rateu Reputație: -1 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Are dreptate fata, un corp de nota 20, frumoasa si foarte placuta, foarte cooperanta si deschisa:D:D
americanu Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 bun asa, tocmai ce cautam pe net postari dupa nr de telefon al fetei si am dat de forumul l tau, mersi de informatii, o s-o vizitez.bafta cuforumul, super buna ideea... sper sa nu inceapa tot felu de destepti/destepte sa ti-l spamuiasca cu comentarii "super ultra" despre fete la care n-ai fost multumit.in alta ordine de idei, nici eu nu inteleg asta cu noFK (desi e adevarat ca unele nici sa vrea ele, ca nu as vrea eu)... mi s-a intamplat o singura data si a fost naspa.
newyork Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Sper sa nu fac confuzie dar aceasta fata cred ca mai avea un numar folosit in anunturi, 0764 769 025. La numarul pus de tine a raspuns acum (la cel stiut de mine nu mai dau de ea), dupa poze zic 95% ca ea e, si vocea e la fel, daca e cumva vis-a-vis de biserica italiana de pe Magheru musai ca e ea.Dar la numarul tau spune alt pret... hmm.
spaniol Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Am vazut si eu pozele asociate cu numarul dat de tine aici si sunt in proportie de 99% gata sa zic ca ea e. A avut o ascensiune rapida gagica... de la 100 ron la 100 euro... ce sa zic, s-a dezghetat repede!
Vizitator fallen_angel23 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 ma cam enerveaza abordarea asta , mai ales sondajul de pe prima pagina cu banii pe care vrei sa-i dai pt sex . Pai la 150 de ron e o tipa undeva la unirii mai care sigur intra in top 3 aici , dar nu v-o zic ca-i fac publicitate si dupa creste pretul .
rethanis Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 La inceput cand cerea 300 RON...fugea ca din pusca...sa termine si pe principiul Next Please...Eu unul nu as mai reveni.
bogdan Reputație: 18 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 Am fost la Monica de curiozitate luindu-ma dupa postarile de aici. Are dreptate,e marfa fata.E putin cam uscata dar e pe gustul meu,curata,parfumata si sociabila.Locatie super ok(in spate la Eximbank la Izvor),lux si curatenie,imbietor intr-un cuvint.Fata nu sta cu ochii pe ceas,am stat aproape o ora jumate pt 2 numere si o muie totul pt 100euro ceea ce e ok dupa mine; oral fara cauciuc dar intii trage cu ochiul sa vada daca esti curat la ciocan.In concluzie am fost super multumit.Atentie ca e cam greu de prins in weekend ca cica face deplasari la Monaco Londra etc(la futut bineinteles) asta dupa spusele ei.Parerea mea:incercati cu incredere ca merita!
bogdan Reputație: 18 Postat Februarie 15, 2010 Postat Februarie 15, 2010 ,ai avut tu noroc ca nu avea programata alta intalnire...ca altfel iti zic eu ca fugea si dupa alti bani.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum