aliciaalk Reputație: 38 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Octombrie 13, 2020 Salut Alicia ! Mai ești in Cluj ?Nu mai sunt la Cluj! Revin săptămână viitoare!
aliciaalk Reputație: 38 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Octombrie 27, 2020 Nu mai sunt la Cluj! Revin săptămână viitoare!Maine voi reveni în Cluj :)
flavius34f Reputație: 1 Postat Octombrie 27, 2020 Postat Octombrie 27, 2020 Pe WhatsApp nu răspunzi doar mâine?
aliciaalk Reputație: 38 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Octombrie 27, 2020 Pe WhatsApp nu răspunzi doar mâine?Răspund oricând pot! :)
abraxasone Reputație: 41 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Ici et la Oras:Ici et la Postat Octombrie 27, 2020 Am vizitat-o pe Alicia saptamana trecuta (din pacate s-a pierdut recenzia).Brief: frumoasa, nu te grabeste, igiena maxima, locatie super ok (str. Ploiesti).ON, NP, 69Cu siguranta o voi revizita. Sanatate si virtute! 1
badboykiils Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2020 Postat Octombrie 27, 2020 Fiind im vizita la colega ei tura trecuta, am vazut minunata posesoare a topic-ului, vorbit putin cu ea, adica mai mult eram mirat la cum arata, dupa ce am terminat cu colega ei, am vrut sa o iau o tura si pe alicia, dar din pacate era programata, ce vreau sa punctez e faptul ca arata mult mai bine decat in poze, alicia de data asta nu te iert, trebuie sa-ti fuck o vizita:))
sophiedee Reputație: 365 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 29, 2020 Esti la Cluj?
aliciaalk Reputație: 38 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Octombrie 31, 2020 Am vizitat-o pe Alicia saptamana trecuta (din pacate s-a pierdut recenzia).Brief: frumoasa, nu te grabeste, igiena maxima, locatie super ok (str. Ploiesti).ON, NP, 69Cu siguranta o voi revizita. Sanatate si virtute!Mulțumesc frumos ❤️❤️❤️
aliciaalk Reputație: 38 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Octombrie 31, 2020 Fiind im vizita la colega ei tura trecuta, am vazut minunata posesoare a topic-ului, vorbit putin cu ea, adica mai mult eram mirat la cum arata, dupa ce am terminat cu colega ei, am vrut sa o iau o tura si pe alicia, dar din pacate era programata, ce vreau sa punctez e faptul ca arata mult mai bine decat in poze, alicia de data asta nu te iert, trebuie sa-ti fuck o vizita:))Hahaha mersiiii si aștept să-mi scrii ;)
tenache81 Reputație: 179 Postat Noiembrie 2, 2020 Postat Noiembrie 2, 2020 Vizitat damesa saptamana trecuta. Locatie centrala - str Ploiesti (greu cu parcarea) apartament modern cred ca in regim hotelier. Am ales o finalizare - 30 de min - decartat 200 ron. Prestatie ok, nimic deosebit, dar arata bine fata. Inceput cu OP apoi finalizat doggy style. Nu stiu daca as reveni, ca la multe alte fete "in turneu", nu e nicio implicare, asa e greu de stabilit o conexiune. 1
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 2, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 2, 2020 Vizitat damesa saptamana trecuta. Locatie centrala - str Ploiesti (greu cu parcarea) apartament modern cred ca in regim hotelier. Am ales o finalizare - 30 de min - decartat 200 ron. Prestatie ok, nimic deosebit, dar arata bine fata. Inceput cu OP apoi finalizat doggy style. Nu stiu daca as reveni, ca la multe alte fete "in turneu", nu e nicio implicare, asa e greu de stabilit o conexiune.ÃŽmi pare rău că nu am fost pe placul tău, dar când zici ca ai fost la mine? Pentru ca săptămâna trecută chiar nu am fost în Cluj! Cei care mau contactat pot confirma. Și greu cu parcarea?serios? Cand eu am avut parcare personala la ultima mea locație, unde am invitat pe toată lumea sa parcheze, sa specifici și numărul te rog dacă tot zici ca ai fost 😊
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 3, 2020 Disponibila pana la 00:00ðŸ˜â¤ï¸ 2
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 3, 2020 Momentan voi fii disponibila pana sâmbătă, pupiii ❤ Hei dragilor, din motive personale îmi voi încheia activitatea pe data de 15!pana atunci va aștept cu drag ca de fiecare data! Pupici ❤
sophiedee Reputație: 365 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 3, 2020 Dar banuiesc ca o sa mai revii si pe viitor
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 3, 2020 Dar banuiesc ca o sa mai revii si pe viitorDesigur! Va fii o perioada scurta, sper :) :*
sophiedee Reputație: 365 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 3, 2020 😘😘😘
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 3, 2020
bibi78 Reputație: 89 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Noiembrie 3, 2020 Trecut pe la Alicia experiența faina. Ca nota 9,5. 1
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 4, 2020 Trecut pe la Alicia experiența faina. Ca nota 9,5.Mulțumesc frumos ❤
sophiedee Reputație: 365 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 4, 2020 Superba 😘 1
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 4, 2020 Libera pana la 22 ❤ Superba Mulțumesc frumos :* ❤
contnimfom Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 4, 2020 Am fost la ea, e putin nesimtita si aroganta la inceput, cand intri in locatie te grabeste... e aiurea un moment, in rest e super buna si se fute bine, dar pentru cei care cauta ceva asa de relaxare, gen fara graba fara de astea, nu recomand, pentru cei care vor sa mearga sa rezolve in 15 min tot sa futa iepureste stil ca la 18 ani si sa iasa zambind, recomand. 1
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 4, 2020 Am fost la ea, e putin nesimtita si aroganta la inceput, cand intri in locatie te grabeste... e aiurea un moment, in rest e super buna si se fute bine, dar pentru cei care cauta ceva asa de relaxare, gen fara graba fara de astea, nu recomand, pentru cei care vor sa mearga sa rezolve in 15 min tot sa futa iepureste stil ca la 18 ani si sa iasa zambind, recomand.WTF? Nesimțită si grăbită? Sa îmi spună cineva dacă am fost vreodată nesimțită, aroganta și grăbită! Cred ca ma confunzi clar :) și dacă tu finalizezi în 2 minute e vina mea ca durează puțin? ai putea sa îmi dai mai multe detalii despre întâlnirea nostra? Detaliez: Clientul suna la ușa, deschid cu zâmbetul pe buze niciodată trista/abătuta(chiar dacă as fii) îl invit în casa, îl invit sa lase geaca în cuier, sa își ia papucii și îl întreb dacă dorește sa facă un dus, îi ofer prasop, îl întreb dacă dorește un pahar de apa/suc, și îl las să-și facă treaba la baie apoi îl aștept în dormitor! Unde îl ivit din nou sa se facă comod în pat și dam drumu la discuții/atingeri... Nu sar direct în... Unii se grăbesc ei și vor din prima fără discuții dar acolo nu mai este vina mea... Va rog sa confirmați cei care au fost în vizita la mine dacă este asa sau nu. Mulțumesc
aliciaalk Reputație: 38 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Noiembrie 4, 2020 Am fost la ea, e putin nesimtita si aroganta la inceput, cand intri in locatie te grabeste... e aiurea un moment, in rest e super buna si se fute bine, dar pentru cei care cauta ceva asa de relaxare, gen fara graba fara de astea, nu recomand, pentru cei care vor sa mearga sa rezolve in 15 min tot sa futa iepureste stil ca la 18 ani si sa iasa zambind, recomand.Am observat acum ca tu ești tipul care "a fost" la fosta mea colega alina și i'a nu ia convenit! Pai te rog sa îmi dai detalii despre întâlnirea noastră și când mai vizitat! :))
abraxasone Reputație: 41 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Ici et la Oras:Ici et la Postat Noiembrie 4, 2020 WTF? Nesimțită si grăbită? Sa îmi spună cineva dacă am fost vreodată nesimțită, aroganta și grăbită! Cred ca ma confunzi clar :) și dacă tu finalizezi în 2 minute e vina mea ca durează puțin? ai putea sa îmi dai mai multe detalii despre întâlnirea nostra? Detaliez: Clientul suna la ușa, deschid cu zâmbetul pe buze niciodată trista/abătuta(chiar dacă as fii) îl invit în casa, îl invit sa lase geaca în cuier, sa își ia papucii și îl întreb dacă dorește sa facă un dus, îi ofer prasop, îl întreb dacă dorește un pahar de apa/suc, și îl las să-și facă treaba la baie apoi îl aștept în dormitor! Unde îl ivit din nou sa se facă comod în pat și dam drumu la discuții/atingeri... Nu sar direct în... Unii se grăbesc ei și vor din prima fără discuții dar acolo nu mai este vina mea... Va rog sa confirmați cei care au fost în vizita la mine dacă este asa sau nu. MulțumescConfirm cele spuse de Alicia, no fast fuck. Sanatate si virtute! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum