Sari la conținut

Prosteala pentru prosti

Postări Recomandate

Postat

Buna seara,

E o chestie care ma bulverseaza in ultimul timp pe forum. Cum este posibil ca cineva sa sustina sus si tare ca o chestie este alba cand de fapt este neagra evident? Mi se pare ca ni se insulta inteligenta, chiar suntem luati de prosti?
Si in plus sa convinga si alte persoane, futaciosi, sa sustina si ei ca este alba. De fapt cred ca asta este partea mai nasoala, ca minciuna se rasfrange tot asupra noastra. Se va ajunge sa nu mai avem incredere in ce se scrie pe forumul asta. In loc sa apara adevarul si sa fie descoperite tepele si jumatatile de masura o sa apara ceea ce trebuie pentru anumite persoane (si nu, nu ma refer la Pisicuts). Si interesele persoanelor respective nu prea se pupa cu interesele consumatorilor de dame de companie.
Sa fie asta mersul forumului si trebuie sa ne resemnam?
Imi cer scuze pentru cei care nu inteleg nimic din ceea ce scriu aici dar cei cu mintea agera cred ca vor intelege.
A si postul asta ar putea fi un pamflet, ma mai gandesc.

• Like 3
Postat

Topicul asta a batut recordul. In ce fel ? Pai sa vedem. Dupa deschiderea oricarui topic erau unul,doua...cateodata chiar trei raspunsuri care aveau legatura cu topicul dupa care se pierdea firul discutiei initiale.

La topicul asta,nici macar primul care a postat nu a raspuns la ce trebuia.

Bine,pe pisic nu-l punem la socoteala, el acum invata sa puna gifuri si face practica.

Revenim la ce spune jack : 

Buna seara,

E o chestie care ma bulverseaza in ultimul timp pe forum. Cum este posibil ca cineva sa sustina sus si tare ca o chestie este alba cand de fapt este neagra evident? Mi se pare ca ni se insulta inteligenta, chiar suntem luati de prosti?
Si in plus sa convinga si alte persoane, futaciosi, sa sustina si ei ca este alba. De fapt cred ca asta este partea mai nasoala, ca minciuna se rasfrange tot asupra noastra. Se va ajunge sa nu mai avem incredere in ce se scrie pe forumul asta. In loc sa apara adevarul si sa fie descoperite tepele si jumatatile de masura o sa apara ceea ce trebuie pentru anumite persoane (si nu, nu ma refer la Pisicuts). Si interesele persoanelor respective nu prea se pupa cu interesele consumatorilor de dame de companie.
Sa fie asta mersul forumului si trebuie sa ne resemnam?
Imi cer scuze pentru cei care nu inteleg nimic din ceea ce scriu aici dar cei cu mintea agera cred ca vor intelege.
A si postul asta ar putea fi un pamflet, ma mai gandesc.

jack, eu cred despre mine ca am mintea agera ( :P ) , dar nu am inteles nimic din ce ai spus tu. Spune frate cu subiect si predicat  ca asa chiar ca nu mai intelege nimeni nimic si se pierde ( oare ? ) credibilitatea forumului.

• Like 1
Postat

Topicul asta a batut recordul. In ce fel ? Pai sa vedem. Dupa deschiderea oricarui topic erau unul,doua...cateodata chiar trei raspunsuri care aveau legatura cu topicul dupa care se pierdea firul discutiei initiale.

La topicul asta,nici macar primul care a postat nu a raspuns la ce trebuia.

Bine,pe pisic nu-l punem la socoteala, el acum invata sa puna gifuri si face practica.

Revenim la ce spune jack : 

jack, eu cred despre mine ca am mintea agera ( :P ) , dar nu am inteles nimic din ce ai spus tu. Spune frate cu subiect si predicat  ca asa chiar ca nu mai intelege nimeni nimic si se pierde ( oare ? ) credibilitatea forumului.

Las-o asa Oly, sa zicem ca am vorbit eu aiurea. Sa zicem ca m-am referit la recenzii, ca sa nu o las chiar in coada de peste. Oricum e intresant, dupa cum zici si tu, ca la cate vizualizari a avut topicul nu s-a bagat nimeni macar sa intrebe despre ce e vorba, bine in afara de Pisicutz.

• Like 1
  • Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Credibilitate, cu timpul, poti acorda unui user, dar nu putem generaliza pentru intregul forum.

Daca se spune ca in orice turma e o oaie neagra, eu as spune ca, din pacate, am ajuns sa caut oi albe… si aici ma refer la oameni in general.

Au ramas tot mai putini cei care spun lucrurilor pe nume.

Eu ma bucur ca ei exista. :hihat

Prosteala si vrajeala a devenit un stil de viata pentru multi, e ceva „normal”.

Just ignore it.

:hug1

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

JackBlack, ok... despre ce "vorbesti"? Explica-ne fara sa o dai la coteala, fii barbat sau las-o moarta. Pune degetul exact pe ce te deranjeaza. Asa daca vorbim la general... mai bine lasa...

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

In "traducerea" mea, Jack se refera la fitofagii de pe forum care-si promoveaza marfa si sunt sprijiniti si de cativa forumisti care pentru anumite avantaje (fie tarif redus, fie extra-time sau extra servicii) sunt de acord sa minta in recenzii.

• Like 4
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Am vrut sa scriu ceva si eu, dar m-am resemnat, oricum nu intereseaza pe nimeni parerea mea. 

• Like 3
Postat

Am vrut sa scriu ceva si eu, dar m-am resemnat, oricum nu intereseaza pe nimeni parerea mea. 

pe mine ma interesa!

In "traducerea" mea, Jack se refera la fitofagii de pe forum care-si promoveaza marfa si sunt sprijiniti si de cativa forumisti care pentru anumite avantaje (fie tarif redus, fie extra-time sau extra servicii) sunt de acord sa minta in recenzii.

fitofagi....fitofage!

• Like 3
Postat

Domnilor dati-va drumul la gura... si eu am observat ca este ceva in neregula cu forumul acesta si ca nu se mai bazeaza doar pe orientare si indrumare.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Domnilor dati-va drumul la gura... si eu am observat ca este ceva in neregula cu forumul acesta si ca nu se mai bazeaza doar pe orientare si indrumare.

pre_1383660946__adn55ed_460sa.gif

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Da tu de ce nu iti dai drumul la gura? =)) O ai plina cu altceva? Sau cum ? =)) imi pare rau , nu m-am putut abtine.

• Like 1
Postat

fitofagi....fitofage!

Se pare ca n-am vorbit degeaba :138x

@Clontosul sa minta in recenzii e putin spus. Ca sa nu mai zic de "atacul clonelor".

Ma intreb cat de distrus ar trebui sa fii ca sa faci o recenzie "la comanda":

- Cum sa fie recenzia? Cu de toate?

- Nu, fara sare, piper, 10 la oral si normal si mai usor cu masajul ca nu-l diger, 7-8 e bine

- Bagam si niste FK?

- Da, da si nu uita sa pui 10 minute in plus la sfarsit si pupici dulci.

@johnholmes, cum se zice: piariste sau PR-iste? Credeam la un moment dat ca activitatea de PR este de mult apusa dupa ce se lasase cu niste banari.

De ce crezi ca nu intererseaza pe nimeni parerea ta. Si pe mine ma intereseaza de exemplu.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...