Sari la conținut

Tânar Masculin Dotat 19 Cm in Oradea cateva zile

lemontime

Postări Recomandate

Postat

Salut, vrei un tip masculin dotat ?

Atunci hai sa ne vedem la mine , locatie lux.

Corp atletic , dotat 19 cm, practic si masaj erotic !

0748 934 598

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

:laugh2 :bow :boob

Cui se adreseaza anuntul? Curvelor??? Adica daca nu reuseste nici un client le rezolvi tu? :slap2 Daca asta vrei ai dat-o rau in bara. Eu vreau sa platesc si n-am reusit sa ajung la vreo 3 fete pe care le am in lista de vreo 2 luni... Ca sa nu mai zic ca-s si mai dotat de cat tine  :rax2 Sex pe gratis am mai primit, dar de platit nu m-a platit nici una... cel putin nu cash. Ar fi cateva care m-au scos in oras.

Sau esti LGBT, ma rog gay, bulangiu etc? Ar fi util sa-ti descrii nitel serviciile ca sa nu creezi confuzii si sa intri in conflicte cu clientii.

In alta ordine de idee esti binevenit in randul curvelor... Diversitatea face lumea mai interesanta. Desi pe mine incepe sa ma deruteze atata diversitate. :slap2

• Like 5
Postat

da, nu scrie nici un amanunt despre ce ofera, cui i se adreseaza, preturi, etc... eu cred ca a intrat aici doar ca sa se laude!!! daca tot are o oferta vaga am eu o cerere, imi trebuie pe cineva sa sparga nuci

• Like 2
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

da, nu scrie nici un amanunt despre ce ofera, cui i se adreseaza, preturi, etc... eu cred ca a intrat aici doar ca sa se laude!!! daca tot are o oferta vaga am eu o cerere, imi trebuie pe cineva sa sparga nuci

Cu ce? Cu 19 cm? Sper ca ai un ciocan.. altfel cu ce sa sparga nuci? :)

• Like 4
  • Minus 1

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Tare anunt ..................... Poate e pe invers .......  si astepta pe unul cu un "ciocan" de 25 de cm sa ii sparga rozeta  ...............  

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...