Sari la conținut

Recomandare?

Postări Recomandate

Vizitator bara77
Reputație: 0
Postat

amu cam o luna am intalnit pe cineva in germania ... mi-a recomnadat pe cineva Maria sau Mari....undeva in nufarul...pe langa scoala ghibu....stie cineva ceva ...sau e cu circuit inchis ..

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Da confrate, te asigur, merita, eate foarte de treaba, fara figuri. Te face sa te simti super

Vizitator jon21
Reputație: 0
Postat

Am fost la Florina face masaj cu finalizare la 150, Tipa e bomba si din ianuarie a zis ca face si masaj erotic exclusiv.

Salut cand ai fost la Florina ??zicea ca nu mai face masaj cu finalizare ..doar epilare si masaj normal...as fi curios și-a schimbat oferta?
  • Oras:La mine
  • Oras:La mine
Postat

Am fost la Florina face masaj cu finalizare la 150, Tipa e bomba si din ianuarie a zis ca face si masaj erotic exclusiv.

nah, nu prea cred. facea doamna, dar a renuntat la finalizari. 

masajul e bun si doamna cumsecade, dar nu cred ca obtii mai mult

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Daca esti civilizat primesti si labutza, dar discuti la fata locului, nu ceri aceste detalii la telefon.

Din pacate sunt o gramada de insi  care se comporta cu ea ca niste animale si este selectiva, foarte bine face.

Postat

0754521228 Irina , la aceasta doamna ați fost la masaj ? Nimeni nimic ? Cu finalizare fără as dori niște detalii nu as merge sa plătesc sa rămân cu outele umflate :) help Me

• Like 1

Postat

haladutu nu mai folosi numere de telefon pe care nu le cunosti  .puneti numerele tale sa fii cautat pt ce iti place tie .mare greseala ai facut cand ai pus numerele 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare