georgei Reputație: 33 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 7, 2020 Va salut colegii! Ceva de tras pe la voi? Stau o noapte pe aici si sincer sa fiu din ce am cautat nu am gasit mare lucru. Majoritatea au recenzii 50/50 cu pareri impartite, ceva mai skinny sa faca DT, CIM eventual sa accepte si anal ? Fara sa rupa portofelul gen 500h sunt prin galati? Bineinteles fara BTS sau alte nebunii cum am vazut pe unele topice :)) mersi frumos si astept recomandarile voastre! Ciocane tari!
gigi32g Reputație: 308 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 8, 2020 Vecini ia lasa un nr de tel daca mai esti in galati
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61615 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Octombrie 27, 2020 Aparent toate datele din baza de date nimfomane din perioada 15 octombrie - 23 octombrie au fost pierdute .... 4
bwonsamdi Reputație: -2 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:apa Oras:apa Postat Noiembrie 4, 2020 extraordinar... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum