adriano ionut01 Reputație: 13 Postat Noiembrie 5, 2020 Telefon: 0727417614 Oras:pitesti Telefon: 0727417614 Oras:pitesti Postat Noiembrie 5, 2020 Am prins zilele trecute aceasta puștoaică. Lucrează asa mai discret, are și serviciu din ce mi a zis. Servicii ok, oral, normal, fără graba. Este cam plinuta. Merita încercat.. Halatul negociabil, 150 de lei am stat o ora 1
adriano ionut01 Reputație: 13 Postat Noiembrie 5, 2020 Telefon: 0727417614 Oras:pitesti Telefon: 0727417614 Oras:pitesti Autor Postat Noiembrie 5, 2020 Nu are anunț pus
irinel5 Reputație: 82 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:arges Oras:arges Postat Noiembrie 5, 2020 este in Pitesti sau in Mioveni? parca s-a mai discutat undeva da si tu mai multe detalii
crystinutza Reputație: 7707 Postat Noiembrie 5, 2020 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Noiembrie 5, 2020 Nu vreau sa ma bag ca musca dar si-a dat acordul pentru aceasta postare a numarului ei pe un site unde cu greu se sterg postarile?
crystinutza Reputație: 7707 Postat Noiembrie 5, 2020 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Noiembrie 5, 2020 Nu vreau sa fiti rai cu mine dar este normal sa intreb nefiind postat de ea pe vreun anunt! :kiss3
mihaik4 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2020 Postat Noiembrie 5, 2020 Pai și o alta modalitate de a întâlnit acesta fata exista? Pe acel număr nu raspunde..și dacă poți detalia mai mult!
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2020 Postat Noiembrie 5, 2020 Nu raspunde. Și nici poze nu am văzut pe aici...
adriano ionut01 Reputație: 13 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: 0727417614 Oras:pitesti Telefon: 0727417614 Oras:pitesti Autor Postat Noiembrie 6, 2020 A fost de acord sa pun anunțul aici. Dacă tot ai întrebat. Altfel nu îl puneam 1
batranu4791 Reputație: 417 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Tremura jumara că sa babacit si vine fete noi cu lasaturi la preț daia a "intrebat" ce dacă postează un coleg aici asta nu e sait poa sa fie prima care vrea să se lanseze de pe nimfomane si sa nici naivă cont aici ce e regula acu sa pui anunt ca fomista pă peste tot poate vrea sa lucreze doar aci acu ma tre sapara si "ade "sa fie si ia paci apoi sa va dea pm cu oferta...
crystinutza Reputație: 7707 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Noiembrie 6, 2020 Adriano iti multumesc pentru raspuns!
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Tremura jumara că sa babacit si vine fete noi cu lasaturi la preț daia a "intrebat" ce dacă postează un coleg aici asta nu e sait poa sa fie prima care vrea să se lanseze de pe nimfomane si sa nici naivă cont aici ce e regula acu sa pui anunt ca fomista pă peste tot poate vrea sa lucreze doar aci acu ma tre sapara si "ade "sa fie si ia paci apoi sa va dea pm cu oferta...Cu siguranta la mine te referi...hmmm esti cam iritat si obosit,vad eu. Continua sa ma pupi in dos,nu ma supar. Pentru cunostinta ta generala,eu nu lucrez in perioada asta,nu.mi duce grija. Ca unele/unii isi risca sanatatea,este treaba lor. Ma amuza prostia de care dai dovada. Un om inteligent nu se comporta ca tine si daca vrei sa spui ceva,lasa subtilitatile,fii direct,daca ai sange.n coa... Zile senine!!
allinclusive Reputație: 4 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 A reușit cineva sa o prindă la telefon?
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Adelina un link ceva cu tine?In aceasta perioada nu lucrez. Sorry...
