janel2018 Reputație: 3 Postat Ianuarie 31, 2021 Postat Ianuarie 31, 2021 Cat ai de gând să stai ? La noi .
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 1, 2021 Dragilor astăzi nu lucrez nu am locație credeți mă sunt mai stresată in momentul asta decât voi dacă apar modificări va anunț îmi pare rău de cei care și au făcut programare deja 😡🥺🥺
ladrones Reputație: -67 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 1, 2021 Deci ai ajuns sau nu mai ajungi?Si daca vii cand ajungi? 1
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 2, 2021 Mă găsiți pe AV110 din păcate îmi pare rău și nu doresc nimănui așa ceva mergem pe noroc dacă pleacă sau mai stăm 😡
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 2, 2021 Buna seara Dragii mei ! Programul meu pentru săptămana aceasta este : Mâine doar după amiaza anunț› când sunt disponibilă aici Luni -Vineri 9:00 - 21:00 Sâmbata - 9:00-17:00 Metoda de contact pentru programări : WHATSAPP +40 (756) 566 065 Nu Răspund la apelurile telefonice(telefonul Închis permanent ) Rugămintea mea este sa specificați pana la ce ora vă pot Răspunde , sa-mi Spune-ți va rog ziua Si ora când doriți sa ne vedem . Locația este :Alexandru Vaida Voievod 110 CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlniri . Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela mai ales după modul în care mi se solicita o întâlnire . Ma adresez doar acelor Domni care au citit despre mine, nu răspund mesajelor legate de servicii și preț! Serviciile mele sunt : Oral neprotejat in funcție de igiena ( Deep , fuck face , troath fuck) Normal protejat( diverse pozitii) ¦69 Finalizări ¦‹orală ¦‹ faciala ¦‹corporală ¦‹GFE Nu accept anilingus nu accept nu ofer nu fac fantezii dirty talk nu ofer nu accept Nu fac dominare nu accept anal nu fac persoanele in stare de ebrietate accesorii sau bile Mărimile mari peste 20 cm DACÄ‚ nu vă mai răspund nu insistați inseama ca nu simt o compabilitate Cadoul :150/300 150 (30 de min) 300 (60 de min) Vă aștept programările
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 2, 2021 Ii rog pe cei care mi - au dat mesaj pentru programări sa revină cu mesajul îmi cer scuze ca nu am răspuns la ele dar ori le vedeam prea târziu și nu e Ok sa răspund la ele după o h de la primirea lui . Am fost agitata cu cazarea deci vă aștept 🤗
popescu_1965 Reputație: -8 Postat Februarie 2, 2021 Telefon: 073616742 Oras:cluj Telefon: 073616742 Oras:cluj Postat Februarie 2, 2021 Tarife te rog 1
florinel00 Reputație: 157 Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 Hai napoi la Oradea dacă nu îți găsești cazare k noi te prim înapoi cu mult drag 🤗 mai ales k eu team ratat de data asta și sper sa revi înapoi ești o diva în tot cea ce faci pt noi 😚🤗 o zi minunata îți doresc draga te pup🤗
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 2, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 2, 2021 1 oră în urmă, popescu_1965 a spus: Tarife te rog Ai mai sus tarifele 🤗citește cu atenție te rog
popescu_1965 Reputație: -8 Postat Februarie 2, 2021 Telefon: 073616742 Oras:cluj Telefon: 073616742 Oras:cluj Postat Februarie 2, 2021 Scuze, pina am scris ai postat 1
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 3, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 3, 2021 Bună dimineața ☕️☕️ Sunt disponibilă dragilor vă aștept să programam pupici ❤️❤️❤️
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 Buna dimineața dragilor ☕️☕️ Sunt disponibilă vă aștept cu programări ❤️❤️
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 La 31.01.2021 la 23:58, janel2018 a spus: Cat ai de gând să stai ? La noi . Mă gândesc deocamdată 🤗
janel2018 Reputație: 3 Postat Februarie 4, 2021 Postat Februarie 4, 2021 Acum 25 minute, juliaxjulix a spus: Mă gândesc deocamdată 🤗 Săpt vitoare vreau să îți fac o vizita.😘sper sa mai ramai .
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 Acum 37 minute, janel2018 a spus: Săpt vitoare vreau să îți fac o vizita.😘sper sa mai ramai . Te aștept 🤗🤗
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 La 02.02.2021 la 11:08, juliaxjulix a spus: Mă găsiți pe AV110 din păcate îmi pare rău și nu doresc nimănui așa ceva mergem pe noroc dacă pleacă sau mai stăm 😡 Locația din poza trebuia să fie la park lake ( cu propietarul neserios ), pe mine mă găsiți pe AVV110 aceasta e locația mea
dezzr71 Reputație: 14 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Nevada Oras:Nevada Postat Februarie 4, 2021 =)))))))0 proprietaru ala merita batut , de ce nu ai mers la el fata in fata ? ca asa prin mesaje...
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 Acum 27 minute, dezzr71 a spus: =)))))))0 proprietaru ala merita batut , de ce nu ai mers la el fata in fata ? ca asa prin mesaje... Pai dacă m a blocat unde să mă mai duc 🤣🤣dar oricum sunt și drăcoasă😈😈 1
dezzr71 Reputație: 14 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Nevada Oras:Nevada Postat Februarie 4, 2021 59 minutes ago, juliaxjulix said: Pai dacă m a blocat unde să mă mai duc 🤣🤣dar oricum sunt și drăcoasă😈😈 pune numaru lui pe publi sa te razbuni asa umpic =)))) 1
maximusm88 Reputație: 19 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Februarie 4, 2021 Acum 28 minute, dezzr71 a spus: pune numaru lui pe publi sa te razbuni asa umpic =)))) prostu pulii. obsedat de 'razbunare'. ba prostane o fata nu are cum sa faca asa ceva. merita riscul sa isi creeze probleme. cum plm poti fi asa prost ba jegosule.
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 Acum 42 minute, dezzr71 a spus: pune numaru lui pe publi sa te razbuni asa umpic =)))) Naaaa sunt și mai și de atât 😈
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 Acum 13 minute, maximusm88 a spus: prostu pulii. obsedat de 'razbunare'. ba prostane o fata nu are cum sa faca asa ceva. merita riscul sa isi creeze probleme. cum plm poti fi asa prost ba jegosule. Unii o merita pentru că puteam fi anunțată de când am făcut rezervată cu o săptămâna înainte ca nu mai primește fete care oferă servicii și nu era postat nu cu o ora înainte și sa fiu blocată 🤗 unii și o cer singuri
maximusm88 Reputație: 19 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Februarie 4, 2021 Acum 2 ore, juliaxjulix a spus: Unii o merita pentru că puteam fi anunțată de când am făcut rezervată cu o săptămâna înainte ca nu mai primește fete care oferă servicii și nu era postat nu cu o ora înainte și sa fiu blocată 🤗 unii și o cer singuri De la a fi aparent justificata treaba pana la a posta numarul lui e drum lung. daca ala e cretinoid si apoi te cauta si te gaseste? ai tu nevoie de complicatii? da-l in plm. e prost si ti-a tras teapa? il bagi in pizda ma-sii si mergi mai departe. nu iti creezi problme inutil. razbunarea e arma prostilor. destepti merg mai departe. nu te lua dupa retardatu' site-ului. asta doar cacaturi d'aseta face. cu fetele. nu se conformeaza la cerintele lui ? imediat au BTS. prostu' se razbuna. e un muian. tu fii desteapta. ai venit sa te futi si sa faci bani. asta e ce te intereseaza. nu are el singura locatie din cj ce plm.
slapass9000 Reputație: 10 Postat Februarie 4, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 4, 2021 baieti,am fost alaltaieri la Iulia si pentru mine a fost cel mai tare oral din viata mea... nu stiu ce experiente ati avut voi dar eu nu vad ce as putea sa cer mai mult de la un oral. in baie ai tot ce-ti trebuie,iulia arata foarte draguta si se si comporta ca atare,foarte frumoasa la fata si in ciuda faptului ca este cea mai buna femeie la oral, chiar este timida daca o cunosteam in alte circumstante ma si indragosteam 🤣 merita vizitata,achitat 150 ron la intrare,fara ochi pe ceas,nota 10+ la oral si ia zice ca se putea si mai bine dupa ce am laudato si in fata 😂 fiti cuminti cu ea... spor 1
juliaxjulix Reputație: 1435 Postat Februarie 4, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 4, 2021 Acum 19 minute, slapass9000 a spus: baieti,am fost alaltaieri la Iulia si pentru mine a fost cel mai tare oral din viata mea... nu stiu ce experiente ati avut voi dar eu nu vad ce as putea sa cer mai mult de la un oral. in baie ai tot ce-ti trebuie,iulia arata foarte draguta si se si comporta ca atare,foarte frumoasa la fata si in ciuda faptului ca este cea mai buna femeie la oral, chiar este timida daca o cunosteam in alte circumstante ma si indragosteam 🤣 merita vizitata,achitat 150 ron la intrare,fara ochi pe ceas,nota 10+ la oral si ia zice ca se putea si mai bine dupa ce am laudato si in fata 😂 fiti cuminti cu ea... spor Multumesc și te mai aștept pupici ❤️❤️Multumesc frumos 🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum