maripopx Reputație: -17 Postat Aprilie 30, 2022 Postat Aprilie 30, 2022 Pacat ca ai inceput sa scazi calitatea serviciilor si sa mergi pe fast fuck. Ti-as fi facut o vizita 1
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2022 Postat Aprilie 30, 2022 👉🔝Disponibilă pentru programări Wath's-up sau telefonic.
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Locuri disponibile 👉 19:00,20:00,21:00,22:00,23:00,00:00. Programări Wath's-up sau telefonic. Dacă nu răspund repede lăsați un SMS sau scrieți pe Wath's-up. 💋
crunch Reputație: 1138 Postat Mai 2, 2022 Oras:Hell Oras:Hell Postat Mai 2, 2022 5 hours ago, ruxysenzuala said: Locuri disponibile 👉 19:00,20:00,21:00,22:00,23:00,00:00. Programări Wath's-up sau telefonic. Dacă nu răspund repede lăsați un SMS sau scrieți pe Wath's-up. 💋 Corect ar fi sa lasi 15 min pauza intre programari, ca sa nu iei din timpul clientilor. Sper sa nu te superi, e doar un sfat pt o fata cu pretentii de top. 1
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 15 minute, crunch a spus: Corect ar fi sa lasi 15 min pauza intre programari, ca sa nu iei din timpul clientilor. Sper sa nu te superi, e doar un sfat pt o fata cu pretentii de top. Nu sa întâmplat evar să mă aștepte cineva pe mine 😉. Asta ca să se știe. Nu am pentru ce . În text era vorba de altceva 😅💋
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 26 minute, crunch a spus: Corect ar fi sa lasi 15 min pauza intre programari, ca sa nu iei din timpul clientilor. Sper sa nu te superi, e doar un sfat pt o fata cu pretentii de top. Dacă și noi fetele de pe forum nu suntem ce trebuie ce să vă mai spunem de publi, sau ce o mai fi. Nu mai tot judecați voi după preț. Este decent. Am intrat la top pentru prestație nu altceva . La mine cine ma vizitat a fost simțit și nu a stat fix 60 de minute , a fost respectos sa simțit bine și sa dus omul în treaba lui ,mai au și altele de făcut nu să stea după fundul meu .👍😅
raresbarosan Reputație: 96 Postat Mai 2, 2022 Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Postat Mai 2, 2022 Buna la Alba Iulia când vi
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Chiar acum, raresbarosan a spus: Buna la Alba Iulia când vi Bună, nu știu dacă ajung. Dacă va fi cazul voi deschide topic acolo. Până atunci poate vi la București 💋👍
crunch Reputație: 1138 Postat Mai 2, 2022 Oras:Hell Oras:Hell Postat Mai 2, 2022 37 minutes ago, ruxysenzuala said: Nu sa întâmplat evar să mă aștepte cineva pe mine 😉. Asta ca să se știe. Nu am pentru ce . În text era vorba de altceva 😅💋 Ba da, s-a intamplat, dar inca nu te-am recenzat ca am zis ca poate a fost o urgenta neprevazuta la tine. Data viitoare daca se mai intampla am sa te depunctez in recenzie.
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 2 minute, crunch a spus: Ba da, s-a intamplat, dar inca nu te-am recenzat ca am zis ca poate a fost o urgenta neprevazuta la tine. Data viitoare daca se mai intampla am sa te depunctez in recenzie. 😅 bine dragu le fa ce consideri, eu tot senzuala sunt la orice rubrică 😅
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 4 minute, crunch a spus: Ba da, s-a intamplat, dar inca nu te-am recenzat ca am zis ca poate a fost o urgenta neprevazuta la tine. Data viitoare daca se mai intampla am sa te depunctez in recenzie. Deci sa ma aștept la manarii 😅😅
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 5 minute, crunch a spus: Ba da, s-a intamplat, dar inca nu te-am recenzat ca am zis ca poate a fost o urgenta neprevazuta la tine. Data viitoare daca se mai intampla am sa te depunctez in recenzie. 😅😅😅😅
crunch Reputație: 1138 Postat Mai 2, 2022 Oras:Hell Oras:Hell Postat Mai 2, 2022 1 minute ago, ruxysenzuala said: Deci sa ma aștept la manarii 😅😅 In niciun caz, sa te astepti doar ca si noi ne asteptam la punctualitate si la respectarea orei.
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 2, 2022 Postat Mai 2, 2022 Acum 7 minute, crunch a spus: In niciun caz, sa te astepti doar ca si noi ne asteptam la punctualitate si la respectarea orei. 😅ești tare comic ,parcă zici ca am început azi prima zi .mulțumesc de sfat
Vizitator ruxysenzuala Reputație: 0 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 👉🔝Disponibilă pentru programări Wath's-up sau telefonic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum