andkart Reputație: 63 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Septembrie 28, 2020 Sunt de cateva zile pe siteul afterdark si tot vad postate adrese unde merg astia in parcari pentru dogging, stiti voi ceva? A fost cineva la astfel de activitate pana acum?
putubil Reputație: -19 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 29, 2020 Unde si pe ce site ai vazut?
andkart Reputație: 63 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:targu mures Oras:targu mures Autor Postat Octombrie 4, 2020 Nu pot sa trimit url extern... cauta pe google afterdark dogging si trebe sa iti dea Trebe sa te inregistrezi ca sa intri pe forum... cred
gioluk Reputație: 2 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Londra Oras:Londra Postat Octombrie 5, 2020 Cu ce anume ai platit pt a te inregistra? Obs ca difera pretul in functie de metoda de plata iar la paypall nu arata, nu stiu cum merge cu acela.Cred ca trebuie sa devii membru(plata) sau sa primesti un cod de la un membru, din cate am inteles, pt a te putea inregistra pe forum. Oricum suna interesat, chiar sunt curios cum este. Daca poti, da-mi un mesaj privat cu mai multe detalii/impresii despre site si activitate. Multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum