferă grijă și atenție lor înșile, în mod agasant pentru cei din jur
valentin99 Reputație: 65 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2020 Clonarea umana.
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Septembrie 23, 2020 aparițiile din vise nu pot fi reale, nu ai de ce să te temi, din pacate pot persista dupa trezire cateva minute ce voiam eu să spun legat de fetișuri, e că sunt forme de defulare ale copiilor neiubiți, care prin bulimie, ipohondrie, idolatrie, diverse obsesii etc. își oferă grijă și atenție lor înșile, în mod agasant pentru cei din jurIar eu vorbeam de cărți dacă nu ai citit titlul sau linkurile date de mine...Tre sa răsfoiești bine prin cărți de specialitate pentru a putea dezvolta subiectul propus de tine sau a găsi asemenea idei.Fetishurile nu sunt boli dar pot sa fie rezolvarea unor afecțiuni dacă se apelează la profesioniști 1 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Septembrie 23, 2020 Clonarea umana.De ce te interesează clonarea cât timp ai decorporalizarea...sau ai vrea sa fie clonat un alt eu/sine de gen feminin? 1 2
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 Iar eu vorbeam de cărți dacă nu ai citit titlul sau linkurile date de mine... am o grămadă de cărți de psihologie, totul se reduce la următorul lanț al decăderii umane relație soț - soție fără sentimente (curvia) ->copii neiubiți (orfelinaj) ->stimă de sine distrusă (la copii) ->tulburări de conștiință (ca de exemplu narcisimul secundar compensator, prezent din plin la nația română, la politicieni, doctori, preoți, profesori și din păcate femei) restul, e clădire personală, să înveți să te descurci dar nu oricum...asta e, teoria o știm, practica ne omoară
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Septembrie 23, 2020 am o grămadă de cărți de psihologie, totul se reduce la următorul lanț al decăderii umane relație soț - soție fără sentimente (curvia) ->copii neiubiți (orfelinaj) ->stimă de sine distrusă (la copii) ->tulburări de conștiință (ca de exemplu narcisimul secundar compensator, prezent din plin la nația română, la politicieni, doctori, preoți, profesori și din păcate femei) restul, e clădire personală, să înveți să te descurci dar nu oricum...asta e, teoria o știm, practica ne omoarăConștiința nu are tulburări și poate faci referire la percepție în cazul ca vorbești de afecțiuni, altfel mai sunt oameni care au o anume dezorientare pe termen scurt când e vorba de schimbări în evoluția caracterului sau...schimbari ce țin de un salt mental și acestea țin de spiritul și natura acelui om.Copii la orfelinat câți cunoști tu din întâmplările vieții tale, fără a îmi spune de maturi care prin intermediul situațiilor de viata au pur și simplu capacitatea de a te a agata și strecura în viata ta, pentru ca ei nu au casa și în plan psihic ei sunt eterni călători.De meseriile oamenilor nu vorbesc pentru ca pe fațetele acelei monede, ale societății...sunt prea multe aspecte de discutat. Gândește-te doar câți profesioniști cunoști la 100 de km în instituții care sa accelereze procesele de dezvoltare în zona respectiva și apoi în altele, deci întreg sistemul. 1 2
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 rezumat (pentru cei ce ȘTIU!) Are you crazy?Acting weird?Can’t lick your elbows?Strange behavior? Life is a mess?Good news:YOU are innocent.Blame it on your mad ancestors!*
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 Conștiința nu are tulburări poate te referi la Supraeu, dar câți au așa ceva? (supraeu = conștiință morală) p.s. acest supraeu este anulat prin proiecții narcisice
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 Gândește-te doar câți profesioniști cunoști la 100 de km în instituții care sa accelereze procesele de dezvoltare în zona respectiva și apoi în altele, deci întreg sistemul. românul este ipocrit, ca să poată supraviețui mediului social infect
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Septembrie 23, 2020 românul este ipocrit, ca să poată supraviețui mediului social infectPoate ca nu ți-ai ales în mod corect..."cercul".Niste necunoscuți de la ghișeu sau din scaunul biroului...nu ii poți judeca și critica, pentru ca nu toți sunt genii.Pentru sănătatea lor mentala ei își construiesc un tipar de comportament ținut ca o haina de birou...Asa și cei cu fetișuri nu pot sa fie judecați pentru ca în afara ședinței sunt perfect normali, chiar mai mult de atât...sunt și oameni extrem de plăcuți.Ei plătesc un tribut prin care sunt liberi de judecățile noastre și pentru ca noi ceilalți sa nu uitam ca acele fetișuri sunt...iubirile lor ciudate, intimul lor în palma noastră.Deci...fiecare devoaleaza un pic de intim și iubire când se apropie de aproapele său, chiar dacă el zice ca e pe bani...degeaba,pentru ca nu tine de conștientul sau aceasta deschidere. 1 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Septembrie 23, 2020 poate te referi la Supraeu, dar câți au așa ceva? (supraeu = conștiință morală) p.s. acest supraeu este anulat prin proiecții narcisiceÎn psihanaliza nu se numește ca este anulat, termenul este altul și are alta semnificație. 1 3
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 În psihanaliza nu se numește ca este anulat, termenul este altul și are alta semnificație. nu e anulat, e obturat, puțini au Supraeu, și chiar dacă îl au, odată zdrobit, și mai puțini îl vor pune în valoare, câți dintre cei ce au făcut o psihoterapie, pentru că sufereau, au reușit ceva? foarte puțini în triunghiul dramei, nimeni nu este conștient, deci fără intervenție din afară jocurile de putere vor continua până la crimă 1
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 23, 2020 În psihanaliza nu se numește ca este anulat, termenul este altul și are alta semnificație. 3 lucruri nu cunosc 99,9% dintre oameni 1. Trecutul (cine au fost părinții mei, s-au iubit sau nu, m-au făcut sau nu din dragoste împărtășită)2. Prezentul (cine sunt eu, ce am devenit, prin educația familială, socială, prin ceeea ce am trăit în mediul meu)3. Viitorul din toate punctele de vedere, personal, spiritual, global, ecologic din punctul de vedere al resurselor, religios - cum se va termina totul, ce sunt dator să fac față de ceilalți și față de Creatorul meu (viitorul este holocaustul nuclear dpdv biblic) 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 3 lucruri nu cunosc 99,9% dintre oameni 1. Trecutul (cine au fost părinții mei, s-au iubit sau nu, m-au făcut sau nu din dragoste împărtășită)2. Prezentul (cine sunt eu, ce am devenit, prin educația familială, socială, prin ceeea ce am trăit în mediul meu)3. Viitorul din toate punctele de vedere, personal, spiritual, global, ecologic din punctul de vedere al resurselor, religios - cum se va termina totul, ce sunt dator să fac față de ceilalți și față de Creatorul meu (viitorul este holocaustul nuclear dpdv biblic)Să nu-mi spui că tu faci parte din cei 0,1%...
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat Septembrie 24, 2020 Better never to have been (mai bine sa nu fi existat), de David Benatar, o carte despre antiexistentialism, antinatalism, pollyannism (optimismul prin negarea realitatii obiective)
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 https://i.ibb.co/Bfp0yL7/atomic-habits-lifestyle-de-poveste-carte-recenzie-james-clear-madalina-pintea-blog-II-1024x1013.jpg
agnosexual Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Septembrie 24, 2020 Understanding Asexuality - Dr. Anthony F. Bogaert
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Cartile de joc dalea plasticate.Pe vremuri stiam sa joc si cu dalea unguresti da acuma am uitat. Oricum alea erau mai misto.
jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2020 Fiecare carte și tipul de lectură ce avem chef sa citim de-a lungul vieții noastre reprezinta evoluția noastră.Știu ca mai e un topic deschis, nu am chef sa îl caut dacă el a fost părăsit și lăsat în spate... Dacă vreți sa comentați, ok. Dacă nu, în plus încă unul nu strica sa uitam.ai invatat sa pui prezervativul pa stiulete? :laugh2
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 25, 2020 "Martin Eden" și "Rătăcitor printre stele" de Jack London, hehehe "Cenușă fără epoleți" și "Spărgătorul de gheață" de Victor Suvorov "Gai Jin", "Shogun", "Tai pan", "Changi", "Nobila Casă", "Vârtejul" de James Clavell În copilărie : Mark Twain, Karl May, James Fenimore Cooper Sunt multe, hehehe, nici nu mi vin toate în minte acum...și mulți autori români, bineînțeles 1
jaycee Reputație: 1761 Postat Septembrie 25, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 25, 2020 Necredincioasa -ayaan hirsi ali
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum