Sari la conținut

Baba era mall oradea

mylky

Postări Recomandate

Postat

Incerc sa pun mai multe , cauta si gina doroti , e din tinca , sta pe oradea , 200 ora , all inclusiv la.ultima conversatie dar e pe fast fuck soarecu e un copilaș max 20 ani

• Oras:La mine
  • Oras:La mine
Postat

Frate chappie daca gresesc cu postarile sa ma iertati ! Pe badoo si pe twoo!

Nu era o critica, numa ma mir cum gasesti de astea. Tu da-i numa inainte si ne informeaza, la o adica de aia e forumu asta

Postat

Gina Daroti e din Tinca era in centru de plasament in Oradea ma abordat și pe mine in acea perioada era încă fata mare și vroia 500 de lei pentru o prima partida de sex mai are și alte prietene colege care pestreaza și din asta trăiesc .

Postat

Bmstefan zi-mi ceva prietene de ale ei sa le abordez un pic sa vad cat cere am sunat ieri pe gina , cică 450 ora perfect zic da ce oferi, zice doar oral si normal, ma lasi... în fine astept sa gasesc niște profile si le pun ce stiu eu de ele asa pe circuit închis

Postat

Mylky nu merita sa te complici cu ele dacă dorești ma uit și îți știu majoritatea prietenelor îs de culoare ca și ea astea îs povesti pe 450 de lei se mulțumește și cu 200 dar ele încearcă

Postat

Da uitate și zi-mi ca mie îmi plac zi-mi ce sa caut ca ele is multe black da nu știu care se ocupa

• Oras:Oradea
Postat

Salut !As dori daca stiti la ce magazin in Era lucreaza Baba sau un nr de tel!Miky daca ai te rog in privat!Merci!

Postat

Știu ca numele era Cristina !! Mai mult de atâta nu știu sa spun eu nu aveam activat Badoo sa pot sa ii scriu

Postat

Salut. Mai stie cineva ceva despre doamna asta? 

Postat

Mia zis ca numai presteaza,ca arae un prieten stabil si loc de munca!Acum nu stiu!poate ma refuzat pe mine! 

Postat

In era am intalnit o la Carefour!Ne cunostem de acum 4-5 ani....dar numai aveam numarul de telefon!

Postat
3 hours ago, comisirom said:

In era am intalnit o la Carefour!Ne cunostem de acum 4-5 ani....dar numai aveam numarul de telefon!

Comisirom, doamna a activat in trecut? Are sau a avut topic deschis??? Da-ne mai mult informatii despre ea. Pari destul de zgarcit in informatii😉

Postat

Așteptăm un nr ceva nume real asa măcar de Facebook chiar daca nu sărim pe ea ii dam o cerere mai select..: poate e pe circuit închis acuma ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...