Sari la conținut

Versiunea Full nefunctionala

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in Tartar
  • Oras:Undeva in Tartar
Postat

Oridecate ori dau pe Versiunea Full nu se intampla absolut nimic, e prima data cand patesc asta, am aceeasi problema de cateva zile.

Uneori ma trezesc pe "Versiunea Full" mult dupa ce am dat click pe ea 😂😂😂

Vreau sa stiu daca sunt singurul care a sesizat problema asta.

Idei, rezolvari ?

Vizitator velrox
Reputație: 0
Postat

Ce browser ai? Nu am patit vreodata asta si eu folosec Chrome.

• Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Problema persista. Nu pot accesa versiunea full. Doar dupa ce ma deloghez si inchid browserul. La fel si invers. Adica din versiunea full in versiunea mobil.

Sper sa gaseasca un administrator o rezolvare.

• Oras:In the heart of the most special girl
Postat

Mai patesc si eu uneori. De obicei eu deschid forumul, e versiunea de mobil (pagina principala), si apas versiunea full, ar forumul se reincarca tot cu versiune de mobil.

No, asa in versiunea de mobil, ma duc pe sectiunea orasului "pe care am treaba", si apas acolo versiunea full, si mi se incarca forumul in versiunea de browser, apoi oriunde as continua sa navighez, se mentine la versiunea asta, nu mai trece la cea de mobil.

Si poate mai sunt persoane carora nu li se incarca notificarile... Cand patiti asa, tineti apasat pe notificari, deschide intr-o fila noua, si va deschide o fereastra noua cu notificarile, care functioneaza (daca folositi telefonul). Pt laptop/pc, click dreapta pe notofcari si deschide in fila noua. Am zis sa adaug si asta ca poate mai sunt persoane care nu stiu...si problema asta mai apare uneori.

• Like 1
  • Oras:Himmelsdorf
Postat

In cazul in care, nu doriti sa mergeti pe o sectiune anume inainte de a selecta "versiunea full",asa cum spune colegul mai sus, selectati din versiunea mobila "forum" de sus dun stanga si apoi dati "versiunea full". Si acest truc se intampla sa nu mearga din prima, mai ales daca aveti conexiunea la net mai slaba sau cu fluctuatii de semnal. Din a doua incercare va merge sigur.

Iar in legatura cu revenirea la versiunea mobila, aceasta depinde de perioada de inactivitate. De ex. daca sunteti inactiv o ora, cand intrati veti fi pe versiunea full, iar dupa refresh, iar sare pe versiunea mobil si trebuie sa repetati pasii...

Scuzati greselile de scriere si exprimare...tr sa si alerg...😂😂😂

Postat

Eu asta cu revenirea la versiunea de mobil, in timp ce sunt pe cea full, n-am patit inca (ma refer in aceeasi sesiune de navigare).

Am patit doar sa deschid forumul in versiunea de mobil, am mutat pe versiunea full...apoi cand intru la loc (dupa ceva timp)...e ori pe versiunea full ori pe cea de mobil... dar aici practic ar fi doua sesiuni diferite.

Dar sa zic ca intru, e forumul pe versiunea full...si cand schimb pagina sa sara la cea de mobil, nu.

Postat

In aceeasi sesiune ma refer, pentru ca browserul ala il folosesc doar pt.forum si sunt tot timpul logat.

Nu mai deschid altceva cu browserul ala...iar daca perioada de inactivitate e mai mare cum spuneam, intru si "trag" de screen in jos, ca sa faca refresh si imi sare pe versiunea mobila.

Poate cum spunea cineva mai sus e de la browser.

PS: eu nu folosesc chrome, pt forum. Cum spuneam...alt browser doar pt. acest scop...

Vizitator velrox
Postat

Da rateuri pe mobil, trecerea la versiunea full, am observat de curand si pe Chrome. Se rezolva cu un refresh - versiunea full iar si merge. 

Vizitator velrox
Postat

S-a rezolvat! Chrome era de vina! Multumesc pentru sugestii.

Si pe alte broswere face la fel. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare