Sari la conținut

Alessia Top 0748982056.

user2387

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Acum 49 minute, Alessia10 a spus:

Bună dragilor!!!😇😇

Disponibilă până la ora 22:00🥰

Maine și poimâine nu voi lucra❤🥰💋"a new tattoo follows"🥳🥳 voi revenii vineri sau sâmbătă! 

Vă pup cu drag💋💋🥰

https://linksharing.samsungcloud.com/vxCNnHO29poi pentru voi❤

Woooow so sweet!😍

Link spre comentariu
Vizitator daniel312
Reputație: 0
Acum 2 ore, Alessia10 a spus:

Bună dragilor!!!😇😇

Disponibilă până la ora 22:00🥰

Maine și poimâine nu voi lucra❤🥰💋"a new tattoo follows"🥳🥳 voi revenii vineri sau sâmbătă! 

Vă pup cu drag💋💋🥰

https://linksharing.samsungcloud.com/vxCNnHO29poi pentru voi❤

Perfectaaa esti guritamica 😘❤ Spor la tatoo sa iasa bine 😘 Pupici multi peste tot 😘

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
Acum 5 ore, Alessia10 a spus:

Indisponibilă 

Ne revedem vineri sau sâmbătă💋💋

Zii frumoasa!🥰

Deci,baby azi am venit la pitesti,am sunat,am dat sms,din nou sms,ieri am vb ca ne vedem azi,azi am venit la pitesti,mmm cred ca de fapt nu mai cred nimic,cred ca nu mai vin la pitesti,te puup si mult sucess.

Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86
Acum 51 minute, delimitator a spus:

Deci,baby azi am venit la pitesti,am sunat,am dat sms,din nou sms,ieri am vb ca ne vedem azi,azi am venit la pitesti,mmm cred ca de fapt nu mai cred nimic,cred ca nu mai vin la pitesti,te puup si mult sucess.

Nasol frate, ce sa zic...🤔.

Poate s-a întâmplat ceva neprevăzut și n-a mai apucat sa anunțe. ..nasol de tine ca ai venit de la București...

Sincer, când am văzut ca ai postat pe topicul ei, ma așteptăm iar la o recenzie din aia de-a ta🤭😅, de-ti "scoala" parul pe mâini 😁

Nașpa moment...

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Vladescu86 a spus:

Nasol frate, ce sa zic...🤔.

Poate s-a întâmplat ceva neprevăzut și n-a mai apucat sa anunțe. ..nasol de tine ca ai venit de la București...

Sincer, când am văzut ca ai postat pe topicul ei, ma așteptăm iar la o recenzie din aia de-a ta🤭😅, de-ti "scoala" parul pe mâini 😁

Nașpa moment...

Asa a si fi dorit frate dar nu a mai raspuns chiar vb cu ea cu o zi innainte,poate cine stie mai am noroc inca odata ca e belea mare fata.

Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86
Acum 4 minute, delimitator a spus:

Asa a si fi dorit frate dar nu a mai raspuns chiar vb cu ea cu o zi innainte,poate cine stie mai am noroc inca odata ca e belea mare fata.

Este "pericol social ", la cât este de bună 🤣🤭.

Link spre comentariu
Vizitator Alessia10
La 25.08.2021 la 7:49, delimitator a spus:

Îmi cer scuze pentru disconfortul creeat,nu ești om de făcut drumuri degeaba,dar se mai ivește și la mine câte ceva,nu vreau sa-mi caut scuze..a-ș fii nesimțită sa fac asta..promit ca mă voi revanșa față de tine,te pup om minunat!💋💋

Link spre comentariu
Vizitator Alessia10
Acum 4 ore, Albert2021 a spus:

Salutare. Am fost si eu azi pentru prima data. Totul a fost minunat. Grabiti-va, de la jumatatea lui Septembrie o sa fie plecata. Succes tuturor. 

Mulțumesc tare mult,te pup💋💋

Link spre comentariu
Vizitator Alessia10
Acum 2 ore, Gogaie86 a spus:

Superbă Alessia. Am fost acum o oră la ea. Se poartă ca si cum ai fi cu iubita ta

❤❤❤ mulțumesc frumos

Link spre comentariu
Vizitator daniel312

Simpaticilor voi fii indisponibilă pana după ora 19,pupici❤❤

Esti preferata mea stii asta foarte bine dar nu e frumos sa pui omul pe drum si sa ai tel inchis si sa nu l anunti daca intervine ceva ... 😔 

Link spre comentariu
Vizitator Alessia10
Acum 32 minute, daniel312 a spus:

Esti preferata mea stii asta foarte bine dar nu e frumos sa pui omul pe drum si sa ai tel inchis si sa nu l anunti daca intervine ceva ... 😔 

Simpaticilor voi fii indisponibilă pana după ora 19,pupici❤❤

Link spre comentariu

La 28.08.2021 la 13:49, Alessia10 a spus:

Îmi cer scuze pentru disconfortul creeat,nu ești om de făcut drumuri degeaba,dar se mai ivește și la mine câte ceva,nu vreau sa-mi caut scuze..a-ș fii nesimțită sa fac asta..promit ca mă voi revanșa față de tine,te pup om minunat!💋💋

Esti senzationala,iti multumesc pt ca mi ai raspuns.Adevarat,o femeie incredibila.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...