Sari la conținut

Alessia Top 0748982056.

user2387

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat
Acum 11 minute, Alessia10 a spus:

Cheers! 🤌🍷

Nu dau deloc de tine frumoaso.Sau nu mai dau,dar iti respect decizia,ma obijnuesc,cu greu,dar ma obijnuesc.

Vizitator Alessia10
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, futaciosu9494 a spus:

cum ma pot programa? ms🥰

Îmi lași un mesaj cu ora la care ai dorii programarea 💋 și în funcție de disponibilitatea mea îți voi răspunde și te voi programa❤

Vizitator david2020
Postat
1 oră în urmă, Alessia10 a spus:

Îmi lași un mesaj cu ora la care ai dorii programarea 💋 și în funcție de disponibilitatea mea îți voi răspunde și te voi programa❤

Dacă ai răspunde și la mesaje ..s-ar putea face și o programare,  dar e foarte greu de dat de tine din păcate,  probabil și din cauza programului pe care-l ai..mai încercăm!😊

Vizitator Alessia10
Postat

Dragilor programul meu sa încheiat!

Maine nu voi lucra,ne revedem luni🤗

David,am văzut mesajul tău.. voi ține cont luni de el!

Gogaie astăzi am avut programul încărcat,nu mai aveam cum sa iau nici.o programare,sper sa nu renunti sa ma contactezi❤

Seara frumoasa să aveti!💋💋

Vizitator daniel312
Postat
Acum 31 minute, Alessia10 a spus:

Dragilor programul meu sa încheiat!

Maine nu voi lucra,ne revedem luni🤗

David,am văzut mesajul tău.. voi ține cont luni de el!

Gogaie astăzi am avut programul încărcat,nu mai aveam cum sa iau nici.o programare,sper sa nu renunti sa ma contactezi❤

Seara frumoasa să aveti!💋💋

Uof si vroiam si eu maine papusica mica 😁 "M'e" dor de tine ❤😘 De msg meu vei tine cont ? 😁 Pupici multi 😘😘😘

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna Alessia. Tot incerc sa dau de tine dar nu raspunzi. O singura data am reusit sa ajung la tine. Se poate o programare astazi? Daca da zi-mi te rog la nr de tel te pot contacta, ca la cel din anunt nu am avut succes. Mersi!

Vizitator Alessia10
Postat
Acum 3 minute, Danyel40 a spus:

Buna Alessia. Tot incerc sa dau de tine dar nu raspunzi. O singura data am reusit sa ajung la tine. Se poate o programare astazi? Daca da zi-mi te rog la nr de tel te pot contacta, ca la cel din anunt nu am avut succes. Mersi!

Bună Daniel,lasa.mi un mesaj te rog cu ora la care ai dorii programarea,am avut telefonul închis de aceea nu ai putut lua legătura cu mine..0748982056,pupici💋💋

Vizitator Vladescu86
Postat
Acum 28 minute, Alessia10 a spus:

https://linksharing.samsungcloud.com/dCNwx8G1NY5C pentru voi❤❤

Disponibilă dupa ora 14:30

Va puuup❤❤❤💋

Dacă-mi aduc bine aminte, așa erai îmbrăcată când te-am cunoscut😋...of Doamne, ce amintire "dulce "🥰🥰...

Ești superbă 😘😍🤩🤗

• Oras:Pitești
Postat

O tot ridicați pe asta în slăvii pe aici, am încercat de vreo câteva ori sa sun, i-am dat și mesaj, cum tot zice pe aici domne sa ii dai mesaj etc, și fix nimic, nu vreau să se înțeleagă că sunt frustrat sau altceva, dar și-a luat aere domnișoara, a văzut ca este căutată și gata acum face cum vrea cu clienții existenți, păi fetele pe București care chiar sunt top, răspund pe bune, eu i-am zis pass... O arăta ea bine, dar și seriozitate.... Se vede...măcar de ar răspunde, și sa programeze oamenii cum se laudă pe aici... Baftă băieții, mai sunt și fete top, față de ea pe oraș... 

• Like 1
Vizitator Alessia10
Postat
Acum 4 minute, MIKE2193 a spus:

O tot ridicați pe asta în slăvii pe aici, am încercat de vreo câteva ori sa sun, i-am dat și mesaj, cum tot zice pe aici domne sa ii dai mesaj etc, și fix nimic, nu vreau să se înțeleagă că sunt frustrat sau altceva, dar și-a luat aere domnișoara, a văzut ca este căutată și gata acum face cum vrea cu clienții existenți, păi fetele pe București care chiar sunt top, răspund pe bune, eu i-am zis pass... O arăta ea bine, dar și seriozitate.... Se vede...măcar de ar răspunde, și sa programeze oamenii cum se laudă pe aici... Baftă băieții, mai sunt și fete top, față de ea pe oraș... 

