bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 A uitat sa zica ,, mici fantezii,, , cand aud asta , inchid telefonul .. Link spre comentariu
allexxandraa Reputație: 89 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Iubito, nu rade ca s-ar putea sa plângi. Tu ai idee cat respect trebuie sa ne acorzi? Aici nu e Buzău cu toate ca juma de brașoveni sunt buzoieni :)Vezi ca te halim din joc de glezne.Pe viitor, invata sa lași loc de buna ziua pe unde calci. Dacă știi să te comporți cu mine sunt pâinea lui Dumnezeu , dacă cauți să te cerți cu mine e rău , nu știu dacă îmi faci fațaðŸ˜ðŸ˜‚â¤ï¸ sunt foarte corectă. prețurile sunt 150 cu 250 1 Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Io nu ma cert cu tine. Io-ti ba' pula-n gura, direct. Problema e ca s-ar putea sa - ti placa, scroafa mică ce ești ;) Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Ai numai 97 puncte de reputație. Cam puțin pentru un an de zile. Link spre comentariu
allexxandraa Reputație: 89 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Ai numai 97 puncte de reputație. Cam puțin pentru un an de zile.Fiecare după posibilități😂😘 1 Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Problema e ca ai scăzut la 94 :p Link spre comentariu
rednaus Reputație: 168 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Problema e ca ai scăzut la 94 :p Le ai luat la reeducare pe toate! 😂😂bine acolo! 😂😂😂 Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Le ai luat la reeducare pe toate! bine acolo!asa merita cele care nu au valoare :) Link spre comentariu
jardry Reputație: 46 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Trimite-i niste poze lui **spam editat** sa vedem si noi cum arati ,le pune el pe forum dupa ce isi face o laba daca esti "buna" Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 30, 2020 O laba la timpul ei face cat zece femei. Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 30, 2020 asa merita cele care nu au valoare :)de unde stii ca nu are valoare? Inca nici nu a ajuns in Bv.... eu zic că va grabiti sa trageti concluzii despre prestanță,servicii... Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Umbla vorba-n sat ca ar fi mahalagioaica. Am citit eu o postare unde si-a bătut pula de buzoieni. I-a făcut cu ou și cu oțet. Sa se fi schimbat? Link spre comentariu
extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Toate-s mahalagioaice daca le calci pe coada, mi se pare normal... nici noi nu suntem mai breji daca suntem incoltiti,atacati....Poate s-a schimbat, sa vedem... daca nu,ea pierde,nu noi Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Cândva, eram mai înțelegător cu fetele. Dar după ce am trecut pe la ametita aia de inka19 am luat - o pe aratura. Am început sa taxez orice derapaj. Si Andreea_02 a xontribuit la asta!Dacă ele isi bat pula de mine, de ce nu ar functiona si reciproca? Link spre comentariu
allexxandraa Reputație: 89 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2020 N am de gând să plec dintr un oraș frustrat cu oameni înapoiați ca să dau în altul și mai prost cu oameni mai răi.. Așa că n am să vin la Brașov.. deja sunt luată tare și la moșto degeaba fără să fi făcut nimic.. Dacă ție ți-au făcut fetele alea ceva atât de rău probabil o fi fost și vina ta de le-ai provocat dar nu mă bag că nu mă interesează pe mine dar mu trebuie să te comporți cu toate așa doar că ai avut tu ceva probleme cu una.. Și eu am avut probleme cu niște clienți dar asta nu înseamnă că a trebuit să mă comport așa urât cu toți din cauza la unu.. ce ai făcut cu reputația mea deja mi se pare prostesc și penibil și nu vreau iar să stau să mă cert , sunt sătulă de certuri și de prostii.. Spor la mai multe fete în oraș.. o zi bună Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Pai sa nu ma comport cu toate de-a-n pulea? Dar tu de ce te comporti cu noi de-a-n pulea dacă buzoienii au fost rai? Sau de ce din cauza unuia ca mine nu mai vii? Pai ori suntem golani ori nu mai suntem! Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Si de când o curva ate reputație? Reputatia ta s-a dus dreq in momentul in care ai întrat in industrie! Link spre comentariu
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Auzi la ea, curva cu reputație ðŸ˜ðŸ¤£ðŸ˜‚😈😈😈 Link spre comentariu
dvrpq200 Reputație: 43 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:braila, buzau Oras:braila, buzau Partajează Postat Septembrie 30, 2020 @allexxandraa Vino la galati ;) acolo te vrea lumea. Link spre comentariu
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Te vrea bagata la treaba , baietii cu borsetute sunt cu tine Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114298 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 30, 2020 revenim la recenzii:wave 3 Link spre comentariu
jardry Reputație: 46 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Pe bune frate ,de ce i-ai taiat numele lui **spam editat** ? Link spre comentariu
dvrpq200 Reputație: 43 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:braila, buzau Oras:braila, buzau Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Vorbe urate adresate membrilor. Link spre comentariu
jardry Reputație: 46 Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Pai la Buzau e razboi civil si nu am vazut nici un nume taiat Link spre comentariu
jardry Reputație: 46 Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 **spam editat** ,unde plm esti ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum