Sari la conținut

Teapa 0723 965 095

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salutare Domnilor,

Prima recenzie a mea la adresa unei domnisoare, dar din pacate nu una tocmai buna!

Anuntul aparut undeva in cuget, nu mai gasesc link din pacate. Ideea e ca am notata nr de telefon si cand am scapat de" bagaj" am facut vorbele cu d-soara, care, ca de obicei se batea cu pumnul in piept pt veridicitatea pozelor. Poze ce pareau oarecum reale, dupa decorul unde dansa aparea...

In fine 2 zile la rand , ba e ocupata, ba peste 20 min, etc, azi am reusit sa stabilesc cu ea intalnirea

Locatie undeva mai jos putin de Galeriile Soveja, etaj 3 un app normal, inchiriat.

Ocupante 2 fetite, dar nici una protagonista pozelor. Am zis dc tot am ajuns acolo sa ma risc la o bucata finalizare only, presimtind ca o ora ar fi inutil

Zis si facut, din 2 rele aleg, cea mai putin rea( in mintea mea) ::))

Baia ok, cu toate cele trebuincioase, intru ma fac ready de action, dameza explicand ca doar ce a iesit din dus inainte sa apar eu.... trec peste, intram in dormitor, locul cu pricina.

Aici ma intampina cu un corp dezolant, sani inexistenti ( dupa ce a zburat sutienul push up) un fund, neinteresant! Domnisoara parea ceva etnie turca, dar nu gitanes.

Oral= 6 cu plastic, cu maini, fara pic de implicare, fara pic de atentie asupra zonel adiacente.

Normal = 4 cu indulgenta. S-a pus pe spate fara car fara mar, o tona de lubrifiant si aveam impresia aia ca fut un sac gol!!!

Cel mai deranjant e ca la cateva minute de la inceperea actiunii au aparut niste miresme de saramura-plachie, de-ti venea sa rupi aderenta. Normal ca instantaneu cheful a fugit si el departe rau::))))

Ca sa nu-mi para rau am incercat pozitia capra gandindu-ma ca dc sunt mai departe de locul cu pricina, papilele olfactive nu-mi vor mai fii atat de afectate,dar necastigator, devenea din ce in ce mai persistent mirosul. Lista ar putea continua cu faptul ca d-soara era certata cu Gilletul :)))) si implicare = 0 din partea ei!

Long story short: Locatie= 8, Oral= 6, Normal=4, Anal=( nu vreau sa stiu ce ar fi iesit si de acolo::))), GFE= 0 cu felicitari

Halat 100 fin/200 ora. Proasta investitie!!!

Recomandarea mea nu incercati!

Bafta multa si intamplari mai fericite va doresc!

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...