Sari la conținut

Grupuri de share poze

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Salut, 

Sunt nou pe acest forum (abia ce ieri am dat de el doar) si uitandu-ma peste tot felul de topic-uri, am observat ca sunt cateva grupuri de Telegram (parca) cu tot felul de schimburi de poze. Intrebarea mea este: oare este un grup general de pe forumul asta pe Telegram, sau sunt ceva grupuri unde as putea face schimb de poze/video? 

Mersii anticipat! (si scuze daca cumva nu e voie sa pui intrebari de genul)

Vizitator puloiu
Reputație: 0
Postat

Salut, 

Sunt nou pe acest forum (abia ce ieri am dat de el doar) si uitandu-ma peste tot felul de topic-uri, am observat ca sunt cateva grupuri de Telegram (parca) cu tot felul de schimburi de poze. Intrebarea mea este: oare este un grup general de pe forumul asta pe Telegram, sau sunt ceva grupuri unde as putea face schimb de poze/video? 

Mersii anticipat! (si scuze daca cumva nu e voie sa pui intrebari de genul)

Este, da' se pot pune doar poze cu motoare de barci, magnetofoane din anii '80 si poze cu televizoare din anii '60 ! Nu se accepta alte poze ! Si e plin grupul, are peste 30 000 membri !

Cu placere ! 

Postat

Este, da' se pot pune doar poze cu motoare de barci, magnetofoane din anii '80 si poze cu televizoare din anii '60 ! Nu se accepta alte poze ! Si e plin grupul, are peste 30 000 membri !

Cu placere ! 

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...