Zenon1 Reputație: 79 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Se pare ca anul incepe cu vesti bune !!!
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 53 minute, Alessia3 a spus: La mulți ani oameni frumoși! Un an nou fericit vă doresc! ❤❤ Cu revenirea mă mai gândesc.. dacă sunteți cuminței🤭😅 La multi ani 🥳 Un an nou minunat precum esti tu 🥰 🤗😘
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Ianuarie 2, 2022 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Postat Ianuarie 2, 2022 1 oră în urmă, Alessia3 a spus: La mulți ani oameni frumoși! Un an nou fericit vă doresc! ❤❤ Cu revenirea mă mai gândesc.. dacă sunteți cuminței🤭😅 bine ca nu am baut sampania singur de suparare, o pastrez pentru primavara 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 1 oră în urmă, Alessia3 a spus: La mulți ani oameni frumoși! Un an nou fericit vă doresc! ❤❤ Cu revenirea mă mai gândesc.. dacă sunteți cuminței🤭😅 An nou fericit și frumos ca tine🥰🥰🥰.
vali1980xxx Reputație: 36 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 2, 2022 La mulți ani! Te asteptam frumoaso.
mrs3 Reputație: 159 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 2 ore, Alessia3 a spus: La mulți ani oameni frumoși! Un an nou fericit vă doresc! ❤❤ Cu revenirea mă mai gândesc.. dacă sunteți cuminței🤭😅 La multi ani!!! Cu revenirea... miroase a bine cum ar veni🤣🤣🥂
Vizitator Alessia3 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 https://linksharing.samsungcloud.com/wQreKCRxmy4n 🤭😅❤
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 11 ore, Alessia3 a spus: La mulți ani oameni frumoși! Un an nou fericit vă doresc! ❤❤ Cu revenirea mă mai gândesc.. dacă sunteți cuminței🤭😅 Te așteptăm, frumoaso!
radub20000 Reputație: 33 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 5 ore, Alessia3 a spus: https://linksharing.samsungcloud.com/wQreKCRxmy4n 🤭😅❤ Superba ca intotdeauna. La multi ani! Sa ai parte de un an plin de reusite!
gunit183 Reputație: -3 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 17 ore, Alessia3 a spus: https://linksharing.samsungcloud.com/wQreKCRxmy4n 🤭😅❤ Superba❤️❤️❤️
v.antonov Reputație: 634 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Postat Ianuarie 4, 2022 La 02.01.2022 la 20:19, Alessia3 a spus: La mulți ani oameni frumoși! Un an nou fericit vă doresc! ❤❤ Cu revenirea mă mai gândesc.. dacă sunteți cuminței🤭😅 La multi ani frumusete!!! Anul acesta il facem memorabil…. Observi ce forum frumos avem…. Observi si cat de mult esti dorita….. Sa nu mai zic…ca @bogdan icx te asteapta cu champagne. Iar noi ……te asteptam ca pe Mos Craciun…. Ma astept sa scriem impreuna povesti cat de curand……..iar cand zic impreuna…..ma refer la tot forumul (baietii buni…se stiu ei) La multi ani fratilor. Sa avem cel mai bun an de pana acum! Ciocane tari ! @Alessia3 see u soon !❤️🥂 1
gkdfkgf Reputație: 12 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Costesti Oras:Costesti Postat Ianuarie 4, 2022 Salutare, am văzut din întâmplare că are anunț pe Bacău. Si arată din ce in ce mai bine vad, piercing sfârcuri, poate pune și jos...
Vizitator Alessia3 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 47 minute, gkdfkgf a spus: Salutare, am văzut din întâmplare că are anunț pe Bacău. Si arată din ce in ce mai bine vad, piercing sfârcuri, poate pune și jos... Tot ce e posibil 🤭
fratelo 1968 Reputație: 5540 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Băieții din Argeș te așteaptă 💗💗👍. Ce zici🥰
mrs3 Reputație: 159 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 4, 2022 Care te combini cu mine la combustibil sa dam o fuga până la Bacău?😜🤦🏻 2
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 20 minute, mrs3 a spus: Care te combini cu mine la combustibil sa dam o fuga până la Bacău?😜🤦🏻 Ar fi de făcut un we pe la Bacău, în 3-4 inși. Ne incadram și cu o mașină și un apartament, ceva...😅😅. Off, dacă eram mai tânăr cu 5-10 ani😁😜🤭
danni1974 Reputație: 149 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 4, 2022 36 minutes ago, mrs3 said: Care te combini cu mine la combustibil sa dam o fuga până la Bacău?😜🤦🏻 Fuck, tocmai am trecut prin Bacău!
v.antonov Reputație: 634 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Postat Ianuarie 4, 2022 😂😂😂😂 Nu sunteti pe craca voastra….😂😂😂 @Alessia3 ce le ai facut fata???? Fa un efort si vino pana la Pitesti ca e suspin mare dupa tine….. ❤️ Voi va ganditi, dragi confrati…… cat se bucura forumul din Bacau de fata noastra????😂😂😂
Vizitator Alessia3 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2022 Postat Ianuarie 4, 2022 Doamne ce îmi vad ochii pe aici🤣🤣🤣 Vă pup oameni dragi!❤❤❤ https://linksharing.samsungcloud.com/rbKFqX1iod9o pentru voi😋🧨
mrs3 Reputație: 159 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 4, 2022 Eeee bine, dacă nu vreți ma duc singur😂
max2506 Reputație: 25 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 18 minute, mrs3 a spus: Eeee bine, dacă nu vreți ma duc singur😂 Vine ea singură stai liniștit. In Pitești sunt mai multi oameni cu bani decât în Bacău. 1
danni1974 Reputație: 149 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 4, 2022 1 hour ago, Alessia3 said: Doamne ce îmi vad ochii pe aici🤣🤣🤣 Vă pup oameni dragi!❤❤❤ https://linksharing.samsungcloud.com/rbKFqX1iod9o pentru voi😋🧨 Uaaaai de capuuuu' meeeu, vorba lui Dorel!
FutProst Reputație: 2 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Home Oras:Home Postat Ianuarie 4, 2022 Acum 3 ore, max2506 a spus: Vine ea singură stai liniștit. In Pitești sunt mai multi oameni cu bani decât în Bacău. Exact de asta a plecat. Datorită celor care cred că dacă dau un ban, o cumpără cu totul și își pot arunca gunoiul pe ea...
danni1974 Reputație: 149 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 4, 2022 1 hour ago, FutProst said: Exact de asta a plecat. Datorită celor care cred că dacă dau un ban, o cumpără cu totul și își pot arunca gunoiul pe ea... "Tarani" sunt peste tot, asa ca remarca ta nu cred ca are legatura cu plecarea ei.
mrs3 Reputație: 159 Postat Ianuarie 4, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 4, 2022 Eu zic să o asteptam cum se cuvine... băieții care știu sa respecte o fata va stii ce inseamna ,,cum se cuvine" 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum