mitzaxxx Reputație: 1 Postat Ianuarie 25, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 25, 2022 Acum 16 ore, Alessia3 a spus: https://linksharing.samsungcloud.com/lZqYULLFic7a doar știți ca îmi place sa va "atâț" putin🤣🥰🥵❤ Te așteptăm 😰😰
mrs3 Reputație: 159 Postat Ianuarie 26, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 26, 2022 Nu suntem niște falși îți spunem cu toată sinceritatea, și noi vrem să te pupăm asa că hai la noi la night club 🤣😘 1
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2022 Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 23 minute, Alessia3 a spus: Hei dragilor! Zilele viitoare voi avea în plan sa revin la voi!🥰🥰🤗 Voi revenii cu detalii legate de locatie și restul 💋 Pupiciiii💋💋🤗❤
argeseanul Reputație: 8 Postat Ianuarie 31, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 31, 2022 Te așteptăm cu drag !
00001 Reputație: 15 Postat Ianuarie 31, 2022 Postat Ianuarie 31, 2022 La 24.01.2022 la 23:35, usersecret a spus: Mai reportează serviciile... nu o spun din răutate... poate pierzi un client, doi noi,... nu fiecare caută în spate... 🙃 👍
Danyel40 Reputație: 56 Postat Februarie 1, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 1, 2022 14 hours ago, Alessia3 said: 💋💋🤗❤ Ai revenit Alessia? Abia astept sa te vizitez din nou 😘😘😘
00001 Reputație: 15 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 La 24.01.2022 la 23:35, usersecret a spus: Mai reportează serviciile... nu o spun din răutate... poate pierzi un client, doi noi,... nu fiecare caută în spate... 🙃 👍si locatia
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2022 Postat Februarie 1, 2022 Acum 17 ore, Alessia3 a spus: Hei dragilor! Zilele viitoare voi avea în plan sa revin la voi!🥰🥰🤗 Voi revenii cu detalii legate de locatie și restul 💋 Pupiciiii💋💋🤗❤
Danyel40 Reputație: 56 Postat Februarie 5, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 5, 2022 Alessia te asteptam! Cand preconizezi ca ajungi la noi? 😘😘😘😘
Vizitator david2020 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 La 31.01.2022 la 21:03, Alessia3 a spus: Hei dragilor! Zilele viitoare voi avea în plan sa revin la voi!🥰🥰🤗 Voi revenii cu detalii legate de locatie și restul 💋 Pupiciiii💋💋🤗❤ Ai ajuns la noi??
00001 Reputație: 15 Postat Februarie 6, 2022 Postat Februarie 6, 2022 Acum 1 minut, david2020 a spus: Ai ajuns la noi?? Interesat si eu
FutProst Reputație: 2 Postat Februarie 7, 2022 Oras:Home Oras:Home Postat Februarie 7, 2022 Cam un mesaj pe săptămână... Se anunță revenirea! Sună incitant! Apar speranțele... In schimb se cam prelungește amăgirea! Tot ce sper este să nu rămână doar dezamăgirea!
Danyel40 Reputație: 56 Postat Februarie 8, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 8, 2022 Hai Alessia! Te mai lasi mult asteptata? 😘😘
havana Reputație: 336 Postat Februarie 8, 2022 Oras:Cuba Oras:Cuba Postat Februarie 8, 2022 bai dar voi chiar nu intelegeti ca nu e pregatita ? ca daca zic de peste va simtiti ofensati si voi si ea
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Februarie 8, 2022 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Postat Februarie 8, 2022 Acum 11 minute, havana a spus: bai dar voi chiar nu intelegeti ca nu e pregatita ? ca daca zic de peste va simtiti ofensati si voi si ea asa si ? nu vad scopul vorbelor tale ? sensul, la ce folosesc ? ...daca taceai filozof ramaneai. te-ai simtit sa dai tu explicatii in locul ei ? nu cred ca avea rost din moment ce nu-i porti de grija .. ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”
mrs3 Reputație: 159 Postat Februarie 8, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Februarie 8, 2022 Acum 2 minute, bogdan icx a spus: asa si ? nu vad scopul vorbelor tale ? sensul, la ce folosesc ? ...daca taceai filozof ramaneai. te-ai simtit sa dai tu explicatii in locul ei ? nu cred ca avea rost din moment ce nu-i porti de grija .. Omul este complexat îți dai seama a mai comentat aiurea la adresa ei... 1
Vizitator Alessia3 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2022 Postat Februarie 9, 2022 La 08.02.2022 la 15:26, havana a spus: bai dar voi chiar nu intelegeti ca nu e pregatita ? ca daca zic de peste va simtiti ofensati si voi si ea 🤣🤣🤣 Glumeț rau ești tu! Prefer sa ma abțin și sa nu mai bag în seama vorbele voastre..vad ca nici bine nu am venit la voi și începem de la capăt cu aceleași chestii ca de fiecare data! Indiferenta doare mai mult..și asta voi face de acum încolo.. indiferent ce veți avea de comentat! Seara frumoasa! 😌
00001 Reputație: 15 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 Acum 7 ore, Alessia3 a spus: 🤣🤣🤣 Glumeț rau ești tu! Prefer sa ma abțin și sa nu mai bag în seama vorbele voastre..vad ca nici bine nu am venit la voi și începem de la capăt cu aceleași chestii ca de fiecare data! Indiferenta doare mai mult..și asta voi face de acum încolo.. indiferent ce veți avea de comentat! Seara frumoasa! 😌 Cel mai bine este asa. Sa fi indiferenta. Te pup si te astep cat mai repede .
Danyel40 Reputație: 56 Postat Februarie 10, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 10, 2022 9 hours ago, Alessia3 said: 🤣🤣🤣 Glumeț rau ești tu! Prefer sa ma abțin și sa nu mai bag în seama vorbele voastre..vad ca nici bine nu am venit la voi și începem de la capăt cu aceleași chestii ca de fiecare data! Indiferenta doare mai mult..și asta voi face de acum încolo.. indiferent ce veți avea de comentat! Seara frumoasa! 😌 Buna Alessia! Sa inteleg ca ai ajuns? Din vorbele tale? Te pup 😘😘🤗🤗
v.antonov Reputație: 634 Postat Februarie 10, 2022 Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti Postat Februarie 10, 2022 buna seara @Alessia3 ….. Cand ajungi frumoaso? Te astept de multa vreme…. 1
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 🤣🤣🤣 Mama, mama, zici că sunteți niște copii în Ajunul Crăciunului și nu mai aveți răbdare să deschideți cadourile...😅 Fraților, a zis fata ca revine cu detalii legate de locație, servicii, prețuri, când ajunge... Dacă nu a zis nimic până acum, ori nu știe clar când ajunge, ori ne lasă să "fiarbă sângele ".🤭😅 În ambele situații, eu zic să avem puțin mai multă răbdare, dacă postează în fiecare zi cineva întrebări de genul : " Ai venit? Când vii? Ai ajuns", nu rezolvăm nimic și mai umplem și topicul degeaba. Dacă își dorea să ne spună, o făcea până acum, corect? Știu că suntem dornici s-o revedem sau s-o întâlnim, după caz, dar haideți să avem răbdare, părerea mea...n-au întrat zilele-n sac. Baftă 😉
delimitator Reputație: 528 Postat Februarie 10, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 10, 2022 Acum 20 minute, Vladescu86 a spus: 🤣🤣🤣 Mama, mama, zici că sunteți niște copii în Ajunul Crăciunului și nu mai aveți răbdare să deschideți cadourile...😅 Fraților, a zis fata ca revine cu detalii legate de locație, servicii, prețuri, când ajunge... Dacă nu a zis nimic până acum, ori nu știe clar când ajunge, ori ne lasă să "fiarbă sângele ".🤭😅 În ambele situații, eu zic să avem puțin mai multă răbdare, dacă postează în fiecare zi cineva întrebări de genul : " Ai venit? Când vii? Ai ajuns", nu rezolvăm nimic și mai umplem și topicul degeaba. Dacă își dorea să ne spună, o făcea până acum, corect? Știu că suntem dornici s-o revedem sau s-o întâlnim, după caz, dar haideți să avem răbdare, părerea mea...n-au întrat zilele-n sac. Baftă 😉 Mda Vladescu,mda 1 1
Vizitator Alessia3 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 Hei frumosilor! Momentan sunt prinsa cu câteva chestii,le rezolv și vin cât de repede pot!😅💋 P.S:Ma bucura faptul ca vad atat de nerăbdători sa ma vedeți 😊💋💋
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 Acum 3 minute, Alessia3 a spus: Hei frumosilor! Momentan sunt prinsa cu câteva chestii,le rezolv și vin cât de repede pot!😅💋 P.S:Ma bucura faptul ca vad atat de nerăbdători sa ma vedeți 😊💋💋 Spor in rezolvarea "chestiilor" mai repede 😅🙈😁✌🥰😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum