Sari la conținut

Alessia Top 0748982056.

user2387

Postări Recomandate

Postat
Acum 7 ore, marinica69 a spus:

Pai draga  mea dacă lumea te știe de "bună " ce vrei sa ti facă.???ma întreb dacă iubi o sa treacă de la BMW la Audi 🤠🎇🎆eu as dori cev cu mamica ca mi plac maturele 🤠.are preț oare mamica lui iubi?

E treaba fetei în ce investește ia bani👍👍

• Oras:pitesti
Postat

Ce inseamna neputința, frustrarea, inferioritatea, neajunsurile... toate acestea la un loc dau naștere la invidie.... 

Ce oameni.... 😐😔

Vizitator Vladescu86
Reputație: 0
Postat
Acum 7 ore, Alessia10 a spus:

Cat de prost ești doamne,mă abțin foarte mult să nu te înjur..mama ta oare știe ce prost a crescut? Cat de terminat sa fii omule sa zici una ca asta? Caaaat? Te-am tot evitat..am lăsat de la mine da tu nu vezi cât de terminat ești.. tu nu ai treaba cu femeile tu cred ca te arzi în "cur" că văd că 24/24 stai numai după p@@a la barbatii mei și te interesează cu cine stau eu..du-te doamne iarta-mă și lasa-ma ca faci umbra pamantului degeaba..te găsiși tu sa te bagi ca musca în "c@@t" și vorbești aiurea..Sa dea Dumnezeu când o sa ai copii să nu aibe mentalitatea ta ca tu practic faci umbră pământului degeaba..nustiu cum de te lasa administratorii ăștia de pe aici sa trândăvesti pe aici fără ca tu sa f@@i și sa faci vreo recenzie.. te trezești tu la câte una după ce stai sa le urmărești și când se c@@a om fără viitor ce esti și dai și tu câte o dumă acolo..am ajuns la orice capăt de răbdare cu tine..mișca-ti curu' și f@@e nu să vorbești aiurea și sa stai după p@@a mea să mă urmărești..Maine poimâine te vad că spui și la ce ore ma c@@c...deci mai adus la capătul răbdării da gata ca prea m.am abținut și am tăcut.. alta treaba nu ai decât sa stai sa ma urmărești pe mine..vai de steaua ta de terminat ce esti! Evita-mă și veziti de viata ta nu de a mea ca știu eu ce trebuie sa fac cu ea..crezi ca daca spui tu 2 vorbe tremur sau gata îmi schimb viata ca vrei tu? În loc sa stai sa ma urmărești pe mine mai bine stai și cauta-ti o iubita poate asa mai scapi și tu de l@bă  și nu mai pierzi timp aiurea pe aici! Sper sa fie ultima dacă când îmi mai comentezi! Hai să ai spor la luat măciuci în "your ass"!

La 05.07.2021 la 13:44, Vladescu86 a spus:

Bună

Dacă zici ca-ti "suna telefoanele ca dracii"😅, este clar ca noi cel puțin de pe forum, nu "plecam urechea" la toate aberațiile de mai sus. 

Un troll/hatter asta face, aberează de dragul de a se baga în seamă.

Nu-l mai baga în seama și o sa-si vadă de treaba lui la un moment dat.

Am zis să-mi spun și eu punctul de vedere ca încă nu am apucat sa ajung la tine și mi-ar părea rău să pleci din cauza unor prostii.😁

Spor

Kind reminder.🙃

Nu te mai stresa ca faci riduri😅

Astazi sau mâine, trec să rezolvam cu cardul🤣.

Te pup😘🤗

Vizitator Alessia10
Postat
Acum 1 minut, mrs3 a spus:

Ce inseamna neputința, frustrarea, inferioritatea, neajunsurile... toate acestea la un loc dau naștere la invidie.... 

Ce oameni.... 😐😔

Nu că bacteria aia sta și ma urmărește de anul trecut de când am.venit eu la Pitesti..dacă dai la prima pagină o sa vezi cum se baga el aiurea în seama..statu cât statu ca a văzut ca toată lumea zice de bine de mine pana a prins subiect despre fostul...îl interesează pe el ce mașini cumpăr și ce fac eu cu banii..să facă și el dacă îl ține..dar în ziua de astăzi invidia e mare..foarte mare! E un terminat de om! Ernest în persoană jur..eu nu am mai văzut asa om ca el..sa te sufoci tu timp de 1 an de zile ca eu cumpăr nustiu ce mașini 🤦‍♀️🤦‍♀️fac ce vreau cu viata mea asta vreau să înțeleagă.. da de unde îi cer prea mult😒

Postat
Acum 6 minute, Alessia10 a spus:

Nu că bacteria aia sta și ma urmărește de anul trecut de când am.venit eu la Pitesti..dacă dai la prima pagină o sa vezi cum se baga el aiurea în seama..statu cât statu ca a văzut ca toată lumea zice de bine de mine pana a prins subiect despre fostul...îl interesează pe el ce mașini cumpăr și ce fac eu cu banii..să facă și el dacă îl ține..dar în ziua de astăzi invidia e mare..foarte mare! E un terminat de om! Ernest în persoană jur..eu nu am mai văzut asa om ca el..sa te sufoci tu timp de 1 an de zile ca eu cumpăr nustiu ce mașini 🤦‍♀️🤦‍♀️fac ce vreau cu viata mea asta vreau să înțeleagă.. da de unde îi cer prea mult😒

Vorba lui fratele Vlădescu86 stai liniștită și rămâi aceeași persoana cum te știm noi, nu te stresa pupici😍🥰😘

Vizitator Alessia10
Postat
Chiar acum, Vladescu86 a spus:

Superba🥰.

Mulțumesc pentru "surpriză "😘😘

Te pup om minunat💋

Vizitator Alessia10
Postat

Vlădescu când vezi mesajul te rog sa ma suni cineva de pe aici te cam pupă în fund 

Vizitator Vladescu86
Postat
Acum 37 minute, Alessia10 a spus:

Vlădescu când vezi mesajul te rog sa ma suni cineva de pe aici te cam pupă în fund 

Not my type🤣

Te sun mai tarziu😘

Vizitator Vladescu86
Postat
Acum 4 ore, Alessia10 a spus:

Ce pot sa zic, ma simt ca-n Gossip Girl🤣🤣

Te 😘 peste tot😁😚🤗🤭.

Vizitator Alessia10
Postat
Acum 9 minute, Vladescu86 a spus:

Ce pot sa zic, ma simt ca-n Gossip Girl🤣🤣

Te 😘 peste tot😁😚🤗🤭.

Muahh💋💋

Postat

Recent întors de la domnișoara Alessia, ce pot să zic decât ca zeița frumuseții este de 10 ++++ pe line (acțiunea nu pot sa o  povestesc ca v-o ia corpul razna 🤣)

Mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute cu tine!!!

Mulțumesc că de fiecare dată ma faci sa ma simt în al 9-lea cer!!!

Mulțumesc pentru ca nu m-ai dezamăgit (știi ce vreau sa zic)!!!

Mulțumesc pentru tot 😘😘😘 

Vizitator Alessia10
Postat
Acum 1 oră, mrs3 a spus:

Recent întors de la domnișoara Alessia, ce pot să zic decât ca zeița frumuseții este de 10 ++++ pe line (acțiunea nu pot sa o  povestesc ca v-o ia corpul razna 🤣)

Mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute cu tine!!!

Mulțumesc că de fiecare dată ma faci sa ma simt în al 9-lea cer!!!

Mulțumesc pentru ca nu m-ai dezamăgit (știi ce vreau sa zic)!!!

Mulțumesc pentru tot 😘😘😘 

🤭 cu mare drag,te pup 💋💋

Postat

Pune melodia aia de ți se potrivește aici 😍

Postat

Buna frumoaso..azi lucrezi..si dk da unde ai locatia ca as vrea sa iti trag o vizita..m_au inebunit baietii astia cat te lauda si nu vreau sa te ratez..t pup dulce

Vizitator Alessia10
Postat
Acum 4 ore, mrs3 a spus:

Pune melodia aia de ți se potrivește aici 😍

• Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat
La 04.08.2021 la 12:53, Alessia10 a spus:

Poate un "NETERMINAT" 🤭🤭🤭🤣

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator Alessia10
Postat
1 oră în urmă, arda a spus:

Buna frumoaso..azi lucrezi..si dk da unde ai locatia ca as vrea sa iti trag o vizita..m_au inebunit baietii astia cat te lauda si nu vreau sa te ratez..t pup dulce

Bună,da! Încep puțin mai târziu după ora 16..

Și cu ocazia asta dragilor țin să vă spun că mâine,sâmbătă și duminică nu voi fii în Pitești.. mă reîntorc luni! 

Pupici💋💋

Postat
Acum 5 minute, Alessia10 a spus:

Bună,da! Încep puțin mai târziu după ora 16..

Și cu ocazia asta dragilor țin să vă spun că mâine,sâmbătă și duminică nu voi fii în Pitești.. mă reîntorc luni! 

Pupici💋💋

Si cum facem sa ne sincronizam si noi??o sa te sun dupa ora 16..705 la sfarsit..ti_am lasat si msg pe tel..t puuup

Vizitator Alessia10
Postat
Acum 48 minute, mrs3 a spus:

Sa aveți o zi minunata beau un pahar în cinstea voastră!!!

https://linksharing.samsungcloud.com/rV2BhEvGkb34

Și o piesa frumoasa

Te pup fetiță😘😘😘

Nu te-ai lăsat pana nu ai pus-o,ă?🤣

Noroc🍷

Pupici 💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...