geo236 Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2020 Postat Octombrie 5, 2020 Buna ziua tuturor...imi recomanda cineva un salon sau o maseoza sa fie ok sa arate bine si sa se implice in masaj. Multumesc
xolo64 Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2020 Postat Octombrie 5, 2020 Salut, recomand salonul Secret Obsession, Calea Turzii 111, am fost vineri, am ales o tipa super faina, negresa, din Franta venita, foarte deschisa si arata foarte bine, se implica bine in masaj. masajsenzualcluj.ro
sophiedee Reputație: 365 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 5, 2020 Salut, recomand salonul Secret Obsession, Calea Turzii 111, am fost vineri, am ales o tipa super faina, negresa, din Franta venita, foarte deschisa si arata foarte bine, se implica bine in masaj. masajsenzualcluj.roPoti detalia putin?
geo236 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2020 Autor Postat Octombrie 6, 2020 Fete singure? Sa nu fie salon?
estrogen Reputație: 1705 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 6, 2020 Da du-te la Secret Obsesion sa dai 200 Ron pe ora de masaj în loc sa mergi la Cleo sau la Raiza unde dai 150 la exact aceiași calitate dacă nu chiar mai bună.
berkeley Reputație: 426 Postat Octombrie 6, 2020 Postat Octombrie 6, 2020 Da du-te la Secret Obsesion sa dai 200 Ron pe ora de masaj în loc sa mergi la Cleo sau la Raiza unde dai 150 la exact aceiași calitate dacă nu chiar mai bună.Clar, nu se justifica 200. La Cleo si la masajedelux e si varianta de 40 min la 130 lei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum