Sari la conținut

blonda 0722136773

Postări Recomandate

• Oras:Valea Dacilor
  • Oras:Valea Dacilor
Postat

Am fost la doua blonde cind mergi de la dacia la citimol si inainte de peco faci la dreapta si spune fata unde o gasesti.Fata e frumoase sicurata.Te pupa si are ieducatie ca vorbeste frumos si iti place si tie ca ie mai bine decit te ia una tare si vorbeste urit.Secs frumos ca are si oglinda la dulap si mia dat si cafea si fanta.nota 10 de o mie de ori .Ie si frumoase si te face mai bine decit crezi tu ca e capabile.

oral10

normal10

si ce mai vrei tu 10

• Oras:Constanta
Postat

Am fost la doua blonde cind mergi de la dacia la citimol si inainte de peco faci la dreapta si spune fata unde o gasesti.Fata e frumoase sicurata.Te pupa si are ieducatie ca vorbeste frumos si iti place si tie ca ie mai bine decit te ia una tare si vorbeste urit.Secs frumos ca are si oglinda la dulap si mia dat si cafea si fanta.nota 10 de o mie de ori .Ie si frumoase si te face mai bine decit crezi tu ca e capabile.

oral10

normal10

si ce mai vrei tu 10

Serios?

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

oral10

normal10

si ce mai vrei tu 10

salut vasile si bun venit pe forum

asteptam recenzia detaliata

:wave

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Rugamintea ar fi sa nu te mai chinui asa de mult la stalcirea limbii romane. Inca nu stiu a cui rebranduire esti, dar macar sa putem citi recenziile mai usor.

Multumesc

• Like 3
  • Minus 7
Postat

@Nemo

Ce nu ai inteles? 

Faci "Secs frumos" ca are si oglina. Si iti da sa bei si fanta si cafea!

Ca si note: "nota 10 de o mie de ori" si ca si locatie "citimol"

Nu ma pot opri din ras :))

• Like 1
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Nemo, sa stii ca e greu taresa strici in asa hal limba romana. Aici pot spune din propria experienta :))) inca astept sa aflu cine e fratele meu mai mic.

Goldfish

• Like 1
Postat

aici se vede ca e o recenzie fantasmagorica..in locatie este o blonda si o bruneta dupa cate stiu eu...si probabil poate confirma si altcineva care a mai fost la nebunika in ultima vreme....dar vasile_be, mai scrie, ca te sunam noi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...