Sari la conținut

Andreea 0734638344

Postări Recomandate

Postat

Pozele sunt false . Am fost la ea acum cîteva săptămâni e pe undeva intre uniri si vitan Mia deschis ușa o duduie la vreo 20 si ceva ani slabă și palidă la fața Am zis sa raman sa ma golesc ca tot ieram acolo si neam pus pe treabă am inceput cu oral Slăbuț nota 5 dupaia am trecut la normal umeri craci a început să se evite ca o doare ca o am prea mare am întorso pe la spate si acolo stătea ca o cămilă pînă la urmă i-am zis ca vreau sa finalizez in gura si a fost de acord dacă îi dau încă 50 ron in plus pe lîngă 150 finalizarea Am finalizat in gura ei i-am achitat 200 finalizarea scump si dezamăgitor cred ca am luat si gonoreea sau clamidia de la ea Recomand dacă o vizitați folosiți prezervativ ca nu se stie Ea arata curatica da cine stie cred ca e plină de bacterii si viruși de evitat să o faceți fara protectie cu tipa asta ca nu se stie ce poti lua de la o prostituată care o suge la toti fara protectie

Tarif 150 fin cred ca 300 ora

Oral nota 5 fara prea multa implucare

Normal nota 6 nu se implica deloc sta lemn

La fața nota 7 e palidă

La corp nota 6 e slaba si nu are forme nici cur nici tate e ca o scîndură

Gfe nici un fel de implicare

Socializare ii place sa tragă de timp si te tine la vb si vb mult la telefon si trimite mesaje la peste

Nu cred ca o mai vizitez avînd în vedere pretul vs calitatea

De evitat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...