Vizitator edonii Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2020 Postat Octombrie 27, 2020 Am vizitato acum cateva zile pe Dana. Varsta 42. Inaltime 1.75. Blonda foloseste anunturi pe un site de matrimoniale ..vb cu ea pe whats app ,dupa cateva conversatii ,am ajuns sa ne gasim.. mi sa parut tipa putin sarita dupa fix dar am zis hai so incerc ,in realitate arata ok ,nu ar da de banuit ,insa cand incepe sa relationeze deja se observa ca tabla ia zburat dupa casa.. actiunea se petrece la et 10 pe str Brailei zona Neacsu.. ca si note 5 oral cu balonu ,nu avea dinti partea de jos 5 normal ..sta si se uita cu ochi in taval ,zici ca futi o papusa gonflabila 5 igiena ,nu sa spalat inainte de actiune ,parca ar fi venit un danf la un momendat dar bn ca am terminat rpd Cadou 50 lei ..nu se merita 5
amcuce_sefa Reputație: 468 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 27, 2020 Cu ceva timp în urmă am conversat pe whatsapp cu doamna, am blocat-o, altfel nu mai scăpăm de mesaje. Ce este destul de clar - e nebună !!! Fură curent !!! Schimbă subiectul fără nicio logică !!! Atenție mare la siguranța voastră, E INSTABILĂ PSIHIC și sunt foarte serios !!! 1
kitkatlove Reputație: 2721 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:_Galati, un sat asfaltat Oras:_Galati, un sat asfaltat Postat Octombrie 27, 2020 Am intrebat-o daca poata sa faca o ciorba si mi-a dat block ♥️ 2
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15767 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Octombrie 27, 2020 ..nu se meritaFelicitari pentru recenzie, data viitoare pune numaru fara spatii ca sa apara la cautare 0774550353 3
casanovabr Reputație: 32 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Brăila Oras:Brăila Postat Octombrie 29, 2020 Am purtat o conversație cu doamna... mi.a dat două poze...nu arată rău la 42 ai ei..Probabil si.a pus dintii jos ca mi.a trimis o poza sa imi arate ca nu are dinti sus..😅Faci treabă cu ea dacă o bagi la un duș înainte...E cam dereglată la mansardă..de regulă astea știu că se fut cu draci...In fine..o scurtă discuție cu ea sună așa..Ea - la cât iesi de la muncă?Eu - am intrat la 12 si ies la 1 dimineața Ea - si ce.mi spui mie ce faci tu..ce ma interesează 😅🤣😂
adyy23ady Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Postat Octombrie 29, 2020 Cred că mancati caca e la liber :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum