deepthrot Reputație: 1 Postat Octombrie 12, 2020 Postat Octombrie 12, 2020 A fost cineva la fetele de la cofetaria adrian pe republicii?
jardel Reputație: 1236 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:privat Oras:privat Postat Octombrie 13, 2020 Da am fost eu, sunt de treaba fetele, 5 lei savarina/6 lei sarlota, cafea de la aparat e chiar buna.Cand am fost eu aveau alt peste, unu' poreclit Andrei, nu Adrian. 3
deepthrot Reputație: 1 Postat Octombrie 13, 2020 Autor Postat Octombrie 13, 2020 Ce tare esti broo, mirosea pe acolo a guvizi eu sunt un casalot nu inot printre pestisori dastia mici 😂😂😂😂
sorinph Reputație: 867 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 13, 2020 Ce tare esti broo, mirosea pe acolo a guvizi eu sunt un casalot nu inot printre pestisori dastia mici da coaie, ne am prins ca esti bombardierul cel mai cel.camd iti vei promova fata?
deepthrot Reputație: 1 Postat Octombrie 13, 2020 Autor Postat Octombrie 13, 2020 Sorinph era o gluma bosh..........sper ca sti ce este aia
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum