zabielo Reputație: 210 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Cu cine s-a intamplat? ☺️ Link spre comentariu
shantenut Reputație: 18 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 2 ore, zabielo a spus: Cu cine s-a intamplat? ☺️ Nu este pe forum, cred. Am lasat la alegerea persoanei cum sa fie prima mea degustare de lapte. Link spre comentariu
zabielo Reputație: 210 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Nu conteaza daca e sau nu pe forum, doar numele si orasul 😊😉 Link spre comentariu
MANOWAR2 Reputație: 62 Postat Decembrie 10, 2023 Oras::) Oras::) Partajează Postat Decembrie 10, 2023 On 10/9/2023 at 9:23 PM, mister.z said: Știe careva o trans care arată cât de cât bine și care activează în Timișoara sau Arad? Deea activeaza in Timisoara si o recomand cu incredere,vezi ca are si topic aici Ts.Deea. Link spre comentariu
mister.z Reputație: 377 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 1 oră, MANOWAR2 a spus: Deea activeaza in Timisoara si o recomand cu incredere,vezi ca are si topic aici Ts.Deea. Am fost la ea zilele trecute..stă pe lângă stadion.blocuri vechi dar apartament drăguț.. Link spre comentariu
shantenut Reputație: 18 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Acum 23 ore, mister.z a spus: Am fost la ea zilele trecute..stă pe lângă stadion.blocuri vechi dar apartament drăguț.. Ai si baut-o? E ok la gust? Link spre comentariu
mister.z Reputație: 377 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Acum 3 ore, shantenut a spus: Ai si baut-o? E ok la gust? Da..sincer eram prea excitat și mi se părea destul de bună..am înghițit direct 2 1 Link spre comentariu
topofm Reputație: 9 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Nu as gusta dar in schimba as vrea sa ejaculeze una in mine, sa o simt cum explodeaza in fundulet 🙊 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum