sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2013 Am gasit un articol interesant ce abordeaza tema asta. In perioada asta parca suntem din ce in ce mai preocupati de ce le place femeilor la barbati, de ce le place barbatilor la femei. Dar ce le place barbatilor la alti barbati, vorbim heterosexual? De ce reusim asa de usor sa formam "gasca" noastra? Cum ne aduna si de ce devenim asa buni prieteni? Sau nu. As fi curios si de ce parere au persoanelor de sex feminin de pe forum. Mie mi-a placut articolul si imi plac si concluziile, principii pe care acum inteleg ca le-am urmat. Astazi eram intr-un loc public. Am vazut o tipa interesanta langa mine. Vis-a-vis era un tip care se tot uita in directia mea. Si mie imi parea cunoscut. Am descoperit ca la un moment dat am fost la aceasi sala de fitness. Super tare. Am renuntat la ideea de a ma stradui sa vorbesc cu tipa si am inceput sa rad cu asta. Am stat la povesti. Am vorbit despre orice si intr-un final ne-am bagat in seama si cu tipa. E amuzant sa faci gasca cu baietii si sa te distrezi. Asa cum esti tu. Nu iti pasa de nimic. Voi ce parere aveti? Men like in men these traits:- the honor that ennobles;- the justice that insures the right;- the reasonableness that mellows and makes plain;-the courage that proclaims virility; -the generous instinct that disdains all meanness;-the modesty that makes no boast;-the dignity that wins respect;-the fineness and the tenderness that know and feel. http://www.artofmanliness.com/2013/10/24/what-men-like-in-men-an-argument-from-1902/
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 28, 2013 PS: site-ul e un ghid dragut pentru barbati. ofera sfaturi de imbracaminte, comportament, atitudine, prezenta, stil, moda. in caz ca....
ivanturbinca96 Reputație: 1 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:MamaRusie Oras:MamaRusie Postat Octombrie 28, 2013 :slap2 :slap2 Cam GAY threadul dar pula mea nu te mai mira nimic in ziua de azi Mie imi plac pizdele Sharky. tie?
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 28, 2013 nu te mai da la mine ca nu am chef sa te fut nu e gay sa ai grja de corpul tau. incearca si tu sa te speli. sa te aranjezi. sa te tunzi. sa iei hainele pe tine in asa fel incat sa nu zica lumea ca e cersetor asa poate te va primi macar o domnisoara de pe forum sa ai si tu o recenzie macar.
Shaworma Reputație: 463 Postat Octombrie 30, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Octombrie 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2qj69TVahUw
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Octombrie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2013 Daca o femeie poate sa accepte ca este gay sau bi, la fel ar trebui sa fie si cu barbatii, dar...Dam cu capul in mentalitatea societatii...Nu noi am construit-o, dar avem tentinta sa ne rezumam la ea ca sa nu ne omoare cu pietrele...Au fost statistici, din care a rezultat ca cel putin 50% din barbati au tendinte gay, dar nu ajung acolo niciodata din cauza mentalitatii impuse...Eu zic sa fiti liberi sa faceti ce simtiti, o viata avem si aia e plina de stres si bariere...N-are sens sa te rezumi la ce crede si intelege lumea...
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2013 Eu zis ca nu Mai bine straight si ingrijit...e ceva in neregula cu asta? Hello Amada
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Octombrie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2013 Eu zis ca nu Mai bine straight si ingrijit...e ceva in neregula cu asta? Hello Amada Mi-e un dor de tine... n-am cuvinte, serios!Gusturile nu judec, fiecare sa faca ce simte, altfel e pacat de viata...Pupici multi si abia astept sa te vad!
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2013 Nu era despre homosexuali. Era mai curand de ingrijire personala. si bineinteles de camaraderie, care vad ca lipseste putin pe aici. cu toate ca se arde "gentleman like". sa se citeasca articolul si apoi sa se discute.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Octombrie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2013 Sorry! Inteleg ce spui...Relatiile intre batrbati sunt legate daca nu de interes, de testosteron...Sau varianta prezentata de mine anterior...Poate am ajuns doar sa nu mai cred nimic...
sharkattack Reputație: 1171 Postat Octombrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2013 Sorry! Inteleg ce spui...Relatiile intre batrbati sunt legate daca nu de interes, de testosteron...Sau varianta prezentata de mine anterior...Poate am ajuns doar sa nu mai cred nimic...
Shaworma Reputație: 463 Postat Octombrie 31, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Octombrie 31, 2013 Mai s-a uitat careva la filmuletul postat mai sus? Daca va e lene o sa-l rezum si vreti sau nu e aplicabil pt multi barbati : "You know why I couldn't be gay? Cus' i could never fuck something I respect." E o gluma, tratati-o ca atare...stiu ca nu era nevoia sa spun asta pt multi, dar sunt cativa care s-ar putea ofusca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum