Sari la conținut

Eva piercing zona intima 0729464217

rechinu00

Postări Recomandate

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
Pe la madama asta am trecut si eu, nu sunt multe de spus fiindca nu a fost o experienta nici prea slaba , dar nici prea memorabila ... :D

Locatia la A8, ok pentru tragere .  Madama se vede in poze, insa banuiesc ca sunt mai vechi , as zice ca acum a mai acumulat vreo 2 kg in plus, dar nu e deranjant, fizic e in continuare buna de pula, e cam de 8 spre 9  asa .... :lol:  

Servciile sunt standard o+n , la oral se descurca , face niste chestii interesante cu limba , scoala instrumentul si il pregateste de lupta , nota 8 per total. Nu accepta CIM 

Normal ok si acolo , se implica binisor, nota 8

Insa partea care da cu minus este la atitudine , nimfeta are o atitudine de "mare diva" venita aici in "satul" Galati , unde "taranii" nu o merita .... exact ce nu imi place mie la madamele venite in turneu de prin alte orase si dezamagite ca aici nu se inghesuie lumea sa stea la coada la usa lor ....  La atitudine primeste 5, nu te da afara pe usa din prima  ...  insa are o atitudine fix cat sa treaca  clasa :lol:

Note finale  

Fizic 8.50

Oral 8

Normal 8

Atitudine si GFE 5

======================

Media generala este 7.375, nu e deloc stralucita pentru Galati ..... :D ...... Halatul standard 100/200, si sincer nu o recomand decat daca mai lucreaza la atitudine .... :D .... insa oricum momentan s-a intors la Focsani , pare-se ca pe aici nu a facut multi purici :D

• Like 5

Postat

Sef...da' piercing in zona intima avea? :laugh2

Ca ma disperasera astea anu' trecut... erau vreo 4-5 anunturi prin vara de acest tip ;) Supa care s-au mutat toate [anunturile] la olteni :slap2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.