roxyyyy Reputație: 2198 Postat Octombrie 28, 2020 Postat Octombrie 28, 2020 Buna ziua tuturor,După cum am scris și in titlul topicului sunt in căutarea unei chirii pe termen lung in Timisoara (ce sa fac dacă îmi place aici :) )Dacă cumva doriți sa ma faceți chiriașa unui apartament pe care îl dețineți sau aveți cunoștințe va rog frumos nu ezitați sa îmi lăsați un mesaj.P.s de preferat in zona centrala :) și vecini faini pt ccfdtig.Va mulțumesc! 3
irriducibili Reputație: 869 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Octombrie 28, 2020 Știi să gătești?
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Octombrie 28, 2020 Autor Postat Octombrie 28, 2020 Știi să gătești?Stiu :) 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2020 Postat Octombrie 28, 2020 Buna ziua tuturor,După cum am scris și in titlul topicului sunt in căutarea unei chirii pe termen lung in Timisoara (ce sa fac dacă îmi place aici :) )Dacă cumva doriți sa ma faceți chiriașa unui apartament pe care îl dețineți sau aveți cunoștințe va rog frumos nu ezitați sa îmi lăsați un mesaj.P.s de preferat in zona centrala :) și vecini faini pt ccfdtig.Va mulțumesc!Cred ca pana la urma ii scot io pa chiriașii actuali...afara. :laugh2Vorbim! ;)
marcusm Reputație: 927 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 29, 2020 Irriducibili,nu,i păcat să piardă timp cu gătitul? Eu i, aș găti ce îi place 1
irriducibili Reputație: 869 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Octombrie 29, 2020 Irriducibili,nu,i păcat să piardă timp cu gătitul? Eu i, aș găti ce îi place:) Eu știu că femeia îi gătește bărbatului, și foarte rar invers! Femeilele bune și de casă sunt pe cale de dispariție precum capra neagră sau floarea de colț. S-a uitat de cele trei categorii cum trebuie să fie o femeie - doamnă în societate, bună gospodină și... Destrăbălată în pat. Am întrebat ispre dacă știe să gătească pentru a nu bate la ochi :) în caz de se întreabă vecinii de ce este trafic mare la noua chiriașă, să poată zice că este bucătăreasă (mărinimoasă) și că oferă o masă caldă :) 4
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Postat Octombrie 30, 2020 P.s de preferat in zona centrala :) și vecini faini pt ccfdtig.Va mulțumesc!Da' el (ccfdtig) e fain? Că poate ajunge curvarul la vecini, dacă sunt așa faini. Beau un vin fiert, joacă o carte, spun bancuri ...
dau-la-buci-bine Reputație: 57 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 31, 2020 roxyyyy dragă as avea eu o varianta pt tine de chirie,un apartament cu 2 camere,foarță bună zona si linistită destul de aproape de fosta ta locație din sagului. te am vizitat imi esti foarte draga dar nu obisnuiesc sa scriu recenzii,dar sigur ma cunosti. Te pup
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Octombrie 31, 2020 Autor Postat Octombrie 31, 2020 roxyyyy dragă as avea eu o varianta pt tine de chirie,un apartament cu 2 camere,foarță bună zona si linistită destul de aproape de fosta ta locație din sagului. te am vizitat imi esti foarte draga dar nu obisnuiesc sa scriu recenzii,dar sigur ma cunosti. Te pupTe rog când ai timp disponibil sa vorbim suna-ma sau lasa-mi un mesaj.Iti mulțumesc frumos!❣️ 1
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Octombrie 31, 2020 Autor Postat Octombrie 31, 2020 Te rog când ai timp disponibil sa vorbim suna-ma sau lasa-mi un mesaj.Iti mulțumesc frumos!❣️Sau cred ca am vorbit deja :) Acum am văzut ora la care ai postat mesajul.Te pup! 1
l0gg4n Reputație: 45 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 31, 2020 Buna ziua tuturor,După cum am scris și in titlul topicului sunt in căutarea unei chirii pe termen lung in Timisoara (ce sa fac dacă îmi place aici :) )Dacă cumva doriți sa ma faceți chiriașa unui apartament pe care îl dețineți sau aveți cunoștințe va rog frumos nu ezitați sa îmi lăsați un mesaj.P.s de preferat in zona centrala :) și vecini faini pt ccfdtig.Va mulțumesc! Plata in natura ?
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Sau cred ca am vorbit deja :) Acum am văzut ora la care ai postat mesajul.Te pup! Dacă e să vii, vii singură sau cu... Chiar mi-aș face un abonament la ea . Îmi e dragă de mititica . :) Sau poate la amândouă. :)
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Postat Noiembrie 20, 2020 Dacă e să vii, vii singură sau cu... Chiar mi-aș face un abonament la ea . Îmi e dragă de mititica . :) Sau poate la amândouă. :)Îmi e draga și mie,cum facem atunci?:))50% aproape am convins-o. 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Îmi e draga și mie,cum facem atunci?:))50% aproape am convins-o. Aș vrea să mă duc eu după ea , dar acum e departe . Chiar vreau să continui o poveste ceva . ;) Rămăsesem la două capitole și vreau să văd finalul cum e .
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Postat Noiembrie 20, 2020 Aș vrea să mă duc eu după ea , dar acum e departe . Chiar vreau să continui o poveste ceva . ;) Rămăsesem la două capitole și vreau să văd finalul cum e .Stiu ce poate,o cunosc prea bine nu poate decât sa fie un final fericit :) 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Stiu ce poate,o cunosc prea bine nu poate decât sa fie un final fericit :) Hmmm ! Știi ce poate? Zici că știi mai bine decât mine? Deja mă simt gelos . Nu știu cum să îți explic , dar tu întotdeauna mi-ai făcut în ciudă cu pozele ei . Nu te liniște..aaa
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Postat Noiembrie 20, 2020 Hmmm ! Știi ce poate? Zici că știi mai bine decât mine? Deja mă simt gelos . Nu știu cum să îți explic , dar tu întotdeauna mi-ai făcut în ciudă cu pozele ei . Nu te liniște..aaaUrmează altele :) Doar recunoaște ca sunt și un fotograf bun și dorm liniștita :)) 2
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Noiembrie 20, 2020 Pijamale ai? :)
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Urmează altele :) Doar recunoaște ca sunt și un fotograf bun și dorm liniștita :)) Pozele? Cu acel balcon , cu acea baie , cu acel open space cu acel dormitor cu acel pat . Încă îmi răscolește amintiri frumoase, înca mă mai gândesc la ele și totuși... totuși nu te liniștești, dacă tot mi le aduci în prin plan amintirile, adu-mi și originalul . Sunt sigur că a citit și o recenzie de a mea din acea zona ... Cum suna?... Noroc că aveam numerele la mașină de Banat, Crișana. :)
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Pijamale ai? :) Nu trebuie , dormim fără și ne încălzim diferit . Fără centrală..:)
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Postat Noiembrie 20, 2020 Pozele? Cu acel balcon , cu acea baie , cu acel open space cu acel dormitor cu acel pat . Încă îmi răscolește amintiri frumoase, înca mă mai gândesc la ele și totuși... totuși nu te liniștești, dacă tot mi le aduci în prin plan amintirile, adu-mi și originalul . Sunt sigur că a citit și o recenzie de a mea din acea zona ... Cum suna?... Noroc că aveam numerele la mașină de Banat, Crișana. :) Sa vezi ca sunt fata de treaba am sa îți aduc și originalul,trebuie sa pui la bătaie o doza de cola și niște sorici de porc ca tot vin sărbătorile de iarna :))) 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Sa vezi ca sunt fata de treaba am sa îți aduc și originalul,trebuie sa pui la bătaie o doza de cola și niște sorici de porc ca tot vin sărbătorile de iarna :))) Eu rămăsesem că beau o bere cu ea , dar dacă pentru tine o cola și soric... Deal ! Spune-mi când și unde , anunță-mă cu ceva timp înainte și sa făcut. Să tai porcii și îți aduc șorici cât vrei . Ce nu fac eu pentru ea . Ce nu fac să o văd lângă mine pe la Timișoara. :)
roxyyyy Reputație: 2198 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Postat Noiembrie 20, 2020 Eu rămăsesem că beau o bere cu ea , dar dacă pentru tine o cola și soric... Deal ! Spune-mi când și unde , anunță-mă cu ceva timp înainte și sa făcut. Să tai porcii și îți aduc șorici cât vrei . Ce nu fac eu pentru ea . Ce nu fac să o văd lângă mine pe la Timișoara. :)Îmi place sa fac afaceri cu tine,ne înțelegem de minune :) Da acum cum facem?Normal trebuie făcută fapta și apoi rasplata,se poate cumva invers? :) 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2020 Postat Noiembrie 20, 2020 Îmi place sa fac afaceri cu tine,ne înțelegem de minune :) Da acum cum facem?Normal trebuie făcută plata și apoi rasplata,se poate cumva invers? :)Mă dezamăgești! Am crezut că ne înțelegem . Sunt un om de cuvânt, corect și îmi respect promisiunile.... Uite îți promit , ai cuvântul meu . Dacă de la tine se va întâmpla asta și de la mine ai răsplată. Întreabă pe ea restul.Înnebunesc dacă știu că nu mi-aș putea ține o promisiune, asta e stilul meu . Știe și cunoaște ea mai multe sau hai să îți mai explic ceva din recenzia mea la ea . Cum i-am greșit numele , promit că mă voi revanșa... I-am mai făcut o vizită? Da ! Așa că adu-o repede la Timișoara, eu mă ocup de cola și șorici, ți le las la ea, tu numai adu-o. :)
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 20, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Noiembrie 20, 2020 Ce nu fac eu pentru ea . Ce nu fac să o văd pe la Timișoara. :)Aș face și eu!! :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum