Sari la conținut

IULIA❤️❤️ 0756566065

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Dragilor astăzi nu lucrez nu am locație credeți mă sunt mai stresată in momentul asta decât voi dacă apar modificări va anunț îmi pare rău de cei care și au făcut programare deja 😡🥺🥺

Postat

Mă găsiți pe AV110 din păcate îmi pare rău și nu doresc nimănui așa ceva mergem pe noroc dacă pleacă sau mai stăm 😡

971267B6-121A-412A-8BD6-BD16FD671075.png

Postat

Buna seara Dragii mei ! :*

Programul meu pentru săptămana aceasta este :

Mâine  doar după amiaza anunț› când sunt disponibilă aici 

Luni -Vineri 9:00 - 21:00

Sâmbata - 9:00-17:00

Metoda de contact pentru programări   : WHATSAPP +40 (756) 566 065

Nu Răspund la apelurile telefonice(telefonul Închis  permanent )

Rugămintea  mea este sa specificați pana la ce ora vă pot Răspunde  , sa-mi Spune-ți va rog ziua Si ora când doriți sa ne vedem . 

Locația este :Alexandru Vaida Voievod 110

CADOUL rog sa fie înmânat  discret la începutul întâlniri  .

Îmi  rezerv dreptul de a-mi selecta clientela mai ales după modul în  care mi se solicita o întâlnire .

Ma adresez doar acelor Domni care au citit despre mine, nu răspund  mesajelor legate de servicii și preț!

Serviciile mele sunt :

Oral neprotejat in funcție de igiena ( Deep , fuck face , troath fuck)

Normal protejat( diverse pozitii)

¦69

Finalizări 

¦‹orală 

¦‹ faciala

¦‹corporală 

¦‹GFE

Nu accept

anilingus nu accept nu ofer

nu fac fantezii

dirty talk nu ofer nu accept

Nu fac dominare nu accept

anal nu fac

persoanele in stare de ebrietate accesorii sau bile

Mărimile mari peste 20 cm

DACÄ‚ nu vă mai răspund  nu insistați inseama ca nu simt o compabilitate 

Cadoul :150/300 

150  (30 de min)

300 (60 de min)

Vă aștept programările 

Postat

Ii rog pe cei care mi - au dat mesaj pentru programări sa revină cu mesajul îmi cer scuze ca nu am răspuns la ele dar ori le vedeam prea târziu și nu e Ok sa răspund la ele după o h de la primirea lui . Am fost agitata cu cazarea deci vă aștept 🤗

Postat

Hai napoi la Oradea dacă nu îți găsești cazare k noi te prim înapoi cu mult drag 🤗 mai ales k eu team ratat de data asta și sper sa revi înapoi ești o diva în tot cea ce faci pt noi 😚🤗 o zi minunata îți doresc draga te pup🤗

Postat
1 oră în urmă, popescu_1965 a spus:

Tarife te rog

Ai mai sus tarifele 🤗citește cu atenție te rog

Postat

Bună dimineața ️ Sunt disponibilă dragilor vă aștept să programam pupici ❤️❤️❤️

Postat

Buna dimineața dragilor  ️ Sunt disponibilă vă aștept cu programări ❤️❤️

Postat
La 31.01.2021 la 23:58, janel2018 a spus:

Cat ai de gând să stai ? :) La noi .

Mă gândesc deocamdată 🤗

Postat
Acum 25 minute, juliaxjulix a spus:

Mă gândesc deocamdată 🤗

Săpt vitoare vreau să îți fac o vizita.😘sper sa mai ramai .

Postat
Acum 37 minute, janel2018 a spus:

Săpt vitoare vreau să îți fac o vizita.😘sper sa mai ramai .

Te aștept 🤗🤗

Postat
La 02.02.2021 la 11:08, juliaxjulix a spus:

Mă găsiți pe AV110 din păcate îmi pare rău și nu doresc nimănui așa ceva mergem pe noroc dacă pleacă sau mai stăm 😡

971267B6-121A-412A-8BD6-BD16FD671075.png

Locația din poza trebuia să fie la park lake ( cu propietarul neserios ), pe mine mă găsiți pe AVV110 aceasta e locația mea 

• Oras:Nevada
Postat

=)))))))0 proprietaru ala merita batut , de ce nu ai mers la el fata in fata ? ca asa prin mesaje...

Postat
Acum 27 minute, dezzr71 a spus:

=)))))))0 proprietaru ala merita batut , de ce nu ai mers la el fata in fata ? ca asa prin mesaje...

Pai dacă m a blocat unde să mă mai duc 🤣🤣dar oricum sunt și drăcoasă😈😈

• Like 1
Postat
59 minutes ago, juliaxjulix said:

Pai dacă m a blocat unde să mă mai duc 🤣🤣dar oricum sunt și drăcoasă😈😈

pune numaru lui pe publi sa te razbuni asa umpic =))))

• Haha 1
  • Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani!
Postat
Acum 28 minute, dezzr71 a spus:

prostu pulii. obsedat de 'razbunare'. ba prostane o fata nu are cum sa faca asa ceva. merita riscul sa isi creeze probleme. cum plm poti fi asa prost ba jegosule. 

Postat
Acum 42 minute, dezzr71 a spus:

Naaaa sunt și mai și de atât 😈

Postat
Acum 13 minute, maximusm88 a spus:

prostu pulii. obsedat de 'razbunare'. ba prostane o fata nu are cum sa faca asa ceva. merita riscul sa isi creeze probleme. cum plm poti fi asa prost ba jegosule. 

Unii o merita pentru că puteam fi anunțată de când am făcut rezervată cu o săptămâna înainte ca nu mai primește fete care oferă servicii și nu era postat nu cu o ora înainte și sa fiu blocată 🤗 unii și o cer singuri 

Postat
Acum 2 ore, juliaxjulix a spus:

Unii o merita pentru că puteam fi anunțată de când am făcut rezervată cu o săptămâna înainte ca nu mai primește fete care oferă servicii și nu era postat nu cu o ora înainte și sa fiu blocată 🤗 unii și o cer singuri 

De la a fi aparent justificata treaba pana la a posta numarul lui e drum lung. daca ala e cretinoid si apoi te cauta si te gaseste? ai tu nevoie de complicatii? da-l in plm. e prost si ti-a tras teapa? il bagi in pizda ma-sii si mergi mai departe. nu iti creezi problme inutil. razbunarea e arma prostilor. destepti merg mai departe. nu te lua dupa retardatu' site-ului. asta doar cacaturi d'aseta face. cu fetele. nu se conformeaza la cerintele lui ? imediat au BTS. prostu' se razbuna. e un muian. tu fii desteapta. ai venit sa te futi si sa faci bani. asta e ce te intereseaza. nu are el singura locatie din cj ce plm.

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

baieti,am fost alaltaieri la Iulia si pentru mine a fost cel mai tare oral din viata mea... nu stiu ce experiente ati avut voi dar eu nu vad ce as putea sa cer mai mult de la un oral.

in baie ai tot ce-ti trebuie,iulia arata foarte draguta si se si comporta ca atare,foarte frumoasa la fata si in ciuda faptului ca este cea mai buna femeie la oral, chiar este timida :) daca o cunosteam in alte circumstante ma si indragosteam 🤣

merita vizitata,achitat 150 ron la intrare,fara ochi pe ceas,nota 10+ la oral si ia zice ca se putea si mai bine dupa ce am laudato si in fata 😂 fiti cuminti cu ea... spor

• Like 1

Postat
Acum 19 minute, slapass9000 a spus:

baieti,am fost alaltaieri la Iulia si pentru mine a fost cel mai tare oral din viata mea... nu stiu ce experiente ati avut voi dar eu nu vad ce as putea sa cer mai mult de la un oral.

in baie ai tot ce-ti trebuie,iulia arata foarte draguta si se si comporta ca atare,foarte frumoasa la fata si in ciuda faptului ca este cea mai buna femeie la oral, chiar este timida :) daca o cunosteam in alte circumstante ma si indragosteam 🤣

merita vizitata,achitat 150 ron la intrare,fara ochi pe ceas,nota 10+ la oral si ia zice ca se putea si mai bine dupa ce am laudato si in fata 😂 fiti cuminti cu ea... spor

Multumesc și te mai aștept pupici ❤️❤️Multumesc frumos 🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...