Anays33 Reputație: 5 Postat Martie 23, 2021 Oras:Brazda lui Novac Oras:Brazda lui Novac Postat Martie 23, 2021 Acum 47 minute, g3o a spus: Anal faci? Buna dragule nu fac anal, serviciile mele sunt:Oral (se face in functie de igiena), normal protejat, masaj de relaxare fk(în fuctie de igiena) mici fantezi, preturi 100 fin 200 ora va pupiiiii❣ 1
Anays33 Reputație: 5 Postat Martie 25, 2021 Oras:Brazda lui Novac Oras:Brazda lui Novac Postat Martie 25, 2021 Bună dimineataaaa astazi ma gasiți de la ora 12 va pupacesc 🥰❤🥰❤❤❤❤🥰
ColonelZilon Reputație: -6 Postat Aprilie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2021 Buna, oral neprotejat cu finalizare orala faci?
Anays33 Reputație: 5 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Brazda lui Novac Oras:Brazda lui Novac Postat Aprilie 7, 2021 Acum 13 ore, ColonelZilon a spus: Buna, oral neprotejat cu finalizare orala faci? Bunadragule oralul se face in functie de igiena,nu fac finalizare orala pupici❤🥰😘😘😘😘
-avicola Reputație: -30 Postat Aprilie 11, 2021 Postat Aprilie 11, 2021 La 06.10.2020 la 0:55, papura voda a spus: Eu săptămâna trecută nu m-am intalnit fata in fata cu concurenta dar cand ma dezbracam mi-a spus că mai așteaptă nu unul ci vreo doi pe lângă bloc! Am întrebat dacă sa plec,am facut eroarea sa nu plec și a fost un fiasco,un rateu total. Culmea ca a respectat timpul,ma gandesc ce draci aveau aia pe lângă bloc Adevarat frate, nu am mai spus aici, am zis că am avut eu ghinion, m-am programat ,am ajuns în față și nu a mai răspuns. Bine am și eu o parte de vină, trebuia să confirm că vin, cu o oră înainte. 2
Robbe Reputație: 2 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 Buna dragi mei am pierdut contul meu celalat unde va raspundeam si am facut altul noi vreau sa va zic ca o sa fiu plecata 3 zile din oras... Cand revin o sa va las cateva poze noi aici va pupiii dulceeee 😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum