Sexything Reputație: 11039 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Noiembrie 7, 2013 De cand am fost micuta am auzit o replica care mi s-a intiparit bine in minte: Femeile nu sunt oameni.Binenteles,feminismul din mine a strigat ani la randul ca nu este asa. Insa cata rautate exista la femei.. nu intalnesti la nici un barbat. Binenteles ca nu pot generaliza,astfel incat sa spun ca toate femeile. Insa sunt multe specimene (scuzati limbajul) care nu merita sa fie numite oameni.Referitor la asta,va propun o lectura pe blogul meu:http://nimfomane.com/forum/blog/52/entry-353-fa-bine-si-asteapta-rau/ Si nu,nu e pentru a imi face reclama.Multumesc pentru atentie. Ancuta
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 7, 2013
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 7, 2013 De cand am fost micuta am auzit o replica care mi s-a intiparit bine in minte: Femeile nu sunt oameni.Nu, femeile nu sunt oameni, sunt comori, si ca sa le poti pastra cat mai mult, trebuiesc ingropate cat mai repede, sau femeia este un DAR, dar barbatul e un magar, ca isi baga pula in el de DAR. :laugh2
Sexything Reputație: 11039 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat Noiembrie 7, 2013 Unele fomei,Dinozaurule,sunt comori. Unele.
dinozauru Reputație: 835 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Noiembrie 7, 2013 Unele fomei,Dinozaurule,sunt comori. Unele. Corect Ancuto, my SexyQueen, foarte corect, UNELE, si din pacate foarte putine, din ce in ce mai putine si pe cale de disparitie!.Si eu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2013 Postat Noiembrie 7, 2013 Oooof,Ancuta,lumea e rea...ar fi timpul sa inveti asta Noi,femeile suntem mult mai altfel decat barbatii,noi suntem mai sentimentale.De aici si rautatea noastra,pentru ca orice facem punem suflet si daca vrem sa facem rau,o vom face din tot sufletul.Si vom gasi si cele mai dureroase locuri unde sa lovim,asta e.Dar in acelasi timp,tot noi suntem cele care iubim din toata inima,care ne daruim total,care ne transformam in leoaice,cand vine vorba sa-i aparam pe cei dragi noua.Fiecare,dar absolut fiecare dintre noi este vazut de unii,ca fiind un om bun,iar de altii ca fiind rau,josnic sau mai stiu eu cum.Asta din cauza,ca ne comportam altfel cu fiecare si toata lumea ne vede partile pe care le aratam.Imi pare rau,ca iar ai dat de probleme cu cineva,dar chiar crezi ca nu ar fi mai bine sa rezolvi aceste probleme in privat,cu persoana respectiva?
diaconescum Reputație: 394 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:none Oras:none Postat Noiembrie 7, 2013 Da, femeile au o rautate in ele, mai ales intre ele e jale.Am observat asta la munca intre colege, care nu se sufera se inteapa imediat daca au ocazia.Din cand in cand eran prins si eu in jocul lor dar destul de rar,,, bineinteles ca mai bine cedam decat sa ma pun cu nebunele.Sunt fericit acum ca nu mai am de-a face cu femei la jobul actual ... intodeauna a fost o problema pentru mine mai ales cand incercau sa isi faca interesul jucand cartea neajutoratelor,ca vezi doamne ele sunt femei si trebuie ajutate, ca e de datoria ta sa le ajuti, ca asa e normal, dupa care bineinteles ca uitau de ajutorul primit si tot asa... bagau vraja doar cand aveau nevoie, dupa care pauza. Un alt exemplu al rautatii femeilor.Barabatii pot avea prieteni pe viata, in cazul femeilor rar intalnesti asa ceva fiindca daca barbatii se cearta se impaca sau se bat oricum ar fi se rezolva problema pe fata si clar iar dupa o vreme redevin prieteni,dar in cazul femeilor nu se intampla acest lucru, ele tin minte o altercatie toata viata, cat traiesc si nu uita niciodata, nu lasa in urma nimic, pur si simplu fie se rafuiesc la infinit fie renunta la prietenie.In unele cazuri femeia mai are si obiceiul de a te bate la cap cu ceva (o greseala, un lucru rau etc) ani de zile,,, pana mori ...
Sexything Reputație: 11039 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat Noiembrie 7, 2013 Lara,dar nu am dat de probleme. Am vazut doar caracterul cuiva. Si mi s-a dovedit din nou ca multi oameni nu sunt ceea ce par.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2013 Postat Noiembrie 7, 2013 Lara,dar nu am dat de probleme. Am vazut doar caracterul cuiva. Si mi s-a dovedit din nou ca multi oameni nu sunt ceea ce par.Ma bucur atunci Nimeni nu e ceea ce pare Omul e in continua schimbare,astazi pare asa,maine pare altfel.... 1
petrinjel Reputație: 327 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Noiembrie 7, 2013 http://data1.whicdn.com/images/18456343/couple,kiss,love,cute,sweet,teen-1229513dcfb96b0423f7feb4ce3428f9_h_large.jpg 3
mario345 Reputație: 1143 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 7, 2013 Eu sunt de parere ca fiecare om trebuie luat asa cum e, cum iti pare la momentul respectiv. Omul e imprevizibil, chiar daca iti face o surpriza si face ceva care iese din tiparul care l-ai facut pt el asta nu inseamna ca e de condamnat (numai daca face o fapta reprobabila). Niciodata nu o sa stim tot despre cineva, de multe ori traiesti o viata langa un om si tot iti ofera surprize. Eu ii iert din start, reactionez dar nu ma supar, nu stiu tot (niciodata nu o sa stiu) de aceea nu pot sa-l condamn.
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 7, 2013 Mi se pare mie sau asta e (inca) un thread din categoria "bate saua sa priceapa iapa"? Am tot vazut in ultima vreme astfel de thread-uri "criptice", scrise retoric dar cu intentia evidenta de a face pe cineva anume sa se simta. In ce masura isi si ating aceasta tinta, mi-e teama ca-i alta discutie... No offence, nu caut nici un flame (pe cuvant!), ma gandesc doar ca de multe ori ar ajuta o exprimare mai... eu stiu, directa? (Daca am dat-o in bara cu presupunerea, inseamna ca tre' sa ma duc sa dorm...)
Sexything Reputație: 11039 Postat Noiembrie 7, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat Noiembrie 7, 2013 Da,sper si eu ca a priceput iapa,ca nu mai pot sa bat saua,ca ea nu are nici o vina.
JackBlack Reputație: 1026 Postat Noiembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2013 Da,sper si eu ca a priceput iapa,ca nu mai pot sa bat saua,ca ea nu are nici o vina. Saraca sa http://media.giphy.com/media/2vZ4On0ZqjuzC/giphy.gif
fanebabane Reputație: -446 Postat Noiembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2013 N-o fi ea om, da' si iapa trebe omenita daca vrei sa priceapa. http://s18.postimg.org/vtkkaqnrt/securedownload.jpg Nu mai bate saua, c-o omori! http://s18.postimg.org/tnq9g8kbd/securedownload_1.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum