Sari la conținut

0790607896 new doar deplasariiii

Postări Recomandate

• Oras:B city
  • Oras:B city
Postat

Fata a mai avut alt număr. Face doar deplasări, de preferat în sectorul 6. Preț 200 lei ora. Are între 30-35 de ani, ca și aspect nu este deosebită, dar nici vreo frumusețe. Am chemato la mine, dat banu, am făcut două finalizări orale cu cim. Normal nu am avut chef. A respectat timpul și programarea. Note: aspect: 7, prestație 9, a supto bine. De recomandat? Pentru oral a fost ok. Are experiență.

• Oras:București
Postat

Salut,

Am luat legatura cu ea , am facut o programare si nu a mai sosit ,fara sa anunte macar.

Revin cu recenzie daca reusesc sa mai dau de ea in alta zi.

Postat

Făcut programare a doua zi

A venit , am dat banu.

Mi a cerut 250 acum , ieri era 200.

A rămas la 200 și a comentat puțin...

Aspect : 5

1.55-1.60 înălțime cred (pozele reale dar e mica de înălțime)

Sâni mici , puțin lăsați.

Face oral la alegere : ne-protejat/protejat, te întreabă înainte. Aș zice 7 la oral , are experiență și face mai mult de 2 minute . Se ajută și de mână,are atenție la ouă.

Normal : 6/7 , stă cum vrei , nu mi a reproșat nimic...geme , o fi fost fals , nu , habar n am. Dar nu e tanc că altele de prin militari...

Nu știu de unde vin astea cu niste prezervative care sunt xs...te strâng puțin dacă ești mai dotat.

Eu n as recomanda decât în situația în care ai 200 lei și vrei sa futi neapărat ceva acasă la tine prin militari și nu ești pretențios la aspect...

Am trimis-o acasă după 20 min .

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...