batranu4791 Reputație: 417 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Stati linistiti ca daca aveti pm vă cauta ia garantat cu harneli ca să se bage in zeama are la discutii generale acu iam dat laik ca să nu o lungim paci..🤣🤣🤣🤣
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Stati linistiti ca daca aveti pm vă cauta ia garantat cu harneli ca să se bage in zeama are la discutii generale acu iam dat laik ca să nu o lungim paci..🤣🤣🤣🤣Rau te mai chinuie prostia!!! Nu fii trist,parcurile inca nu s.au inchis...te mai poti juca putin cu puța in țărână 🤣🤣🤣,asta ca sa ai preocupare,sa nu te mai legi de p...mea. Chiar nu privesti putin in jur sa vezi cat esti de penibil?? Atata poti face??? Mergi la somn...obositule!!🤣🤣
batranu4791 Reputație: 417 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Mergi fei pă topingu tau de "fake" si nu te mai promova une apar io ca nu sunt pesli tău zdreanță care esti zdreanță 🤣🤣🤣🤣vaz ca pan la urma tot coa...ili mele ti plac de o ti asa creanga une postez io ...🤣🤣🤣iar curu mieu nu-ti place ca e lins dă altcineva fati alta strategie de promovare " penibil " harsti ..nici pă dex nu mă incadrez...
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Mergi fei pă topingu tau de "fake" si nu te mai promova une apar io ca nu sunt pesli tău zdreanță care esti zdreanță vaz ca pan la urma tot coa...ili mele ti plac de o ti asa creanga une postez io ...iar curu mieu nu-ti place ca e lins dă altcineva fati alta strategie de promovare " penibil " harsti ..nici pă dex nu mă incadrez...Scriu fix acolo unde se leaga cineva de mine!!! Atat de frustrat esti ca n.ai ajuns la mine?? La capitolul zdreanta nu te intrece nimeni!! Promovare?? Nu am nevoie bre"...🤣🤣
batranu4791 Reputație: 417 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Probabil ai dreptate dar cân depinzi de noi e grav totusi esti in cealalta parte a pulii pe la scurgere defapt asa ca nu mai mai contează aprobarea ta atunci când lumea îți dă jet in privat asa ca de fapt talica te cam ti de coa ...illli mele acolo pă une postez 🤣🤣🤣 se poa verifica nu zic nici pâs ca hop si ade adelina 🤣🤣🤣 sau esti fro frustratrara ca nu mai supt sau nus ce sa cred dasa reiese dăn prostrari🤣🤣🤣acu verificati istoricu care aveti timp
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Probabil ai dreptate dar cân depinzi de noi e grav totusi esti in cealalta parte a pulii pe la scurgere defapt asa ca nu mai mai contează aprobarea ta atunci când lumea îți dă jet in privat asa ca de fapt talica te cam ti de coa ...illli mele acolo pă une postez 🤣🤣🤣 se poa verifica nu zic nici pâs ca hop si ade adelina 🤣🤣🤣 sau esti fro frustratrara ca nu mai supt sau nus ce sa cred dasa reiese dăn prostrari🤣🤣🤣acu verificati istoricu care aveti timpMa repet!! Nu depind de nimeni,cu atat mai putin de tine. Daca aveam foamea in burta cum ai tu râia la coaie,as fi lucrat neintrerupt. Verificarea?? Sa se faca,asa se va vedea frustarea ta fata de mine....mereu ma aduci in discutie.
batranu4791 Reputație: 417 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Naspreascrede tu te bagi pă oriunde doar doar o intreba careva de "link"🤣🤣🤣nui nevoie de demonstratie cine caută gaseste va dati fresh cand sunteti termenate defapt si vreți clienti sa vă fură cu ciorapu flausat tras pă " paula "alo vine valu doi dă dastea ca voi 18 ÷19 dă primaveri ce na luatara bacu vă duceti la fund stoarfelor cartoane supt pod vă așteaptă nu "locatii" pai a ajunsara "topu" sa "futa" timpu pun 150 o ora jumate e grav ...despre ce vorbim??? 1
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Naspreascrede tu te bagi pă oriunde doar doar o intreba careva de "link"nui nevoie de demonstratie cine caută gaseste va dati fresh cand sunteti termenate defapt si vreți clienti sa vă fură cu ciorapu flausat tras pă " paula "alo vine valu doi dă dastea ca voi 18 ÷19 dă primaveri ce na luatara bacu vă duceti la fund stoarfelor cartoane supt pod vă așteaptă nu "locatii" pai a ajunsara "topu" sa "futa" timpu pun 150 o ora jumate e grav ...despre ce vorbim??? E grav!!! Doar tu stii despre ce vorbesti.Esti praf omule!!
Vizitator maximus79 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 Uite ca întreb eu de "link", cine este ade_adelina ? Are ceva topic deschis?Eu am crezut ca e tot adelina drăcușor, dar se pare ca nu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum