Sari la conținut

DOAMNA high class 0761.896.547

Postări Recomandate

Postat

DOAMNA high class, ofer sex total domnilor generosi, locatie de lux zona 1Mai. Sunt foarte eleganta, finuta si cu bun simt. Rog seriozitate. Poze reale,  

O stie cineva pe domnisoara? Dupa numarul de telefon nu da de nimic Gogul. O fi rebranduita? Pozele par reale..

Vizitator elmaestro
Reputație: 0
Postat

Salutare,

Am fost ieri acum 3 zile la ea. La telefon am intrebat-o de servicii, dupa o scurta discutie am ajuns la Vogue Alba Iulia. nu cuibul clasic :)

Ma intampina exact fata din poze, eu o luasem din anuntul unde erau alte poze. in fine, nu e o frumusete dar nici una de care sa fugi mancand pamantul. am zis hai sa stau daca tot am venit.

si de aici au inceput surprizele (negative)

1. nu face finalizare faciala asa cum spusese la telefon

2. in 2 secunde eram cu prezervativul pus

3. in 30 secunde mi-a zis sa imi dau drumul in prezervativ si nu pe sani. nu am zis nimic uimit de tupeu la care ea "ok, multumesc"

Dupa punctul 3 am oprit-o de la oral si am trecut in misionar, in 2 minute am terminat macar sa ma rezolv si sa plec odata.

Locatie: 8 (curat, un pic dezordine dar nimic deranjat. baia cu minimul necesar, suficient pt un dus

Aspect fata: 7 (nu e chiar urata, se vede si in poze)

GFE: 3 (probabil a crezut ca m-a prostit pt ca nu am luat-o la 11 m de toate schimbarile, mi-a indrugat mie diverse de serviciile ei, cand a scos cuvine gen "sloboz" m-am lamurit cu cine am de-a face

Oral: 8 spre 9 (nu ma plang, l-a facut ok, probabil ideal era sa imi dau drumul instant)

Normal: 7 (un pic miscare, un geamat, il notez mai mult de dragul notei ca mi-a stat gandul numai cum sa termin mai repede si sa plec)

Concluzie: nu e de revenit

Vizitator elmaestro
Reputație: 0
Postat

si tariful: 100 RON / finalizare

• Oras:offshore
  • Oras:offshore
Postat

E veche in meserie. E o stiu de vreo 2 - 3 ani. Schimba locatiile, telefoanele si preturile destul de des. De apreciat ca foloseste poze reale

Sigur are cateva topice pe la "de evitat" din cauza atitudinii si serviciilor.

Postat

De evitat clar....nu mai dau detalii, ar fi o ofensa adusa degetelor mele sa tastez pentru vaca asta.Luceaza de cel putin 6 ani, a fost si slaba, dar servicii tot sub orice critica.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...