Sari la conținut

Renata 0752913067

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat
Acum 25 minute, chelariu a spus:

Salut, am fost la ea acum aproximativ 1 saptamana si sincer chiar sunt multumit. voi reveni la ea chiar maine ca tot am drum prin bv. Are un fund superb si chiar nu se uita la timp. Ca si minus pt mine nu ofera fk. 

Ai putea scrie o recenzie normala, dacă tot ai scris la ea pe topic ca ai vizitat-o 

Postat
Acum 1 minut, extraterestru78 a spus:

Ai putea scrie o recenzie normala, dacă tot ai scris la ea pe topic ca ai vizitat-o 

detaliaza te rog.ce anume ai vrea sa scriu? 

Postat
Acum 13 minute, chelariu a spus:

detaliaza te rog.ce anume ai vrea sa scriu? 

Eu nu trebuie sa detaliez nimic, tu trebuie sa detaliezi întâlnirea, ce puțin asa scrie în regulament, dacă nu vrei, nu-i nimic, dar nu prea cred ca userii sunt convinși de vizita

Postat
Acum 1 minut, extraterestru78 a spus:

Eu nu trebuie sa detaliez nimic, tu trebuie sa detaliezi întâlnirea, ce puțin asa scrie în regulament, dacă nu vrei, nu-i nimic, dar nu prea cred ca userii sunt convinși de vizita

Pai la inceput locatia a fost cam greu de gasit dar dupa 15 min de cautari pe acea strada am gasit locatia.prima impresie dupa ce a deschis usa a fost una incantatoare pt mine..o fata draguta cu un fund superb.Am optat pt o finalizare si totul a inceput cu un oral neprotejat nota 9.si dupa pus balonas a stat capra de unde ai o priveliste de vis.. Pert total multumit.achitat 100 lei

• Haha 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0752913067
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua dragilor , sunt disponibila pentru mai multe detalii contactați-mă pe wapp sau la telefon +40752913067

20210113_114948.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:München , Amsterdam, București
Postat
La 24.01.2021 la 16:42, chelariu a spus:

Pai la inceput locatia a fost cam greu de gasit dar dupa 15 min de cautari pe acea strada am gasit locatia.prima impresie dupa ce a deschis usa a fost una incantatoare pt mine..o fata draguta cu un fund superb.Am optat pt o finalizare si totul a inceput cu un oral neprotejat nota 9.si dupa pus balonas a stat capra de unde ai o priveliste de vis.. Pert total multumit.achitat 100 lei

achitat 100lei? 🤔 parca fata avea alte prețuri prin Brașov 

• Like 1
Postat
La 26.01.2021 la 15:10, robii112 a spus:

achitat 100lei? 🤔 parca fata avea alte prețuri prin Brașov 

Mi se pare ciudat la ce spune al nostru coleg , eu am dat 150 de lei , posibil sa  fie greșeală 🥰😊😊

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor am început programul si m am decis sa fac si deplasari pentru mai multe detalii la telefon sau wapp 0752913067

Postat
1 oră în urmă, renata225 a spus:

Buna dragilor am început programul si m am decis sa fac si deplasari pentru mai multe detalii la telefon sau wapp 0752913067

Buna dragut-o , ne poți detalia ( sau reîmprospătata memoria) serviciile ,pret , locație? ms.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Desigur dragilor am mai specificat si pe pagina trecut serviciile si preturile, dar asta nu e o problema mai spun încă o data .

150 lei fin ( o finalizare 30 min sau 39 min )

250 lei ora ( include doua finalizari )

Orala ( în funcție de igiena )

Normal ( protejat)

Masaj  de relaxare 

Mici fantezii

Si vreau sa mai specific ca la mine nu e nimic pe graba , va aștept cu drag și pentru mai multe detalii pot vorbi la telefon sau wapp 0752913067

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna scumpilor am început programul, ma puteți contacta pe wapp sau la telefon, pentru mai multe detalii sau programari +40752913067

IMG_20210130_120530_564.jpg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, maxibogger89 a spus:

Cand iti vine colega? 

O să anunțe ea pe topic ul ei 😘 ( asta ar fii luna care vine ) 

Postat

Salutare, las si eu o recenzie aici, poate ajuta pe cineva. 

Fata: 8, e draguta la fata, are trasaturi frumoase, cam 1.60 si vreo 45kg

Fizic: 9, aici sunt subiectiv, are niste sani micuti dar foarte misto, mie imi plac asa

ON: 8, fara atentie la sateliti, dar umed si relativ adanc, cat se poate in cazul meu, ca o am "putin" mai groasa

NP: 8.5 nu prea participa, nu are initiativa, dar nici nu comenteaza, cum o pui asa sta, pe la spate se vede misto de tot

Naratiunea:

Am luat legatura cu domnisoara pe WhatsApp, dupa ce i-am vazut pozele aici pe forum, era foarte aproape de mine, asa ca am stabilit o ora si m-am prezentat la ea. 

Ma astepta direct in chilotei, cu sanii la vedere (am mai mentionat ca sunt micuti, dar foarte frumosi, ti se face pofta sa te joci putin cu ei cand ii vezi), am mers in camera, am stat putin de vorba, am inceput cu un oral neprotejat, la cererea mea (am fost intrebat cum vreau), am continuat cu un 69, mirosea ok, curatica, pasarica e mica si frumusica, fara mirosuri suspecte, am mai continuat cu ON in alta pozitie, dupa care am schimbat LOT, misionar, doggy pe marginea patului si finalizat oral (fara CIM, nu face), in total vreo 45-50 minute. 

Mentionez ca in tot acest timp, nu a comentat nimic, nu s-a uitat la ceas si nici nu am auzit telefonul.

DTD cam 1h pe ceas, halatul 250

Parerea mea este ca merita incercata si ca daca ar lucra putin la "client service" probabil ar avea cativa clienti cu abonament la ea. 

Multumesc, Renatta 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Astazi vom fi amandoua in locatie  pentru doritorii de threesome 

Locatia: Camil Petrescu 3D . Langa mall Coresi

Cadoul pentru amandoua 

-300 o finalizare ( 30 de minute ) 

-500 o ora (60 de minute) 

Pentru programari si mai multe detalii ma puteți contacta pe wapp sau la telefon +40752913067

IMG-20210202-WA0000.jpg

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila până la 01.00 ma puteți contacta pe wapp sau la telefon pentru programari si alte detalii +40752913067

IMG_20210202_184348_832.jpg

• Like 1
Postat

Tocmai le-am vizitat pe fetele astea frumoase si a fost o experienta uimitoare, si cred ca imi fac abonament, numai timp sa am.

Locatie 10: coresi, bloc nou si apartament frumos, nimic negativ.

Aspect 10: ambele au o frumusete naturala, fundul Renatei e tot perfect, zambetul lui lori e dragalas foc.

ON 10: amandoua sunt foarte implicate... si se descurca excelent la oral, nu m-am putut abtine si am finalizat oral cu Lori... senzatie incredibila.

NP: 10, ambele sunt stramte si se pun in ce pozitii am vrut... atata timp cat sunt tratate cu respect, si ele respecta clientul. Poate prea mult in cazul tau Lori!

Verdict. 10 pe linie.. sper doar sa ma intorc la voi in curand. Badaranii ar trebui sa le evite pt ca au standarde si sper sa si refuze pe ciudatii cu frustrari. Tratatile bine Brasov, sa ramana aici cat mai mult.

@ lori si renata - luati-va pantaloni de schi cum vorbeam, ca asa corpuri frumoase merita protejate. :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila până la 01.00 ma puteți contacta pe wapp sau la telefon pentru programari si alte detalii +40752913067

PicsArt_02-03-06.59.55.jpg

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua dragilor , sunt disponibila, pentru mai multe detalii contactați-mă pe wapp sau la telefon +40752913067

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna scumpilor am început programul, ma puteți contacta pe wapp sau la telefon, pentru mai multe detalii sau programari +40752913067

Postat

Daca stau si o iau dupa statistici, cred ca 80% dintre astia care intreaba fetele daca vor sa mearga la ei in oras, sunt din Sibiu😂😂 ... eu nu mai merg in Sibiu, umbla boala grea pe acolo.. 😂😂intrebati fratilor in privat, sms sau whats..🤦‍♂️
scuze Renata de off topic😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...