caramida Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2013 Postat Noiembrie 8, 2013 DOAMNA high class, ofer sex total domnilor generosi, locatie de lux zona 1Mai. Sunt foarte eleganta, finuta si cu bun simt. Rog seriozitate. Poze reale, O stie cineva pe domnisoara? Dupa numarul de telefon nu da de nimic Gogul. O fi rebranduita? Pozele par reale..
marian175 Reputație: 912 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2013 O gasesti in topicul:0721394999 - BRUNETA senzuala, buna rau, 27 aniRebraduire
Vizitator elmaestro Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2013 Postat Noiembrie 8, 2013 Salutare, Am fost ieri acum 3 zile la ea. La telefon am intrebat-o de servicii, dupa o scurta discutie am ajuns la Vogue Alba Iulia. nu cuibul clasic Ma intampina exact fata din poze, eu o luasem din anuntul unde erau alte poze. in fine, nu e o frumusete dar nici una de care sa fugi mancand pamantul. am zis hai sa stau daca tot am venit. si de aici au inceput surprizele (negative) 1. nu face finalizare faciala asa cum spusese la telefon2. in 2 secunde eram cu prezervativul pus3. in 30 secunde mi-a zis sa imi dau drumul in prezervativ si nu pe sani. nu am zis nimic uimit de tupeu la care ea "ok, multumesc" Dupa punctul 3 am oprit-o de la oral si am trecut in misionar, in 2 minute am terminat macar sa ma rezolv si sa plec odata. Locatie: 8 (curat, un pic dezordine dar nimic deranjat. baia cu minimul necesar, suficient pt un dusAspect fata: 7 (nu e chiar urata, se vede si in poze)GFE: 3 (probabil a crezut ca m-a prostit pt ca nu am luat-o la 11 m de toate schimbarile, mi-a indrugat mie diverse de serviciile ei, cand a scos cuvine gen "sloboz" m-am lamurit cu cine am de-a faceOral: 8 spre 9 (nu ma plang, l-a facut ok, probabil ideal era sa imi dau drumul instant)Normal: 7 (un pic miscare, un geamat, il notez mai mult de dragul notei ca mi-a stat gandul numai cum sa termin mai repede si sa plec) Concluzie: nu e de revenit
Vizitator elmaestro Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2013 Postat Noiembrie 8, 2013 si tariful: 100 RON / finalizare
dubasaru Reputație: 46 Postat Noiembrie 8, 2013 Oras:offshore Oras:offshore Postat Noiembrie 8, 2013 E veche in meserie. E o stiu de vreo 2 - 3 ani. Schimba locatiile, telefoanele si preturile destul de des. De apreciat ca foloseste poze reale Sigur are cateva topice pe la "de evitat" din cauza atitudinii si serviciilor.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Noiembrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2013 fata asta cred ca a produs dinainte de majorat. eu o stiu de 6-7 ani in urma! nu a fost niciodata nimic de calitate! 1
baron Reputație: 89 Postat Noiembrie 9, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2013 Mai are topic aici.....cred ca trebuie unite. https://nimfomane.com/forum/topic/14710-0721394999-bruneta-senzuala-buna-rau-27-ani/?hl=%2B0721394999&do=findComment&comment=190200
giorge69 Reputație: 769 Postat Noiembrie 9, 2013 Postat Noiembrie 9, 2013 De evitat clar....nu mai dau detalii, ar fi o ofensa adusa degetelor mele sa tastez pentru vaca asta.Luceaza de cel putin 6 ani, a fost si slaba, dar servicii tot sub orice critica.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum