Sari la conținut

PRIMA OARA IN ORASUL VOSTRU MONA MOLDOVEANCĂ 0746366899

Postări Recomandate

Postat

Neața!!! De astazi sunt disponibila la voi in oras doar ptr cateva zile,voi lucra doar pe baza de programări (10.00-21.00).

Prețuri:

â‰ï¸â‰ï¸â‰ï¸â‰ï¸

150 finalizarea (30min)

250 ora (60min)

Servicii:

âŒOral protejat/neprotejat daca igiena este impecabilă

âŒSex doar protejat

âŒ69

âŒFoot fetish

âŒUro (50lei extra)

âŒMasaj relaxare

âŒDominare soft/hard (50 lei extra)

âŒSex între sâni

âŒFinalizare accept doar corporală

âŒMici fantezii

âŒMasaj prostatic

âŒNU FAC ANAL,FINALIZAREA ORALA/FACIALÄ‚

Va pup si va îmbrățișez cu drag. O zi buna va doresc.🤗🤗🤗

https://nimfomane.com/forum/topic/165516-mona-moldoveanc%C4%83prima-dat%C4%83-la-voi-in-ora%C8%990746366899/

https://nimfomane.com/forum/topic/140436-moldoveanca-sexy-0746366899/

https://nimfomane.com/forum/topic/161949-prima-oara-in-orasul-vostru-mona-0746366899/

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Mai devreme am plecat si eu de la aceasta domnisoara, mi-a spus ca sunt primul client de cand a venit in Bacau. MI se pare o femeie foarte misto , cu forme foarte apropiate de ale Monei de la Top, chiar si la comportament se aseamana. Programarea am facut-o telefonic, respectata de ambele parti. Locatia e cunoscuta, undeva pe Titulescu. 

Am fost foarte placut impresionat cand am vazut-o, e o tipa voluptoasa, undeva pe la 30 de ani, cu ceva experienta in strainatate, dupa cum ea mi-a zis. Fiind dusat de acasa, am trecut direct la un oral facut ei, unde am gasit o pasarica foarte frumoasa si delicioasa, mai ales spre final, cand a si terminat, martore fiindu-mi spasmele ei care au tinut undeva la 1 minut. Apoi am schimbat cateva pozitii, dupa care bine transpirat si eu, am capitulat . Am mai stat cateva minute apoi de vorba, cat sa-mi trag rasuflarea, chiar ai ce discuta cu ea, este destul de vorbareata, nu te grabeste, nu se uita la ceas deloc. Am depasit timpul alocat , dar am plecat din proprie initiativa, ea spunand ca oricum isi ia ceva timp intre programari, cum e si normal.

Nu am sa dau note, pentru ca iar nu as putea sa fiu obiectiv, dar pentru mine a fost o experienta foarte placuta, alaturi de o femeie misto.

Nu face Fk, din pacate, nu face anal, iar e pacat, ca are un fund chiar potrivit.

Achitat 150 la inceput, pe care pot spune ca i-a meritat .

De revenit. cu siguranta, chiar e foarte ok pentru cei carora le plac femeile voluptoase.

Nu sta decat cateva zile in Bacau pentru prima oara, asa ca va recomand sa o faceti sa se simta bine aici si sa mai revina. Nu este de peste Prut, chiar daca e moldoveanca. E din zona noastra. Spor sa avem!

• Like 3
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Salutare, am vizitat in seara asta milfa" si pot sa confirm pozele , sunt reale ...locatie 8 , aspect 8 (milf),comunicare 9, servicii 9 , ON sustinut dar fara CIM , NP in mai multe pozitii, un adevarat tur de forta ,stie meserie", 69 , se vede experienta afara / nu te grabeste, chiar daca actiunea" a durat 1 h ...dtd 1:20 , cadou 250 lei ...Recomand...nu o ratati cat sta in Bacau !

• Like 2
Postat

Buna dragilor mâine voi reveni in Bacău ptr 2 zile. Programul meu va fi de la 10.00-21.00 nu lucrez mai târziu de ora stabilita si doar pe bază de programări.

Va pup si ne vedem mâine. O zi frumoasă va doresc. 🤗🤗🤗

P.S Voi ajunge dupa ora 12.00 in Bacău. 🤗🤗🤗

Postat

Bună dimineața dragilor sunt disponibila pana la ora 21.00. Va pup si va îmbrățișez k drag. O zi buna va doresc!!!🤗🤗🤗

Postat

Bună dimineața dragilor doar astazi voi mai fi la voi in oraș, ma găsiți pana la ora 21.00.

Va pup si va îmbrățișez cu drag. O zi frumoasa!!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...