Nu vreau sa ma mai cert! Zic doar atât.. am doar 2 mâini,2 picioare! Și o singura p@@ă! Dacă ai vedea mesajele,apelurile mi-ai da dreptate! Unele persoane se chinuie de o săptămână chiar 2 sa ajungă la mine și nu ne sincronizam..dar nu fac atâta tam-tam..pentru că mai sunt și persoane înțelegătoare.. tu după 2 ore începi sa zbieri ca nu ți am răspuns,nu am timp și punct! 

Postat
Acum 6 minute, MIKE2193 a spus:

Degeaba reacționezi cu amuzament, dar așa este 

Postat
Acum 5 minute, Alessia10 a spus:

Nu vreau sa ma mai cert! Zic doar atât.. am doar 2 mâini,2 picioare! Și o singura p@@ă! Dacă ai vedea mesajele,apelurile mi-ai da dreptate! Unele persoane se chinuie de o săptămână chiar 2 sa ajungă la mine și nu ne sincronizam..dar nu fac atâta tam-tam..pentru că mai sunt și persoane înțelegătoare.. tu după 2 ore începi sa zbieri ca nu ți am răspuns,nu am timp și punct! 

Fi atentă, acum ceva zile te-am sunat, azi nu te-am sunat eu, mă confunzi, până acum nu ți-am postat pe topic dacă nu mă înșel,nici nu am nevoie să mă milogesc de tine, cum o fac majoritatea pe aici, nu te contrazic că te sună mulții, așa o fii, nici eu nu mă cert doar am zis asa, spor și baftă atunci 👍

Vizitator Vladescu86
Postat
Acum 40 minute, MIKE2193 a spus:

Prietene, de când mi-am făcut cont, nu am văzut nicio recenzie de-a ta. Vad ca din februarie ai 35 postări, recenzii...nu știu.🤔

Deodată, văd că ești deranjat ca "asta" nu-ti răspunde la telefon/mesaje...

Nu mai bine, te vaiti tu în "liniste" ca pana acum și nu mai faci "tam-tam" degeaba?

Dacă vrei sa-ți aduci aportul, baga și recenzii ca de "carcoteala" este plin pe aici...

Voi nu vreți sa înțelegi ca nu este fizic posibil sa răspunzi la zeci/ sute de mesaje/telefoane în fiecare zi și sa mai și "prestezi".

Este simpla treaba, vrei sa ajungi la o fata de Top, insista frate pana-ti răspunde...dacă vrei.

Dacă nu, te vaiti ca ai dat câteva telefoane/mesaje sau replici de genul " ce ma, ma rog eu cu bani de tine...plm".

Când cererea (noi) este mult mai mare decât oferta ( fata respectiva, sa vb la general) se ajunge și aici...nu este prea complicat de înțeles, zic eu.

Bafta

Vizitator Knoxx
Postat
1 oră în urmă, Alessia10 a spus:

Adevărat, și unii mai veterani la tine, nu am mai reușit sa te prindem, dar nu stau sa latru pe aici. Bine, nu am insistat prea tare, ca nu imi place sa stau la coada la pâine, d-apai sa fut 😉

Probabil astia care latră aiurea nu au reușit sa ajungă niciodată și își varsă frustrarea pe forum.

Oricum ai fost și ești nr1, mai ales cu serviciile astea noi, e clar ca nu ai adversară în Pitești.

Vizitator daniel312
Postat
Acum 2 minute, Alessia10 a spus:

Frumosilor,programul meu sa încheiat,ne revedem mâine dupa ora 14:00

Va pup și seara minunata sa aveți!💋

https://linksharing.samsungcloud.com/wanYEHkh2OtK pentru voi❤

Aoleo ce ai tu acoloo ❤❤❤ Esti perfecta pitico 😘 Seara frumoasa (ca tine) si tie 😘

Vizitator Vladescu86
Postat
Acum 54 minute, Alessia10 a spus:

Frumosilor,programul meu sa încheiat,ne revedem mâine dupa ora 14:00

Va pup și seara minunata sa aveți!💋

https://linksharing.samsungcloud.com/wanYEHkh2OtK pentru voi❤

Da, ce sa mai zic...😅😋.

Ti-am lăsat un mesaj, răspunzi când poti tu, nicio grabă 😅😊.

Te pup🥰😘😍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...