Lostdream83 Reputație: 58 Postat Iulie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 1, 2021 @fciuca din ce m-am informat eu, nu e. 🙂 1 Link spre comentariu
fciuca Reputație: 312 Postat Iulie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 1, 2021 1 minute ago, Lostdream83 said: @fciuca din ce m-am informat eu, nu e. 🙂 ms , mare pacat 😭 Link spre comentariu
m0f0ss Reputație: 287 Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Acum 22 minute, fciuca a spus: ms , mare pacat 😭 N-ai pierdut nimic 😉 Link spre comentariu
fciuca Reputație: 312 Postat Iulie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 1, 2021 2 minutes ago, m0f0ss said: N-ai pierdut nimic 😉 ai vizitat-o ? nu gasesc recenzia ta 1 Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 3, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 3, 2021 La 01.07.2021 la 12:36, Lostdream83 a spus: Fiind nou pe aici nu sunt chiar așa bun la recenzii. Am zis să încerc la domnișoara așa că am făcut o programare. Am ajuns mai devreme la locație așa că am sunat-o și am confirmat rezervarea. Am crezut că rămân cu ochii în soare atunci când am sunat cu 10 minute înainte de programare fără să răspundă, dar la ora fixată ma sunat și am urcat la domnișoara, deci și-a respectat înțelegerea. Curată, bun simț, comunicativă. Aerul condiționat nu prea face față dar este de înțeles, pe căldurile astea. Am luat o oră, dar după finalizare ma ținut de vorbă și a trecut timpul, istețimea ei, greșeala mea, dar nu îmi pare rău. 🙈 Nu m-am simțit grăbit să plec, recomand Mulțumesc de vizită și pentru recenzie, adevărul este că ne a cam luat valul și nici nu mi am dat seama când a trecut timpul, nu a fost cu intenție pentru că m am uitat la ceas abea când mai rămăsese 10 minute din oră .😇 te pup, o zi frumoasă să ai ! 😜😘 Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 3, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 3, 2021 Disponibilă până la ora 00:00 . 💟 Prețurile sunt 100 lei finalizarea/ 200 lei ora +extra 50 lei la oral neprotejat. Serviciile sunt: 🌸 Oral. 🌸 Normal în diferite poziții doar protejat!! 🌸69. 🌸 Finalizare corporală. 🌸 Masaj de relaxare și erotic ,cu ulei. 🌸 Foot fetish. 🌸 Annilingus/cunnilingus pasiv. 🌸 Alte mici fantezii în limita bunului simț. Nu fac deplasări, fk, cim,cof, nu accept persoane cu bile sau alte accesorii ,în stare dee ebrietate sau sub influența altor substanțe și nu răspund la numere private . 🎀 Programări telefonic sau pe whatsapp. 🎀 Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 https://imgur.com/a/WsYixPI Disponibilă până la ora 00 . Fiind ultima săptămână la voi, zic să vă fac pe plac sa includ fk cu 50 lei extra, doar dacă igienă bucală corespunde și dacă suntem compatibili . Adică dorința de a vă săruta vine și din partea mea , nu ne vom săruta dacă nu sunteți spălați pe dinți recent sau nu aveți o gumă de mestecat mentolată la îndemână ,vă pun și apă de gură la dispoziție . 😇💜👌 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 5, 2021 Unde ai locația? Vreau să pun o tarabă în fața scării să vând ciungă și mentosane... Avere fac!! 🤑 1 2 Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 1 minut, Cozonac7 a spus: Unde ai locația? Vreau să pun o tarabă în fața scării să vând ciungă și mentosane... Avere fac!! 🤑 😂😂😂 iti zic personal,locația. Am pățit sa fac asta odată și de atunci mi s a luat de fk , sa miroasă a ciorbă ,nu ti imaginezi ce greață mi a fost . Adică am și eu pretențiile mele 😁 nu vi cu miros de ciorba,ceapa,usturoi etc și vrei sa ne sarutam ,mai pui si ca sunt nefumătoare, nu suport nici respirația cu miros a tutun 🤷🏼♀️. Sigur vei face mulți bani 😅😚 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 48 minute, antonia901 a spus: 😂😂😂 iti zic personal,locația. Am pățit sa fac asta odată și de atunci mi s a luat de fk , sa miroasă a ciorbă ,nu ti imaginezi ce greață mi a fost . Adică am și eu pretențiile mele 😁 nu vi cu miros de ciorba,ceapa,usturoi etc și vrei sa ne sarutam ,mai pui si ca sunt nefumătoare, nu suport nici respirația cu miros a tutun 🤷🏼♀️. Sigur vei face mulți bani 😅😚 Hei ... stai ca ma dor ochii 😂😂... gata mi am dat cu reveneala ...😅😅 Acum cateva mici intrebari am si eu . Daca sti ce ciorba a servit clientul ( de legume , de fasole , de vacuta , ect ) sa nu servesc si eu inainte . Am inteles , ceapa , usturoi nu , dar mici ... vreo 6 cu mustar iute si doua beri sa am putere 😎😎 Aaa era sa uit cel mai importat daca simti si tu nevoia sa ma saruti ( culmea suntem compatibili ) impartim costul si anume nu iti dau decat 25 de lei fiindca simti si tu atractie ( si fac pariu ca doar mici sunt de vina ) . Scrie mi te rog ora la care ai fi disponibila , ms , te sarut cu limba 😛😛 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 5, 2021 30 minutes ago, povestitorul said: Hei ... stai ca ma dor ochii 😂😂... gata mi am dat cu reveneala ...😅😅 Acum cateva mici intrebari am si eu . Daca sti ce ciorba a servit clientul ( de legume , de fasole , de vacuta , ect ) sa nu servesc si eu inainte . Am inteles , ceapa , usturoi nu , dar mici ... vreo 6 cu mustar iute si doua beri sa am putere 😎😎 Aaa era sa uit cel mai importat daca simti si tu nevoia sa ma saruti ( culmea suntem compatibili ) impartim costul si anume nu iti dau decat 25 de lei fiindca simti si tu atractie ( si fac pariu ca doar mici sunt de vina ) . Scrie mi te rog ora la care ai fi disponibila , ms , te sarut cu limba 😛😛 Să vii cu 10-15 minute mai devreme. Am o droaie de sortimente de gumă de mestecat, mentosane și bomboane. Poți să-i iei și Antoniei, am și bomboane d'alea pe băț. O să fie ditamai coada... Dar dacă specifici că ai programare, te bagi în față, nu stai la rând 😂 1 1 Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 43 minute, povestitorul a spus: Hei ... stai ca ma dor ochii 😂😂... gata mi am dat cu reveneala ...😅😅 Acum cateva mici intrebari am si eu . Daca sti ce ciorba a servit clientul ( de legume , de fasole , de vacuta , ect ) sa nu servesc si eu inainte . Am inteles , ceapa , usturoi nu , dar mici ... vreo 6 cu mustar iute si doua beri sa am putere 😎😎 Aaa era sa uit cel mai importat daca simti si tu nevoia sa ma saruti ( culmea suntem compatibili ) impartim costul si anume nu iti dau decat 25 de lei fiindca simti si tu atractie ( si fac pariu ca doar mici sunt de vina ) . Scrie mi te rog ora la care ai fi disponibila , ms , te sarut cu limba 😛😛 Mănânci dar ai bunul simț să te speli pe dinți, ca și eu dacă servesc un 'cârnăcior' ma spal pe dinți și după te sărut. Sau ai vrea sa simti mirosul și gustul cârnăciorului? Cam despre asta ar fi vorba ☺ restul detaliilor sunt În plus , eu am zis ce aveam de zis ,cam ce scriu și restul fetelor ,depinde de compatibilitate si igienă si cam atât. 😉 Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 20 minute, Cozonac7 a spus: Să vii cu 10-15 minute mai devreme. Am o droaie de sortimente de gumă de mestecat, mentosane și bomboane. Poți să-i iei și Antoniei, am și bomboane d'alea pe băț. O să fie ditamai coada... Dar dacă specifici că ai programare, te bagi în față, nu stai la rând 😂 Hai ca v am dat motiv de glumițe si discuții 😄😄 Link spre comentariu
Rarestm Reputație: 54 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Mai pune 50 de lei pentru CIM sa facem preț "rotund";250 lei fin Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 12 minute, Rarestm a spus: Mai pune 50 de lei pentru CIM sa facem preț "rotund";250 lei fin Nu mai pun nimic 🙈 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: Să vii cu 10-15 minute mai devreme. Am o droaie de sortimente de gumă de mestecat, mentosane și bomboane. Poți să-i iei și Antoniei, am și bomboane d'alea pe băț. O să fie ditamai coada... Dar dacă specifici că ai programare, te bagi în față, nu stai la rând 😂 Mersi , stiam ca ma pot baza pe abilitatile tale de negustor cat despre coada o sa vin cu bon de ordine 😂😂😂. Si acum sa ii raspund si @antonia901 ... si eu care credeam ca esti vegana si nu serveti " carnita " 😂😂😂... m am inselat ... asa ca da mi voie te rog frumos sa ma pregatesc intocmai pentru acesta intalnire ... o sa dau o fuga pe la dentist sa inlatur tartul depus , plombez o carie , dupa frumos spalat dintisori , apa de gura , ata dentara si o saptamana o sa fumez doar tigari mentolate 😉😉( de preferat slim uri ) . Si abia apoi sa vezi mozoale ce iti trag 😂😂😂😂 Ps : aveam o zi de leval 50 pana sa iti descopar topicul ... dupa ce l am descoperit a crescut la leval 69 😂😂😂 pana spre seara sper sa ajunga la 100 . 😎😎 1 Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 22 minute, povestitorul a spus: Mersi , stiam ca ma pot baza pe abilitatile tale de negustor cat despre coada o sa vin cu bon de ordine 😂😂😂. Si acum sa ii raspund si @antonia901 ... si eu care credeam ca esti vegana si nu serveti " carnita " 😂😂😂... m am inselat ... asa ca da mi voie te rog frumos sa ma pregatesc intocmai pentru acesta intalnire ... o sa dau o fuga pe la dentist sa inlatur tartul depus , plombez o carie , dupa frumos spalat dintisori , apa de gura , ata dentara si o saptamana o sa fumez doar tigari mentolate 😉😉( de preferat slim uri ) . Si abia apoi sa vezi mozoale ce iti trag 😂😂😂😂 Ps : aveam o zi de leval 50 pana sa iti descopar topicul ... dupa ce l am descoperit a crescut la leval 69 😂😂😂 pana spre seara sper sa ajunga la 100 . 😎😎 Succes 🙃 ești foarte funny apropo . 🤭 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acum 8 minute, antonia901 a spus: Succes 🙃 ești foarte funny apropo . 🤭 Mersi , ... stiu 😉😉... mi se mai spune jhonny piticul din gradina 😂😂😂... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum