Sari la conținut

❤Beatrice❤ în vizită 0730442410

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Futăcios 12 , îți explic eu politica ei.Pentru cei care nu vor fk sau on, e tentant prețul, deci clienți in plus.Sunt unii care vor să facă sex cu 100/200, de ce sa,i piardă ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Dragii mei ,in seara aceasta am ajuns la voi în oraș.

De maine de la ora 10.00 imi voi începe programul. ðŸ˜â¤

Voi insista mai mult cu programările pe whatsapp, care pot fi făcute din seara aceastaðŸ˜ðŸ˜!

Abia astept să vă cunosc, pupicei 😋💋

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat

Buna tuturor!!Am fost astazi in vizita pe la Beatrice!Locatia este pe langa Kaufland din Circumvalatiunii,iar ca modalitate de contact a fost whatsapp nr.0730442410,raspuns rapid,stabilit fara probleme detaliile.Desfasurarea actiunii,ajuns in apartament,facut cunostiinta,lasat cadoul din proprie initiativa,trecut pe la dus(pe unde sunt de toate,inclusiv prosop curat pt.cei patiti... :laugh2).Reintors in camera,Beatrice ma astepta dezbracata(pozele sunt reale) si ne-am apucat de treaba!Inceput cu ON,schimbat cateva pozitii,dupa care am finalizat.

Note:

ON:7/8 cu atentie la adiacente

NP:9

Igiena:9

GFE:7 no CLICK!! nu am incercat FK

Intalnirea:100 ron/fin

De revenit :pt mine nu!

De recomandat: pt fanii femeilor cu forme da!

Succes in toate!

• Like 3
Postat

Buna tuturor!!Am fost astazi in vizita pe la Beatrice!Locatia este pe langa Kaufland din Circumvalatiunii,iar ca modalitate de contact a fost whatsapp nr.0730442410,raspuns rapid,stabilit fara probleme detaliile.Desfasurarea actiunii,ajuns in apartament,facut cunostiinta,lasat cadoul din proprie initiativa,trecut pe la dus(pe unde sunt de toate,inclusiv prosop curat pt.cei patiti... :laugh2).Reintors in camera,Beatrice ma astepta dezbracata(pozele sunt reale) si ne-am apucat de treaba!Inceput cu ON,schimbat cateva pozitii,dupa care am finalizat.

Note:

ON:7/8 cu atentie la adiacente

NP:9

Igiena:9

GFE:7 no CLICK!! nu am incercat FK

Intalnirea:100 ron/fin

De revenit :pt mine nu!

De recomandat: pt fanii femeilor cu forme da!

Succes in toate![/quote

Mersi de vizita te pup. 💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...